WOSAWE Horský Bicykel, jazda na Bicykli Nohu Rukáv koleno teplejšie MTB Ciclismo Bicykli jazda na Bicykli Leg Warmers 2 Farby WOSAWE Horský Bicykel, jazda na Bicykli Nohu Rukáv koleno teplejšie MTB Ciclismo Bicykli jazda na Bicykli Leg Warmers 2 Farby WOSAWE Horský Bicykel, jazda na Bicykli Nohu Rukáv koleno teplejšie MTB Ciclismo Bicykli jazda na Bicykli Leg Warmers 2 Farby WOSAWE Horský Bicykel, jazda na Bicykli Nohu Rukáv koleno teplejšie MTB Ciclismo Bicykli jazda na Bicykli Leg Warmers 2 Farby WOSAWE Horský Bicykel, jazda na Bicykli Nohu Rukáv koleno teplejšie MTB Ciclismo Bicykli jazda na Bicykli Leg Warmers 2 Farby WOSAWE Horský Bicykel, jazda na Bicykli Nohu Rukáv koleno teplejšie MTB Ciclismo Bicykli jazda na Bicykli Leg Warmers 2 Farby

WOSAWE Horský Bicykel, jazda na Bicykli Nohu Rukáv koleno teplejšie MTB Ciclismo Bicykli jazda na Bicykli Leg Warmers 2 Farby

€22.57 €10.15
Skladom
w105910

    Veľkosť Balenia: 2cm x 2cm x 1cm (0.79in x 0.79in x 0.39in)
    Typ Jednotky: Pár
    Hmotnosť Balenia: 0.1kg (0.22lb.)
  • Položka Druh: Leg Warmers
  • Textílie Typ: Fleece
  • Pohlavie: Unisex
  • farba: Čierna,Zelená
  • Materiál: Kompozitné flaušová tkanina
  • Položka Dĺžka: 58-63cm
  • Číslo Modelu: BC320
  • Šport Typ: Jazda na bicykli
  • Veľkosť: M,L,XL
  • Názov Značky: WOSAWE

  • Poznámka: prosím, vyberte si svoju veľkosť podľa Veľkosti Grafu, vďaka !

    Detaily Produktu:

    Značka: WOLFBIKE

    Číslo modelu: BC320

    Stav: Nové, v originálnom balení

    Farba: Čierna,Zelená

    Veľkosti : M,L,XL

    Materiál: Composite flaušová tkanina

    Typ: Fleece Leg warmers

    Šport Typ: jazda na Bicykli,outdoorové športy ...

    Pohlavie: Unisex

    Hmotnosť: 200 g

    Funkcie:

    Unikátne navrhnutý a vyrobený WOLFBIKE

    Ergonomické Multi panel konštrukcia pre skvelá fit

    Vysoká Kvalita a Spracovanie

    Priedušný,Vetru,Mäkká a Teplá

    Fleece vo vnútri udržať teplejšie v chlade.najmä hrubšie tkaniny na kolená .

    Pomôcť hráčov, aj v tých nepriaznivých okolností môže udržiavať komfortnú teplotu a vlhkosť

    Rýchlo miznúť zips na každej strane nohy

    Reflexným pruhom a logom zlepšiť faktor bezpečnosti pri jazde v noci

    Ideálne pre Bicyklovanie ,Beh ,Turistika a iné outdoorové športy

    Balík obsahuje :1 pár cyklistické leg warmers

    Akceptujeme Mix Objednávky/Hromadne, Aby...

    To je naše potešenie na budovanie dlhodobých obchodných vzťahov. Sme spoločnosťou, ktorá sa nachádza v Číne a máme silný tím na podporu transakcie a snažte sa, aby čo najlepšie služby pre vás, medzitým sme aj podporu výrobcu OEM, a Veľkoobchod,Pre ďalšie info,plz, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek! Nákup Info:

    1. Naše obrázky sú Streľba v Naturáliách. 2. Všetok tovar je Úplne nový, Nepoužívaný. 3. ak tam mať akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte sa so mnou on-line alebo e-mailom. 4. Láskavo Upozornenie:ak ste prišli z Brazílie, Ruska, alebo Taliansku,to si odkladu oveľa viac času na colné a niekedy si môže platiť daň. 5. S cieľom zabezpečiť dostanete vašu objednávku bez dane pri dovoze, budeme deklarovať, ale s nižšou hodnotou. Tento nižšiu cenu, nemá nič spoločné so celková cena, ktorú ste zaplatili, a nie sme reakciu na akékoľvek Dane, ak tam môžu mať! 6. Prosím potvrďte transakcie naraz po prijatí balíka.

    Sprievodné info,--Doprava Zadarmo

    1. Dodacia lehota: 15-25 pracovných dní bezplatnú prepravu Poštou post 7 - 15 pracovných dní od Expresnej prepravy (Vrátane DHL,UPS,EMS....) 2. Dúfame, že príchod svojho položka je včasné, Ale keďže ide o medzinárodné dobierku, dodacia lehota je vysoko závislé od kuriérskej spoločnosti a miestne Colné sadzby (ak je to uplatniteľné) a úplne mimo našej kontroly po ich zverejnení. Mali by tam byť žiadne problémy, ktoré vyplývajú z tejto zásielky, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Keďže sa snažíme poskytovať vzájomné a pozitívne transakcie 3. Doprava zahŕňa poštovné, balné. 4. sledovacie číslo bude poskytovaná iba pre Registrácie Doprava 5. Máme loď 6 dní v týždni, okrem soboty a sviatky. 6. Balíky zvyčajne loď 1 až 3 pracovných dní a možno skontrolovať online (okrem soboty a sviatky) po obdržaní platby. Vzácne predmety a veľké objednávky môže trvať trochu dlhšie.

    Platby: 1. Money bookers

    2. Western Union,Money Transfer

    3. Kreditná Karta

    4. Bankový Prevod 5. Iní Vrátenie peňazí: Ak ste dostali nesprávne, poškodené, chybné alebo položku nie, ako je popísané, prosím, kontaktujte nás do 3 dní na výmenu alebo vrátenie. vrátený položka musí byť v pôvodnom stave a všetky originálne balenie,manuály a príslušenstvo. my sa budeme snažiť opraviť problémy! Spätná väzba snažíme sa, aby každá transakcia pozitívne skúsenosti a bude robiť všetko pre to, aby správne žiadny problém. Oceniť vaše cenné pripomienky, alebo návrhy.Vašu kladnú odpoveď s 5 Hviezdičiek je duša a silu pre nás, pretože to, čo sme pracovať pre je vaša spokojnosť a povolenie dokonca aj potlesk.

    Štítky: teplejšie patch, požičovňa bezdrôtové, požičovňa defekt oprava záplaty, Lacné teplejšie patch, Vysoká Kvalita bicyklov, bezdrôtová, Čína požičovňa defekt oprava škvrny Dodávateľov.

  • Recenzie (3)

    • Sheree Tcfb

      perfect..

    • Sarrlamine4

      .

    • Gary Lorin 28

      fast and good delivered. quality is good

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty