2 Panel Krajiny Plagát Sova Tlač Škandinávskych Plátno Na Maľovanie Nordic Umenie Stenu Obrázok Pre Obývacia Izba Moderného Domova 2 Panel Krajiny Plagát Sova Tlač Škandinávskych Plátno Na Maľovanie Nordic Umenie Stenu Obrázok Pre Obývacia Izba Moderného Domova 2 Panel Krajiny Plagát Sova Tlač Škandinávskych Plátno Na Maľovanie Nordic Umenie Stenu Obrázok Pre Obývacia Izba Moderného Domova 2 Panel Krajiny Plagát Sova Tlač Škandinávskych Plátno Na Maľovanie Nordic Umenie Stenu Obrázok Pre Obývacia Izba Moderného Domova 2 Panel Krajiny Plagát Sova Tlač Škandinávskych Plátno Na Maľovanie Nordic Umenie Stenu Obrázok Pre Obývacia Izba Moderného Domova 2 Panel Krajiny Plagát Sova Tlač Škandinávskych Plátno Na Maľovanie Nordic Umenie Stenu Obrázok Pre Obývacia Izba Moderného Domova

2 Panel Krajiny Plagát Sova Tlač Škandinávskych Plátno Na Maľovanie Nordic Umenie Stenu Obrázok Pre Obývacia Izba Moderného Domova

€5.42 €4.07
Skladom
w106512

    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.25kg (0.55lb.)
    Veľkosť Balenia: 7cm x 7cm x 60cm (2.76in x 2.76in x 23.62in)
  • Rám režim: Bez rámu
  • Rám: No
  • Veľkosť (Palce): 20x30cm Č Rám, 30x40cm Č Rám, 40x60cm Č Rám, 50x70cm Č Rám, 60x80cm Č Rám
  • Materiál: Plátno
  • Pôvodný: No
  • Predmety: Krajina
  • Formulár: Jeden
  • Technics: Sprej Na Maľovanie
  • Médium: Nepremokavé Atrament
  • Druh: Plátno Potlače
  • Štýl: Moderné
  • Názov Značky: jednoduché
  • Tvar: Obdĺžnik
  • Podpora Base: Plátno
  • Číslo Modelu: EOW170608-01

  • VITAJTE NA MOJOM OBCHODE

    POZNÁMKA:

    1)Ako svetelné efekty,farba objekty možno trochu odlišné od obrázky

    2)držať dole, náklady na dopravu a vyhnúť rám poškodené na poštovné,toto plátno vytlačený obraz je bez vnútri a mimo rámy,ale táto veľkosť je obvyklé photoframe veľkosť a môžete získať správnu veľkosť rámu je ľahko

    3)maľba nie je handmade,je vytlačený zo strojov

    Zarámované/Natiahnuté: (Nie Rámika) Bez Rámu

    Materiál: Vysoko kvalitné plátno a životného prostredia atrament

    Tenique: Giclee tlač

    Štýl: Druhy Krásny Dizajn na maliarske plátno

    Tento produkt je sprej maľovanie, high-definition vytlačené olejomaľby.

    Pekný Darček pre vašu Rodinu alebo Priateľov!

    Čas: O 15-59 dní

    Logistika: Čína Príspevok Registrované Air Mail&Epacket

    1)Ak ste miesto viac ako jednu objednávku a dodacia adresa rovnaká, pošleme ich v jednom balíku! ak máte požiadavky na to! tešíme sa na vaše pochopenie!

    2) tovar zasielame do celého sveta, okrem toho, niektoré vzdialenej oblasti.

    3) tovar bude dodaný do 3 pracovných dní po platby prijaté. Tam je sledovacie číslo pre každý balík.

    4) Dodacia lehota závisí od destinácie a ďalších faktorov. Dodacia lehota počas prázdnin (Vianoce, Čínsky Nový Rok, atď.), by mohli byť dlhšie, než je obvyklé čas.

    Prosím pridať ďalšie 5-10 dní ako odkladu.

    5) Prosím, nechajte ma správu s vaše celé meno, keď si objednáte, zákazníkov z Ruska a Ukrajiny sa musí nechať celé meno! alebo, nemôžeme loď je pre vás včas!

    Vďaka za vašu spoluprácu vopred!

    Contect nás, ak budete potrebovať ďalšie logistické spôsobom!

    O Maloobchod a Veľkoobchod:

    Maloobchod: akceptujeme maloobchodné transakcie zo všetkých zákazníkov po celom svete. Nemáme stanovený minimálny limit pre všetkých komodít.

    Veľkoobchod: akceptujeme veľkoobchod obchodovanie zo všetkých zákazníkov po celom svete. S cieľom zmierniť váš inventár tlak, dávka sme set je vyššia alebo rovná 2 kusy. Ak chcete veľké množstvo veľkoobchod, prosím, kontaktujte nás, budeme diskutovať o veľkoobchodnú cenu, spôsob dopravy s vami. Veríme, že sme vám dosiahnuť uspokojivý dohody a win-win situácia.

    Dodanie agent: Ak ste zahraničných on-line predajcovia, môžeme poskytnúť doprava agent služba pre vás. Prosím, jasne povedzte nám svoje kupujúci ' adresu informácií pri obchodovaní, a budeme sa snaží byť služby pre vás v rovnakom čase. Budeme plne rešpektovať obchodné tajomstvo,nikdy robiť nič, nevýhodné pre záujmy vaše správanie.

    Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 HVIEZD, ak ste spokojní s našimi

    tovary a služby. PROSÍM, dajte nám 1, 2, 3, 4 hviezdičky, pretože sa rovná zápornej spätnej väzby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

    My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

    Sme plátno tlačiť VÝROBCA s dlhoročnými skúsenosťami v tejto oblasti a hrajú v prepočte svoje obľúbené fotografie na trvalé umelecké plátno obrazy s super kvalita a rozumná cena, najmä portrétnej maľby. Obe zlyhania a vlastné veľkosti sú k dispozícii v našich galéria umenia; a budete mať skvelý výber z našich online maľovanie na zber, bez ohľadu na to, čo ste predmetom obľúbené, maľba portrét, krajina maľovanie, maľby zvierat, alebo ešte život maľovanie. Tiež, všetky štýl maľby je prístupné, napríklad realistické vytlačené maľovanie, abstraktnú olejomaľbu reprodukcia, moderné natiahnuté dekorácie plátno, vytlačí, alebo klasický vlastné natiahnuté plátno. Požiadavky zákazníka je náš princíp. Boli sme sledovaní vašich spokojní kvality výrobkov a služieb s naše najlepšie úsilie, ktorým komplet prísne riadenie výroba, predaj a servis. Okrem toho, Dôveryhodnosť najdôležitejšie v našej dvojstrannej obchodnej spolupráce, tiež sme sa dopustili našu úprimnosť a profesionálne v našej maľovanie služby na každého nového a starého zákazníka, vytváranie naša vzájomná spokojnosť a úspech.

    Štítky: Obrázok Obývacia Izba, Obrazov Na Stenu, Maliarske Plátno, Lacné obrázok pre obývacia izba, Vysoko Kvalitných obrazov na stenu, Čína plátno na maľovanie Dodávateľov.

  • Recenzie (4)

    • Valegrevi

      It’s good quality and was well packed. However, I would have much preferred it if it was exactly 50x70cm. The extra space given means I have to cut it to fit into the frame and it’s going to be difficult to cut accurately. Otherwise, I really like the print.

    • Larkin3d

      We get the package quickly, better than expected. We are happy with the quality Of the print but rubber bands used to wrap have let a few marks at the front and back of the 2 prints.... Maybe add a thick layer with a sheet of paper to circle the prints then put rubber bands on.

    • Not Repeatable

      small

    • Tinh Hang16

      Everything ok thank you

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty