Nové rubikova Kocka Diamond Maľovanie Mozaiky Remesiel Mozaikové Dekoratívne Maľby Kolo Vŕtať Plný Diamond Výšivky na Šírku prírody Nové rubikova Kocka Diamond Maľovanie Mozaiky Remesiel Mozaikové Dekoratívne Maľby Kolo Vŕtať Plný Diamond Výšivky na Šírku prírody Nové rubikova Kocka Diamond Maľovanie Mozaiky Remesiel Mozaikové Dekoratívne Maľby Kolo Vŕtať Plný Diamond Výšivky na Šírku prírody Nové rubikova Kocka Diamond Maľovanie Mozaiky Remesiel Mozaikové Dekoratívne Maľby Kolo Vŕtať Plný Diamond Výšivky na Šírku prírody Nové rubikova Kocka Diamond Maľovanie Mozaiky Remesiel Mozaikové Dekoratívne Maľby Kolo Vŕtať Plný Diamond Výšivky na Šírku prírody Nové rubikova Kocka Diamond Maľovanie Mozaiky Remesiel Mozaikové Dekoratívne Maľby Kolo Vŕtať Plný Diamond Výšivky na Šírku prírody

Nové rubikova Kocka Diamond Maľovanie Mozaiky Remesiel Mozaikové Dekoratívne Maľby Kolo Vŕtať Plný Diamond Výšivky na Šírku prírody

€9.80 €5.59
Skladom
w104185

    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.8kg (1.76lb.)
    Veľkosť Balenia: 8cm x 10cm x 50cm (3.15in x 3.94in x 19.69in)
  • Vložením Oblasti: Plná
  • Materiál: Živica
  • Plátno Metóda Balenia: Zrolovaná
  • Cross Stitch Textílie, CT počet: 11CT
  • Vonkajšie Balenie: Farebné Políčko
  • Súbor Typ: Diamond Maľovanie Cross Stitch
  • Rám: No
  • Funkcia: Domáce Dekorácie
  • Formulár: Trojrozmerný
  • Vzor Typ: Scénické
  • Diamond Tvar: Kolo
  • Počet Farieb: Nad 45
  • Veľkosť: 20X25cm bag packing, 30X37cm bag packing, 40X50cm box packing, 50X62cm box packing, 60X75cm box packing
  • Názov Značky: MATRESHKA
  • Výšivky Metóda : diamond výšivky
  • Štýl: Európa
  • Textílie Typ: Plátno
  • Nástroje typu: Nástroj Sady
  • Použitie: Domácnosti Essentials/Dekorácie
  • Technics: Tlač Vo Vysokej Kvalite Stroj

  • Názov produktu: Diamond Výšivky / Diamond Mozaiky / Diamond-Maľba/ Round-Diamond maľovanie. Použitie: Home / Hotel / Office / Svadobné Deocration / Luxusný Darček. Veľkosť Obrázka: Podľa možnosti. (Väčšia veľkosť, lepší výsledok.) O Diamanty: 100% Full Okrúhle Diamanty. Rám: Rám NIE sú zahrnuté. Balenie: Darčeková krabička Balenie a Bublina Taška Balenie. Prispôsobiť Obrázok: Môžeme urobiť vlastný produkt pre ľubovoľný obrázok. v každej veľkosti. bascially.Čím väčšia je veľkosť, tým lepší účinok! Prosím, pošlite svoju fotografiu k nám, budeme sa účinok obrázok pre vás v čase. Upozornenie: diamant obraz je bez rámu, a to NIE je čistý obraz, budete musieť dokončiť sami.Veľkosť špecifikácie uvedené vyššie, je pre veľkosť obrázka, plátno veľkosť by byť pridané o 5 cm. Tolerancie: Vzhľadom na to je remeslá výrobok, nie je prípustné odchýlky, 1-3 cm v rozmery plátna. 01 / Round-Diamond Sme sa vybrali k životnému prostrediu, živice materiálov, výroby v súlade s DMC medzinárodná štandardná farba karta, diamanty za celkom 447 druhov, môžete presne zobraziť obraz filtrovanie farebný vzor, bližšie k pôvodnej účinok,a námestí diamantov je farebné, troch-dimenzionální lesk, oddiel jasné, vynikajúcu štruktúru.Ochrana životného prostredia živice navŕtame s 2.8 mm (oddiel 13).Expresívne platnosti obrázok je vynikajúca, realistickejšie, troch-dimenzionální pocit silnejší. 02 / Výhodu diamond

    Naše živice diamanty s brilantné farby, 447 farby, a používať šetrné k životnému prostrediu živice materiál, bez-toxický a bez chuti vopred slúžil na dlhý čas, Nie je ľahké fade, zabezpečiť obrázok aestheticism a realistické. 03 / Kvalitné Plátno základné materiály sú vyrobené z HD voskované plátno a farby, každý zodpovedajúce farby blok označený písmenom, Post v vŕtanie môže byť vybraný z zodpovedajúce vŕtať farbu a list. Plátno nie je ľahké byť poškodený, efektívne vody-dôkaz a hydroizolačné, luxus, kvalita, odolné. 04 / Strong priľnavosť používame špeciálny olej lepidla držať, držať sily s diamantmi viac pevne.

    01 . Skontrolujte živice diamanty, farebné a príslušný kód farby, zabezpečiť, aby všetky diamanty kód sú kompletné. 02 . Otvoriť malú časť lepiacu pásku, dávajte pozor, aby prach von. Vyplňte lepidlo s perom. 03 . Vyberte znak (symbol), nájsť zodpovedajúce diamanty a vložte ho do dierované dosky. 04 . Pomocou pinzety alebo pero vyzdvihnúť zodpovedajúce diamond jemne, potom ju na zodpovedajúcom mieste vzoru číslo. 05. Spoločný by mali byť utláčaní a upratané, mať žiadne trhliny. Môžete dať knihu na prednej strane diamond kreslenie, s rukami tlačí na knihy. 01 / Žiarivé Tento diamanty maľoval lom silné diamanty, silné troch-dimenzionální zmysel, jasne žiariace, okamžite oživiť svoj domov. 02 / Jednoduché a ľahko naučiť plátne len diamantová vŕtačka vložiť do príslušného číselného miesto, môžu byť jednoduché a ľahko naučiť, jednoduché použitie, stačí, aby vám jednoduchý. 03 / šťastnú Rodinu Čas Vykladaným diamantmi maľovanie môže byť mnoho ľudí, kreatívne, zábavné, nechať deti s tvorbou, rozvíjať inteligenciu a zvýšiť pocit, a zvýšiť pocit chlidren.

    Veľkosť ≤ 30x40cm Bublina Taška Balenie

    Veľkosť > 30x40cm Darčeková krabička Balenie

    1) Továreň Priameho predaja; Top kvality, Kvalita zaručená; Konkurenčné ceny; Veľké zľavy pre veľké objednávky! 2) Všetky tovaru vyjsť zo závodu podľa prísne skúšky podľa medzinárodného štandardu. 3), Vynikajúci Dizajn Tímu; Rýchle lodnej dopravy; v Kombinácii objednávku; Najlepšie a Včasné poskytovanie Služieb. 4) môžete kombinovať všetky položky z nášho obchodu a dostať sa dodáva spolu !!

    1) Normálne, budeme loď sa položky k vám do 48 hodín, akonáhle sa dostaneme informácie o platbe.V záujme vďaka za vaše objednávky, budeme pravidelne posielať pekný darček pre všetkých našich zákazníkov. 2) Ponúkame tri spôsoby dopravy v celkom. sú EMS,DHL a Čína Príspevok Air Mail . Budeme posielať pozemky na vás, ako vaše požadované zásielka znamená. Je zadarmo doprava takmer v celom svete Čína Príspevok Air Mail. 3) Dodacia Lehota: A).okolo 4-10 pracovných dní spoločnosťou UPS//Fedex B).okolo 6 až 15 pracovných dní od EMS C).okolo 20-40 pracovných dní v číne post vzduchu letecky,ruskej krajine zvyčajne potrebujú viac dní D). Používame Fedex/EMS /CPAM podľa svojej polohy, a budete získať sledovacie číslo do 1-3 pracovných dní od doručenia. E). Nie sme zodpovednosť za žiadne nehody, oneskorené alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby. F) v prípade, Ak vaša objednávka viac ako 8 položiek, Môžete získať Rýchlo, ZADARMO EMS alebo DHL ako transportaion spôsoby nižšie krajín! Sme internetový obchod, váš názor je veľmi cenná pre nás. Keď sa dostanete položky, môžete zistiť všetko o to starostlivo. Ak ste spokojní s našimi tovar, budeme si to vážim, že by ste mohli dať nám postive spätnú väzbu. Ak si myslíte, že musíme niečo zlepšiť, to je veľmi milá, aby ste nám možnosť vyriešiť problém pred odchodom negatívny feeback. Sme presvedčení, že nie je rozumné riešenie. Ďakujeme! Pekný Nakupovanie deň.

    Štítky: Diamond maľovanie, diamond výšivky, kolo vŕtačka, Lacné diamond maľovanie, Vysoko Kvalitné diamantové výšivky, Čína kolo vŕtať Dodávateľov.

  • Recenzie (3)

    • Gabriel 1996

      many thanks for the package. have good in received condition. recommended. thanks very much for your parcel. received. recommend.

    • T Baholdina

      thank you for order. very neat and сложено all verified. подарочек thanks for separate. highly recommend seller

    • Awgirupmb

      fast shipping-quality claims. thank you seller!

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty