2 fľaše PÔVODNÉ SKY LEPIDLO Modrý uzáver pre rias rozšírenia lepidlo rýchlo suché čas 1-2s Lepidlo lepidlo lash 2 fľaše PÔVODNÉ SKY LEPIDLO Modrý uzáver pre rias rozšírenia lepidlo rýchlo suché čas 1-2s Lepidlo lepidlo lash 2 fľaše PÔVODNÉ SKY LEPIDLO Modrý uzáver pre rias rozšírenia lepidlo rýchlo suché čas 1-2s Lepidlo lepidlo lash 2 fľaše PÔVODNÉ SKY LEPIDLO Modrý uzáver pre rias rozšírenia lepidlo rýchlo suché čas 1-2s Lepidlo lepidlo lash 2 fľaše PÔVODNÉ SKY LEPIDLO Modrý uzáver pre rias rozšírenia lepidlo rýchlo suché čas 1-2s Lepidlo lepidlo lash 2 fľaše PÔVODNÉ SKY LEPIDLO Modrý uzáver pre rias rozšírenia lepidlo rýchlo suché čas 1-2s Lepidlo lepidlo lash

2 fľaše PÔVODNÉ SKY LEPIDLO Modrý uzáver pre rias rozšírenia lepidlo rýchlo suché čas 1-2s Lepidlo lepidlo lash

€8.65 €12.24
Skladom
w108208

    Hmotnosť Balenia: 0.14kg (0.31lb.)
    Veľkosť Balenia: 6cm x 2cm x 2cm (2.36in x 0.79in x 0.79in)
    Typ Jednotky: veľa (2 ks/lot)
  • Miesto Pôvodu: Južná Kórea-- Sky Lepidlo
  • Materiál: Etyl sekundové,PMMA,Hydrochinón,Carbon black
  • spôsob dopravy : v číne post mail
  • Farba lepidla : Čierna
  • Názov Značky: Chihirose Krása
  • Dropshipping: podpora
  • Čas Schnutia:
  • Hmotnosť: 5ml
  • Názov produktu: S lepidlo pre predĺženie rias
  • Lepiaca sila: V Priebehu 6 Týždňov
  • Položka Druh: Rias Lepidlo
  • Polica čas: 6 mesiacov unopen
  • Veľkosť: 5ml
  • Užitočné: predĺženie rias
  • Číslo Modelu: S lepidlo pre predĺženie rias

  • Super Typu SKY Lepidlo(S Lepidlom) * Super lepidlo (čierna ) * osoba, ktorá nie je citlivá k pokožke,je odporúčané používať. * Kapacita: 5g na fľašu * trvanlivosť: 6 mesiacov unopen 2 mesiace po otvorených * schnutia: o 1to 2 sekundu; Upozornenie:

    1.To je, odporúčame dať pri nízkej teplote (3-7℃)a suchom mieste, ako je chladnička. 2.Zúčastniť sa lepidlo z chladničky na 20 minút pred použitím ho,aby sa teplota späť. 3.Zakaždým, keď použite lepidlo,prosím, utrite fľaše ústa čisté a zavrieť ho pevne.

    4.V prípade kontaktu s očami,vypláchnite soľný roztok alebo vody po dobu 10 minút.Vyhľadať okamžitú lekársku pomoc.

    5.Trasenie dostatok pred použitím.

    6.Obchod kolmo na chladnom,suchom mieste..

    7.Uchovávajte mimo dosahu detí.

    8.Nepoužívajte miesto, ktoré blízkosti fire

    Na www.planetsport.sk štandardná dodacia lehota o 15-45 deň, ale niektoré regióny budú o 60 dní. Čakajte prosím, v pacienta. Ďakujem.

    1.Doprava po celom svete. 2.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3.My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. 4.Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť,a to najmä počas prázdnin. 5.Ak ste nedostali vašu shippment whithin 40 dní od zaplatenia,pls kontaktujte nás.Budeme sledovať andget späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 6.Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely,sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

    1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu.Nie sú žiadne výnimky!Shippng náklady znášať podľa oboch predávajúci a kupujúci na polovicu. 2.Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom packageing a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod na návrat. 3.Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka,po prijatí položky v jej pôvodnom stave a packageing so všetkými súčasťami a accrssories zahrnuté,po oboch kupujúci a predávajúci zrušiť transakciu z www.planetsport.sk.Alebo môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt nie je, ako inzeroval.

    1.Naše výrobky sú kvalitné. 2.Náš obchod umožňuje zákazníkom ak sa chcete vrátiť tovar, ktoré nie sú uspokojivé pre nich.

    Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá . Žiadame, aby ste nás kontaktovali hneď pred vami, dajte nám neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Aby sme mohli uspokojivo vyriešiť váš problém.

    Štítky: lash lepidlo, sky lepidlo, lepidlo riasy, Lacné lepidlo lash, Vysoko Kvalitné lepidlo neba, Čína lepidlo riasy Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty