Mikrofón držiak na Stojan na Mikrofón Stolný stojan na mikrofón Mic stolný stojan Stojan, držiak s objímkou Mikrofón držiak na Stojan na Mikrofón Stolný stojan na mikrofón Mic stolný stojan Stojan, držiak s objímkou Mikrofón držiak na Stojan na Mikrofón Stolný stojan na mikrofón Mic stolný stojan Stojan, držiak s objímkou Mikrofón držiak na Stojan na Mikrofón Stolný stojan na mikrofón Mic stolný stojan Stojan, držiak s objímkou Mikrofón držiak na Stojan na Mikrofón Stolný stojan na mikrofón Mic stolný stojan Stojan, držiak s objímkou Mikrofón držiak na Stojan na Mikrofón Stolný stojan na mikrofón Mic stolný stojan Stojan, držiak s objímkou

Mikrofón držiak na Stojan na Mikrofón Stolný stojan na mikrofón Mic stolný stojan Stojan, držiak s objímkou

€7.58 €5.13
Skladom
w10117

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
    Hmotnosť Balenia: 0.222kg (0.49lb.)
  • Názov Značky: FGHGF

  • Ľahký a kompaktný statív dizajn tohto stojan je ideálny pre prenosné stola audio aplikácie, ako je podcasty, hlasové prenosy a videokonferencie protišmykové gumené nohy držte statív pevne na mieste! Mikrofón klip odvŕtať a nahradiť! Farba: Čierna Materiál: kov, ABS plast Je ľahký a kompaktný statív dizajn tohto stojan je ideálny pre prenosné stola audio aplikácie, ako je podcasty, hlasové prenosy a videokonferencie

    Protišmykové gumené nohy držte statív pevne na mieste! Mikrofón klip odvŕtať a nahradiť!

    Farba: Čierna

    Materiál: kov, ABS plast

    Dobré pre použitie v konferenčnej miestnosti, na cirkev, na iných verejných miestach !! Univerzálny mikrofón klip dizajn sa zmestí veľa mic modely!

    Výška: cca. 18-24 cm / 7,09 na 9,45 "(nastaviteľné)

    Vnútorný priemer klip: Cca. 2.4-2.9 cm / 0.94-1.14 "

    Zem priemer: cca. 19 cm / 7.48 "

    Package Zahrnuté: 1 x stojan na mikrofón

    Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

    Štítky: držiak na mikrofón, Držiak Na Stojan, Držiak, Svorka, Lacné držiak na mikrofón, Kvalitný držiak na stojan, Čína držiak, svorka Dodávateľov.

  • Recenzie (3)

    • Adopt A Car

      but my package побитой came in stand удавление сломаешь figure whole it was very durable

    • Sergfrag3

      Verry steady Microphone Stand Table I reccomend to buy this item you're be satisfied with it

    • Reynmansson

      holder and strong very good

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty