Prenos Tepla Kvet Vtákov Obrázok 21.2x24.5cm Žehlička Na Patche Pre Garmnets DIY Deti T-shirt Sveter Patch Pre Oblečenie D Prenos Tepla Kvet Vtákov Obrázok 21.2x24.5cm Žehlička Na Patche Pre Garmnets DIY Deti T-shirt Sveter Patch Pre Oblečenie D Prenos Tepla Kvet Vtákov Obrázok 21.2x24.5cm Žehlička Na Patche Pre Garmnets DIY Deti T-shirt Sveter Patch Pre Oblečenie D Prenos Tepla Kvet Vtákov Obrázok 21.2x24.5cm Žehlička Na Patche Pre Garmnets DIY Deti T-shirt Sveter Patch Pre Oblečenie D

Prenos Tepla Kvet Vtákov Obrázok 21.2x24.5cm Žehlička Na Patche Pre Garmnets DIY Deti T-shirt Sveter Patch Pre Oblečenie D

€2.02 €1.42
Skladom
w102309

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 10cm x 5cm x 2cm (3.94in x 1.97in x 0.79in)
    Hmotnosť Balenia: 0.01kg (0.02lb.)
  • Názov Značky: ZOTOONE
  • style2: Pradžňa
  • Typ Produktu: pruhy pre oblečenie
  • Použitie: Odznaky,Kvet
  • Štýl: Nalepovacie,Spájkovačka,Železo-na Prevody
  • Feature1: Patch Thermocollants Vetement
  • Číslo Modelu: A001
  • Funkcia: Prúžok,Odznaky,Tlačené,Parches
  • Technics: Appliqued,Samolepky
  • Veľkosť: As Picture Show

  • Prenos Tepla Kvet Vtákov Obrázok 21.2x24.5cm Žehlička Na Patche Pre Garmnets DIY Deti T-shirt Sveter Patch Pre Odevy

    Platby

    1) akceptujeme Alipay, West& amp; amp; nbsp;Únie, TT. Všetky hlavné& ; ;nbs p;kreditné karty sú akceptované&a mp;a mp;n bsp;cez bezpečné platby pr ocessor ESCROW.

    2) Platba musí byť uskutočnená&am p;am p;nb sp;do 3 dní od orde r.

    3) Ak sa nemôžete checko ut bezprostredne po aukcii& amp; amp; nbsp;zatvorte, prosím, počkajte, kým&a mp;a mp;n bsp;niekoľko minút a potom znova skúste Platby musia byť com pleted do 3 dní. &a mp;a mp;n bsp;

    Zásielky

    1) Budeme loď poradie&a mp;a mp;n bsp;v 3 pracovných dní o d podľa časového& amp; amp; nbsp;platby, prosím venujte&a mp;a mp;n bsp;v čase, keď vás ani der it.

    2) Máme Loď na celom Svete pomocou& amp; amp; nbsp;čína air mail , EM S a DHL.

    3) parcela dosiahne mo st krajín s 10 až 30 business& ; ;nbs p;dni. ( V niektorých krajinách môže n eed dlhšie )

    4) Dodacia lehota je závislá na ; ; ;určenia a iný faktor, s, to môže trvať až do 30 pracovných dní.

    5) Položiek dorazí v 60& amp; amp; nbsp;dni po odoslaní ( rusko 90 dní,Brazília 120 dní),tak prosím, n sz otvorený spor pred dodanie.Prosím, kontaktujte& amp; amp; nbsp;s nami, ak je položka s nemôže prísť v ; ; ;doručenie,sme sa rozšíriť& amp; amp; nbsp;doručenie.

    Spätná väzba

    Ste spokojnosti a spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Dúfame, že sa môžete nechať pozitívna spätná väzba a 5 hviezd. ak ste spokojní s tovarom alebo naše služby. V prípade akejkoľvek nespokojnosti, prosím, dajte nám príležitosť vysporiadať sa s problémami pred odchodom negatívna spätná väzba, sme absolútne pochopiť vašu náladu, keď dostal zle parcely, najmä čakať tak dlho, budeme sa snažiť poskytovať čo najlepšie služby pre vás .

    Štítky: Žehlička Na Škvrny, žehlička na, Škvrny Na Oblečení, Lacné Žehlička na Škvrny, Vysoká Kvalita žehlička na, Čína škvrny na oblečení Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty