Allenjoy foto pozadia snehu v zime natual scenérie lesk strom nové pozadie photocall photobooth vinyl tkaniny tkaniny Allenjoy foto pozadia snehu v zime natual scenérie lesk strom nové pozadie photocall photobooth vinyl tkaniny tkaniny Allenjoy foto pozadia snehu v zime natual scenérie lesk strom nové pozadie photocall photobooth vinyl tkaniny tkaniny Allenjoy foto pozadia snehu v zime natual scenérie lesk strom nové pozadie photocall photobooth vinyl tkaniny tkaniny

Allenjoy foto pozadia snehu v zime natual scenérie lesk strom nové pozadie photocall photobooth vinyl tkaniny tkaniny

€5.84 €7.90
Skladom
w100904

    Hmotnosť Balenia: 0.7kg (1.54lb.)
    Veľkosť Balenia: 32cm x 18cm x 4cm (12.60in x 7.09in x 1.57in)
    Typ Jednotky: kus
  • Použitie: Rôzne veľkosti pre rôzne použitie.
  • Materiál: Tenké vinyl a Polyester
  • Package: Áno
  • Funkcia: Zníženie zaniknúť tým, žehlenie
  • požiadať: fotografie Photo studio,party, oslavy
  • Maximálna šírka: 300 cm(10 ft)
  • Možno prať: Polyester len
  • Názov Značky: Allenjoy
  • Veľkosť (mm):
  • Veľkosť: customized to any size
  • na mieru: text, alebo dizajn
  • Druh: Sprej Maľované
  • Kontaktujte nás: Pony#globalego.kn
  • Číslo Modelu: Allenjoy
  • Štýl: Scénické
  • Spôsob výroby: Tlač a termotransferové

  • O našej značky Allenjoy Sme profesionálne fotografovanie pozadie výrobcu,Máme vlastný photo studio a náš profesionálny tím. Naše pozadie je primárne zamerané na novorodencov,detí, dospelých,sviatky,narodeniny,svadby,atď. Naši dizajnéri môžu navrhnúť rôzne pozadia, podľa potrieb každého zákazníka. Ak potrebujete vlastné pozadie prosím, neváhajte nás kontaktovať. Môžete cantact nás objednávku správy a náš e-mail kate(at)globalego.kn.

    Polyester, Ak pozadí je špinavé,môžete si ju hodiť do práčky.Hrubé,odolné,svetlé farby,bez švu.Môže byť použité viackrát,vhodné pre Profesionálnych Fotografov a Foto Štúdia. Je preferovanou voľbou pre fotografov. Tenké-Vinyl Tenké (aj trvalé),mäkký,ľahký,Ľahko Zložiť & Carry,lacnejšie a svetla ako Polyesterovej tkaniny,ale je stále tearproof,Takže je vhodná pre jednorazové použitie(narodeninovej party),rodinné fotografov Poznámka: rovnaký obrázok v rôznych monitoroch sa zobrazujú rôzne farebné efekty. V rovnakom čase,pretože naše podkladový materiál, alebo ilustrované atramentu v rôznych dávkach,na pozadí pri tlači budú mať veľmi malý rozdiel. Takže ak nie je možné akceptovať,prosím, kupujte len s opatrnosťou. Doplnkové služby,Prosím kontaktujte nás 1.Pridajte horný/dolný vrecku alebo otvor 2.Valcované odosielanie kulisu 3.Môže byť prispôsobený na akejkoľvek veľkosti 4.Pozadie môže byť osobný vzor,pridať fotky,upravovať farba/štýl 5.Drop shipping 6.Najmä urýchlené,Spracované objednávku do 24 až 48 hodín a dodáva. Otázka:Aký je rozdiel medzi tenké vinyl a polyesteru? Odpoveď: Tenký materiál vinyl: Nie vodotesný; Môžu byť použité len pre vnútorné fotografie; Viac na jednorazové použitie. Maximálny súvislý šírka 300 cm (iných obchodoch:maximálna môžu byť rezané 180 cm,väčšie veľkosti pozadia musia byť zostrihané;) Polyester Materiál: Hrubší, Maximálne plynulý šírka 300 cm, Možno prať a žehliť; Všetky skladacia, ľahko sa prenáša výhodnú cenu, Lepšiu kvalitu! Môže byť použitý na vnútorné i vonkajšie fotografie; je možné používať a uchovávať dlhší čas. Pre polyester pozadí,môžete umyť alebo železa ho odstrániť záhyby,vrásky sú ľahko odstrániť. Otázka:Ako môžem upraviť pozadie na predaj? Odpoveď: môžete odosielať vlastné informácie a veľkosť na náš zákaznícky servis prostredníctvom Diskusie alebo Objednávku Správy. Naši dizajnéri vám dizajn pre vás. Otázka:Ako si môžem prispôsobiť pozadí nie je na predaj? Odpoveď: môžete posielať obrázky alebo nápady a veľkosť, ktorú chcete náš služby zákazníkom, a naši dizajnéri sa bude snažiť dizajn podobný podklad pre vás. Otázka:mám súbory môžu byť vytlačené priamo, ako poslať k vám? A: povedz nám, Prosím, veľkosť, ktorú chcete. Pixel obrazu je najlepší viac ako 3000px * 3000px, alebo rozlíšenie minimálne 300dpi. inak tlače bude rozmazané. Otázka:Ako prispôsobiť pozadí? Odpoveď: môžete odoslať prispôsobiť informácie podľa čísla na obrázku tu. Náš dizajnér bude vykresľovanie pre vás, potom som sa poslať vám vykresľovanie pre potvrdenie. Otázka:Ako dlho bude stáť poslať pozadie na mňa? Odpoveď: potrebujeme 2-4 pracovné dni na výrobu po poriadku.Zvyčajne je potrebné poslať do Spojených Štátov 12-20 pracovných dní, Európa, Ázia, Oceánia trvá 15 až 30 pracovných dní. Afrika, Južná Amerika trvá 25-60 pracovných dní. Poznámka Brazília trvá 40-90 dní. Ak ste sa dočkať, až Získať balík, prosím, kontaktujte nás a vyberte si rýchle dodanie

    Štítky: vinyl handričkou, foto pozadia, pozadie snehu, Lacné vinyl handričkou, Vysoká Kvalita foto pozadia, Čína pozadie snehu Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Honeybear

      Perfect!!!

    • Jhonder Elpapi Guerte

      super! excellent fabric! to all! thank you very much seller) very satisfied), brought courier directly at home. the seller is very gregarious, the консультировал помогал and all issues. custom made work 5 stars)))

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty