M10 (10 mm), MEDI SKRUTKY A MATICE PEVNÉ MEDENÉ HEX PLNÁ ORECHOV 5 ks/veľa DIY príslušenstvo M10 (10 mm), MEDI SKRUTKY A MATICE PEVNÉ MEDENÉ HEX PLNÁ ORECHOV 5 ks/veľa DIY príslušenstvo

M10 (10 mm), MEDI SKRUTKY A MATICE PEVNÉ MEDENÉ HEX PLNÁ ORECHOV 5 ks/veľa DIY príslušenstvo

€8.23 €7.82
Skladom
w10697

    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 0.15kg (0.33lb.)
    Typ Jednotky: veľa (5 ks/lot)
  • Číslo Modelu: M10
  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie
  • Druh: Hexagon Orechy

  • Mosadz Hex Orechy

    Veľkosť: M10

    Materiál: Pure Mosadz

    Package: 5 ks

    Naše Služby 1. Zákaznícky servis: pondelok-piatok, 8 do 6PM 2. Dobrá kvalita a najlepšie služby pre vás! 3. Hmotnosti a veľkosti balíka v Detaily Produktu je len orientačný,špecifický druh prednosť. 4. Ak je hmotnosť každého nad 2 KG,môžeme niekoľko samostatných obaloch pre váš doručenie ePacket /Čína Post /Singapur Post/DHL/EMS. 5. Balenie Štýl: Jednoduchý balík alebo OEM balíka Platby 1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2. Platba musí byť uskutočnená v lehote 15 dní od objednávky. 3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 15 dní. Doručovanie 1. Poštovné sa 2-7 pracovných dní po úhrade, 2. Odhaduje Dodania dodacia lehota: ePacket 5-15 dní ;Čína Príspevok Registrované Air Mail 15-39 dní ;Singapure Post 15-39 dní ;DHL 3-7 dní . 3. Správne nižšie colná hodnota je akceptovaná, ak chcete napísať na obchodnú faktúru, aby sa vyhli plateniu dovozného dane pre kupujúceho. Spätná väzba 1. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! 2. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, pred tým, než nás neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, dúfame, že sa vám kontaktovať nás,aby sme mohli uspokojivo vyriešiť váš problém! 3. Sme vám doručili tovar na čas,ale prepravu čas nemôžeme presné vedieť po pôrode,pretože to súvisí s tým, vzdialenosť, počasie, atď. Pretože ak z prepravného času ovplyvňujú vašu náladu,Prosím objektívne analýzy, pretože to nie je moja zodpovednosť,ale zodpovednosť z prepravnej spoločnosti.Prosím nedávaj mi neutrálne alebo negatívne spätné väzby z dôvodu prepravy časový faktor,Vďaka! Nakoniec,Ďakujeme vám za čas,Naša úroda je nielen objednávky, To je pre našu dôveru, prajeme vám majú radi nakupovanie!!!

    Štítky: príslušenstvo motorkár, skrutka hardvéru, skrutka typ, Lacné doplnky motorkár, Vysoká Kvalita skrutka hardvéru, Čína skrutky typu Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty