Exguisite Modré Crystal & Cubic Zirconia Stud Náušnice Strieborné Farby pre Ženy Strany boucle d'oreille Módne Šperky H0025 Exguisite Modré Crystal & Cubic Zirconia Stud Náušnice Strieborné Farby pre Ženy Strany boucle d'oreille Módne Šperky H0025 Exguisite Modré Crystal & Cubic Zirconia Stud Náušnice Strieborné Farby pre Ženy Strany boucle d'oreille Módne Šperky H0025 Exguisite Modré Crystal & Cubic Zirconia Stud Náušnice Strieborné Farby pre Ženy Strany boucle d'oreille Módne Šperky H0025

Exguisite Modré Crystal & Cubic Zirconia Stud Náušnice Strieborné Farby pre Ženy Strany boucle d'oreille Módne Šperky H0025

€7.83 €5.09
Skladom
w102528

    Hmotnosť Balenia: 0.02kg (0.04lb.)
    Veľkosť Balenia: 13cm x 13cm x 3cm (5.12in x 5.12in x 1.18in)
    Typ Jednotky: Pár
  • Pohlavie: Ženy
  • Názov Značky: SilverWar
  • Číslo Modelu: H0025
  • Späť Hľadanie: Push-späť
  • Kovy Typ: Strieborná farba
  • Materiál kameňa: Crystal
  • Položka Druh: Náušnice
  • Materiál: Semi-precious Stone
  • Jemné alebo Módne: móda
  • Hlavný Kameň Farba: modrá
  • Hmotnosť: 7.1g
  • Náušnice Typ: Stud Náušnice
  • Štýl: Trendy
  • Krajina Výroby: Hong Kong
  • Tvar\vzor: Geometrické

  • 1: Naše šperky je moderný a jedinečný a kus na obrázku bude presne ten istý kus dostanete. 2: naším cieľom je poskytnúť venoval služieb, a miesto zákazníka predovšetkým, vašu priazeň, je našou najväčšou cťou.

    1: Escrow, Bankovým Prevodom, alebo Kreditnou Kartou cez Viazaný, Bankový Prevod je preferovaný. 2: Plná platba musí byť uskutočnená v lehote 15 dní uvedení vašej objednávky. 3: kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine.

    Ak máte akékoľvek otázky alebo pochybnosti, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom www.planetsport.sk správy, odpovieme vám do 24 hodín.

    Sme veľmi radi, aby vám krásne šperky taška alebo box na dar , je to náš spôsob, ako povedať, Ďakujem Vám za nákupy v jewelry118 na www.planetsport.sk. Darom sa dodávajú s vašej objednávky.

    Objednávky zvyčajne odosielame do 1-2 dní od zaplatenia pondelok až v sobotu, To zvyčajne trvá 15-60 pracovných dní, do väčšiny krajín, skutočná doba dodania väčšinou závisí od cieľovej žijete. Prepravná metóda zvyčajne používame. 1: 0USD - 4.99 USD, Budeme loď pre vás prostredníctvom Ekonomiky Dopravy; 2: 5USD - 199.99 AMERICKÝ USD, Budeme loď pre vás prostredníctvom ePacket alebo Registrované Pozemok; 3: 200USD alebo Viac, Budeme loď pre vás prostredníctvom Expresnej Prepravy, 3 - 7 pracovných dní. Medzinárodné Kupujúci vezmite Prosím na Vedomie: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Skontrolujte prosím vašu krajinu je vlastný úrad na určenie, či tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie alebo nákupom.

    Prosím, zanechajte nám svoju pozitívnu spätnú väzbu a 5-star rating ak ste spokojní s našimi položky a služby. nás bude veľmi ocenil. Ak nie tak celkom spokojný, prosím kontaktujte nás pred odchodom na ohlasy. Budeme určite riešiť problém pre vás uspokojivo. (100% komunikácia, 100% vrátenie peňazí, 100% náhrada) Prosím, dajte nám šancu, aby sa veci priamo pred žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu doľava.

    O zafarbenie, ktorá závisí od jednotlivých robí. Kovové pod alkalické a kyslé prostredie, ktoré bude čoskoro zmeniť farbu. Ako potenie, a použitia chemických výrobkov, zmení farbu. Takže keď sa opotrebujú, treba sa vyhnúť.

    Otázka: Ako prísť položka som dostal je menšie ako to, čo je zobrazené na obrázku? A: Sme zväčšený obrázok pre naše šperky, zákazník môže mať lepší výhľad na šperkárstvo a kameňa tvar a vzor. Robíme poskytnúť veľkosti a hmotnosti pre všetky naše šperky prečítajte si prosím starostlivo. Q: Prečo je kameň farbu len málo odlišnú od obrázku? Odpoveď: Všetky šperky fotografie sú zhotovené profesionálnym fotografom. Používajú mnoho fotografických zariadení, ako Flash, Deň Svetlo a pod. Niektoré z kameňa farba môže byť vykonané málo. (Príklad: ametyst kameň je tmavo fialová farba, pod blesk a svetlo môže to mať vplyv na farbu málo a to málo svetlo fialová namiesto tmavo fialové.) Ak si priniesť šperky mimo podľa svitu, uvidíte rovnaký kus ukazuje za denného svetla. Otázka: môžete ponúknuť zadarmo prsteň veľkosti? A: Prepáčte, nemáme zmeniť veľkosť alebo prispôsobiť položiek máme na predaj. Q: Čo sa stane, ak sa dostanem tovar bol poškodený? A: Prosím, kontaktujte nás ihneď, náš zákaznícky servis vám Return Material Authorization pre vás sa vrátiť. Potom, keď sme sa zobrazí položka budeme výmeny alebo opravy a odoslať ju späť k vám, ak položka nie je opraviteľné a výmena ponúkame možnosť obchode úveru alebo vrátenie peňazí. Q: Čo sa stane, ak nie som získať svoju objednávku? Odpoveď: Ak dodacia lehota viac ako jeden mesiac stále nie prijatí vašej objednávky, kontaktujte nás prostredníctvom www.planetsport.sk správu hneď. Otázka: môžem vrátiť svoj položky? Odpoveď: Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, vrátiť v lehote do 30 dní a my vám výmenu alebo vrátenie peňazí.

    Štítky: Zirkónmi Stud Náušnice, Móda stud náušnice, Stud Náušnice, Lacné cubic zirconia stud náušnice, Vysoko Kvalitné módne stud náušnice, Čína stud náušnice Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty