Ultrazvukové Pokožky Práčky Tvár Pórov Cleaner Tváre Vysoká Frekvencia Vibrácií Masér Hydratačné Odstránenie Kožičky Sprísnenie Kože Ultrazvukové Pokožky Práčky Tvár Pórov Cleaner Tváre Vysoká Frekvencia Vibrácií Masér Hydratačné Odstránenie Kožičky Sprísnenie Kože Ultrazvukové Pokožky Práčky Tvár Pórov Cleaner Tváre Vysoká Frekvencia Vibrácií Masér Hydratačné Odstránenie Kožičky Sprísnenie Kože Ultrazvukové Pokožky Práčky Tvár Pórov Cleaner Tváre Vysoká Frekvencia Vibrácií Masér Hydratačné Odstránenie Kožičky Sprísnenie Kože Ultrazvukové Pokožky Práčky Tvár Pórov Cleaner Tváre Vysoká Frekvencia Vibrácií Masér Hydratačné Odstránenie Kožičky Sprísnenie Kože Ultrazvukové Pokožky Práčky Tvár Pórov Cleaner Tváre Vysoká Frekvencia Vibrácií Masér Hydratačné Odstránenie Kožičky Sprísnenie Kože

Ultrazvukové Pokožky Práčky Tvár Pórov Cleaner Tváre Vysoká Frekvencia Vibrácií Masér Hydratačné Odstránenie Kožičky Sprísnenie Kože

€25.31 €23.29
Skladom
w102544

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 20cm x 18cm x 8cm (7.87in x 7.09in x 3.15in)
    Hmotnosť Balenia: 0.31kg (0.68lb.)
  • Aplikácia: Tvár
  • Položka Druh: Masáže & Relax
  • Veľkosť: 173*55*15.5MM
  • Číslo Modelu: R-136A
  • Názov Značky: Raiuleko
  • Moc: 2W
  • farba: Biela/Čierna
  • Režim: Čistenie/Moisturzing/Výťah
  • Materiál: Kompozitný Materiál
  • Charing Režim : Nabíjateľné(Lítiové Batérie)
  • Výstupné Napätie: 5V/600mA
  • Package: S Box/Box Č.
  • Názov produktu: Sonic Pokožky Práčky
  • Čistá Hmotnosť: O 99

  • Prečítajte Si Pred Zakúpením 1. Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus : Tento prepravu spôsobom je hospodársky bez medzinárodnej sledovacie číslo a môže byť sledované v Číne, keď package ľavej Číne, potom to nemá logistické informácie, kým dostanete balíček. 2. Rusko Kupujúcich : ruská poštový úrad v žiadosti, ak chcete zistiť celý názov prijímač, tak láskavo povedzte nám vaše celé meno (tri slová) dodať, že dobre. Ďakujeme za vašu spoluprácu. 3. Sľubujeme, on-time dodávky v 60 dní, zvyčajne to trvá 30-52 dní, kým ste. Neakceptujeme spor o prijatí tovaru počas nášho sľúbil čas. Vaše DOSTATOK trpezlivosti bude veľmi ocenil. 4. Po prijatí zásielky, ak nie ste spokojní, alebo máte akýkoľvek problém, prosím kontaktujte nás a nechajte nám 1, 2, alebo 3-hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu najprv sme sa zistiť problém, ďakujem. 5. Vždy, keď ou spĺňajú všetky problémy, môžete sa priamo obrátiť na nás, nie je potrebné otvoriť sporu. 6. Podporujeme OEM, ODM prispôsobenie & Drop shipping, prosím, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť. 7. Odporúčame vám prečítať popis opatrne a robiť vaša objednávka priamo, normálne, vaša objednávka bude dodávaný do 1-5 pracovných dní. 8. Prosím, pridajte si náš obchod do obľúbených, budeme aj naďalej zavádzať nové produkty a najnižšie zľavu. Váš nákup bude veľkým povzbudením a moc pre nás!!!

    Ultrazvukové Pokožky Práčky Tvár Pórov Cleaner Tváre Vysoká Frekvencia Vibrácií Masér Hydratačné Odstránenie Kožičky Sprísnenie Kože

    Pracovný princíp:

    Ultrazvukové pokožky práčky je najpopulárnejší s kozmetička medzi viaceré nástroje. . Jeho posuny elektrické vibrácie s 24000 krát za sekundu mechanickým vibráciám sa s tisíckami po tisíc krát za sekundu. Penetračný účinok ultrazvukovej dáva pokožky, masáže ako aj čistenie. Medzitým, hlboké buniek nadšený. To by mohlo účinne odstrániť škvrny, vrásky, vyrážky, chute na sex vrstvy a rezíduá v pórov, s tak, že vaša pleť vyzerá biela, čistený a zjemňujú. Medzitým, hlboké buniek nadšený. To by mohlo účinne odstrániť škvrny, vrásky, vyrážky, chute na sex vrstvy a rezíduá v pórov tak, že vaša pleť vyzerá biela, čistený a zjemňujú. Suchá a citlivá pleť je posilnenie, ako vo veku kožné bunky sú odstránené s výsledkom, že výrobky, ktoré sa používajú po liečbe (pleťové masky, krémy, atď.) Lepšie pracovať. Koža je odblokuje a pružnosť pokožky je obnovená. Mastná a problémová pokožka sa stáva čisté a jasné. Póry sú uzavreté, pleť je rafinovaný a nedokonalosti sa zníži. To revolúciu krásy doma s jeho prirodzený, čistý a jednoduchý spôsob, ako prispieť ku kráse vašej pokožky a žiara tváre. Pomocou to, tvár má okamžitý lesk, podobný, ktoré majú novú pleť.

    Funkcie:

    1. Vysoká frekvencia vibrácií môže funkcií v hĺbke pokožky, odstránenie nečistoty a odstránenie kožičky a odumreté bunky úplne.

    2. Podporovať metabolizmus, obmedzte škvŕn, bielenie.

    3. Na negatívne ióny môžu tvoriť elektrické podaná na pokožku a preniknúť ionizovanej esencie hlboko do pokožky.

    4. Hlboko čistí pokožku a póry, je škrabka typ sondy môžete odstrániť odumreté a nečistoty.

    5. Ultrazvukové môže krásy esencie tenké a atomizáciu. Teda kozmetické rezíduí zablokoval póry môžu byť vyčistené.

    6. Rozkladajú melanínu, odstráni tmavé škvrny

    7. Odstránenie jemných línií, proti vráskam, sprísnenie kože

    8. Hlboko čistí pleť pomocou ultrazvuku, s vysokou frekvenciou vibrácií.

    9. Posilniť kožných buniek, reprodukčná majetku a priepustnosti

    10. Do hĺbky, odstraňuje vrásky, posilňuje pružnosť pokožky.

    Špecifikácie produktu:

    Výstupné Napätie:5V/600mA

    Výkon:2W

    Charing Režim: Nabíjateľná(Lítiové Batérie)

    Veľkosť: 173*55*15.5 MM

    Režim: Čistenie/Moisturzing/Lifing

    Napájanie:AC100V-240V 50HZ/60HZ

    Farba:Biela/Čierna

    Hmotnosť netto:O 99g

    Dotykové prepínanie

    Pracovné Režimy:(Stlačte tlačidlo napájania na 3 sekundy pre zapnutie divice,Ak chcete vypnúť zariadenie,Stlačte tlačidlo power tlačidlo na 3 sekundy na vypnutie divice)

    1.Čistenie: To by mohlo byť lepšie, ak vyčistite tvár s čistými pred štartom režime.

    2.Hydratačné:mohlo by To byť lepšie, keby použiť masku predtým, ako začnete tento režim

    3.Lifing: To by mohlo byť lepšie, ak použitie s podstatou spolu

    Upozornenie:

    1.Štart:Stlačte tlačidlo power tlačidlo na 3 sekundy pre zapnutie divice . Povrchová úprava: Stlačte tlačidlo napájania po dobu 3 sekúnd a vypnite divice.

    Štítky: utiahnite pokožky, Ultrazvukové pokožky práčky, Vysoká Frekvencia, Lacné utiahnite pokožky, Vysoká Kvalita ultrazvukové pokožky práčky, Čína vysoká frekvencia Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty