200pcs/100pairs pamäťovej peny pre cestovanie spanie na zníženie hluku, Mäkké Penové Zvuk insulationear ochrany zátkové chrániče sluchu proti hluku 200pcs/100pairs pamäťovej peny pre cestovanie spanie na zníženie hluku, Mäkké Penové Zvuk insulationear ochrany zátkové chrániče sluchu proti hluku 200pcs/100pairs pamäťovej peny pre cestovanie spanie na zníženie hluku, Mäkké Penové Zvuk insulationear ochrany zátkové chrániče sluchu proti hluku 200pcs/100pairs pamäťovej peny pre cestovanie spanie na zníženie hluku, Mäkké Penové Zvuk insulationear ochrany zátkové chrániče sluchu proti hluku 200pcs/100pairs pamäťovej peny pre cestovanie spanie na zníženie hluku, Mäkké Penové Zvuk insulationear ochrany zátkové chrániče sluchu proti hluku 200pcs/100pairs pamäťovej peny pre cestovanie spanie na zníženie hluku, Mäkké Penové Zvuk insulationear ochrany zátkové chrániče sluchu proti hluku

200pcs/100pairs pamäťovej peny pre cestovanie spanie na zníženie hluku, Mäkké Penové Zvuk insulationear ochrany zátkové chrániče sluchu proti hluku

€12.36 €11.13
Skladom
w107439

    Hmotnosť Balenia: 0.03kg (0.07lb.)
    Veľkosť Balenia: 11cm x 7cm x 1cm (4.33in x 2.76in x 0.39in)
    Typ Jednotky: veľa (100 Pár/lot)
  • Penové Ušné Sviečky Farebné: Blcak,zelená,modrá,žltá,ruža
  • farba: Žltá,Zelená,Modrá,Ružová,Čierna
  • Číslo Modelu: pamäťová pena
  • Veľkosť: 1.2*2.2cm
  • Názov Značky: Trig Dážď
  • Package: No
  • Položka Druh: Ušné Vankúšiky

  • farba: čierna,zelený,modrý,ružový,žltý

    1lot 1 box

    Vlastnosť výrobku Bullet profil dizajn,hladký povrch proti znečisteniu liečby,nosenie zdravie,bezpečnosť, mäkké a pohodlné,dobrý zvuk insulati Produkt Výhody Dlhé odrazu, dobrú pružnosť,pena výrobky aj,jednotnú štruktúru,hladký povrch bez lepidla,, hluk efektívna Výrobku Balenie Obaly môžu byť prispôsobené podľa požiadaviek zákazníka Smerom Používania sa earplug,s ukazovákom a palcom na rub v poriadku. Na druhej strane vystúpi plnené do uší (to je dôležité) a podržte, potom trieť malé earplug kolo smerom uši, plnené nich. Ruku na earplug, kým earplug opuch tvar je úplne v uchu.(o poslednej 30) Výrobné kapacity, Máme silné výrobné kapacity, výstup až 20 miliónov párov v každodennom živote. Dodacia lehota je krátka. Konvenčné farba produkty na sklade.(Oranžová a žltá ako konvenčné farba) Pozornosť Nízke odskočiť a anti-noise earplug je jeden-čas produkty, ktoré možno nie umyť a znovu použiť, Ako identifikovať kvalitu earplug 1.Nízke rebound Ak je príliš flexibilný, anti-noise earplug opuch potlačenie kanál pokožku, môže spôsobiť ušné opuch,earache a iné nepohodlie. Flexibilita môže byť príliš malý, aby úzky kontakt s vonkajšieho zvukovodu, hluk efekt bude znížená. Tak sme sa musí dodržiavať ucha, plug and play a späť vrátiť čas, tým lepšia je kvalita. 2.Súlad Flexibilitu priamo ovplyvňuje úroveň pohodlia pri nosení zátkové chrániče sluchu. 3.Povrchová textúra Niektoré zátkové chrániče sluchu pocit, lepkavé,budú držať zvukovodu koža, keď budete nosiť na.Mali by sme sa vyhnúť nákupu. Najlepší spôsob, ako identifikovať je držať dva chrániče sluchu spolu úzko potom ich rozdeľujú. Oddelenie času je čím skôr, tým lepšie. Spoločnosť je možné upraviť podľa želania zákazníka špecifikácie, farby a balenie výrobkov. Vitajte nových a starých zákazníkov, poraďte sa a diskutujte s nami.

    Štítky: zapojte ac adaptér, plug zapaľovanie, plug klip, Lacné zapojte ac adaptér, Kvalitné plug zapaľovanie, Čína plug klip Dodávateľov.

  • Recenzie (3)

    • Ramgamerica

      notwithstanding have received within promised, the foam quality desses ear protectors is very bad. not insulates noise and are uneasy pq not drift back ao format original.

    • Gardener5625

      Perfect!!!

    • Juan 14 Fra

      "memory" is very weak and I could not insert it into my ear. A lot of waste...

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty