5D DIY Full Round-Diamond Maľovanie Cross Stitch 5D DIY Full Round-Diamond Maľovanie Cross Stitch 5D DIY Full Round-Diamond Maľovanie Cross Stitch 5D DIY Full Round-Diamond Maľovanie Cross Stitch 5D DIY Full Round-Diamond Maľovanie Cross Stitch 5D DIY Full Round-Diamond Maľovanie Cross Stitch

5D DIY Full Round-Diamond Maľovanie Cross Stitch "Motýľ kvety kryt wolf eyes" Diamond Výšivky Mozaiková Výzdoba Darček

€5.77 €3.58
Skladom
w110343

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
    Hmotnosť Balenia: 0.4kg (0.88lb.)
  • Diamond Tvar: Kolo
  • Názov Značky: magic master
  • Formulár: Trojrozmerný
  • Zviera: vlk
  • Veľkosť: 20X25CM Round, 25X30CM Round, 30X40CM Round, 40X50CM Round, 50X65CM Round, 60X75CM Round, 20X25CM Square, 25X30CM Square, 30X40CM Square, 40X50CM Square, 50X65CMSquare, 60X75CM Square
  • Dodanie: bezpečné a rýchle
  • Materiál: Živica
  • Plátno Metóda Balenia: Zrolovaná
  • Kvalita výrobkov: Dobrý+++++
  • Použitie: Doma,V Hoteli,Svadba,Nemocnice,Ošetrovateľstva,Ostatné
  • Štýl: Zviera
  • O Diamanty: 100% plnej vŕtať diamanty
  • Vložením Oblasti: Plná
  • Vonkajšie Balenie: Papierová Taška
  • Počet Farieb: 10-60
  • Vzor Typ: Zviera
  • Rám: Bez Rámu

  • Malé plátno je vhodný len pre začiatočníkov a deti! Väčšie plátno, tým viac dokonalé detaily!

    Kliknite na položku ak chcete zadať predmet produkt

    artoon

    Ovocie Obrázok Kvet

    Vezmite prosím na Vedomie : Diamond Maľovanie veľkosť obrázku nie veľkosť obrazovky (mať 1-2 cm chyba).

    Mozaiky maľovanie nie HD obraz. sú odlišné od umelecký štýl. väčšie veľkosti efekt bude lepší! vzhľadom k malým efektom veľkosť je zlá, malej veľkosti pre začiatočníkov a deti do praxe, ďakujem !

    Nové Hnevať Európskej Diamond Maľovanie Prosím, skúste cloose vaše oči , vždy, keď sa Obraz spálne, obývacia izba a detská izba . Všetky sú visí diy diamond maľby na vašu rodinu . Je to veľmi horúce a úplné šťastie. Prosím, neváhajte a vychutnajte si pocit celú rodinu diy to togethger . Položky: 1. Veľkosť: 20x20cm,20x25cm,30x30cm,30x40cm,40x50cm a zákona.(rovnaké, ako si vybrať)

    2. Meterial: Bavlnené Plátno a živice vŕtačky

    3. Použitie: Home / Hotel / Office Dekorácie / Darčekové Súpravy

    4. O vrtáka: 100% Kolo Vŕtať, 26 rezanie povrchu a 18 rezanie povrchu, vyššie-trojrozmerný efekt.

    5. Package: Plný vrták, bavlna plátno, nástroje

    Vezmite Prosím Na Vedomie, :

    1. Všetky diamond maľby sú balené dobre pre vás , zákazníkov potrebovať svoj vlastný ručne vyrobené, nie je hotový, môžeme poskytnúť potrebné nástroje a materiály.

    2. Fotografia je plný oblasť diamond obrazy , tam sú dosť diamanty. prosím vás ubezpečiť, nákup . produkty majú množstvo diamantov, tam vám môžu mať malú časť vady, každý obrázok, pošleme ďalších 20% -30% diamantov . ak diamanty nie je dosť, môžete sa obrátiť priamo na nás .náš obchod odoslať diamanty vás zadarmo , budeme loď sa k vám čo najskôr.

    3. Neváhajte a dajte nám vedieť, ak máte akékoľvek otázky o našich diamond farieb produkty, sme dvadsať-štyri hodiny v rade .

    4.POZNÁMKA: mozaika maľovanie nie HD obraz, sú rôzne, iný štýl.

    Diamanty vo veľkosti 2,5 * 2,5 mm (napríklad Pixlov obrázok). tak, že veľká veľkosť bude lepší efekt.

    pre veľkosť: veľkosť obrazu, nie veľkosť obrazovky, má nejaké chyby (1-2 cm)."

    Otázka: Má diamantové vŕtanie plátno dokončiť ? Odpoveď: Milý priateľ , všetky naše výrobky sú Plné Vŕtanie Maľovanie , to je 100% vŕtanie , dokončenie vŕtať , celé plátno je potrebné vŕtať diamond . Otázka: Aký je tvar diamantu maľovanie? Odpoveď: Milý priateľ , diamant je Kole diamond výšivky Otázka: Čo je druh balík používa na maľovanie ? Odpoveď: Milý priateľ , všetky naše výrobky sú dobre zabalený , ( Zrolovaný v Papierové tašky) , budeme package carfully befoer tovar zaslané . Otázka:Ako dlho dám moje googs po zaplatil som svoju objednávku ? Odpoveď: my vám zaslaný tovar v 1-4 dní po ste zaplatili, vašu objednávku vám tovar v 15-60 dni . Otázka: Čo môžem urobiť, ak nemám dostatok kamienky?

    Odpoveď: Milý, kontaktovať nás môžete odoslať drahokamu ak zistíte, že tam nie je dosť.(poslal ho rýchlo pre vás ) Otázka: môžem Si diamant farby z vlastnej fotografie?

    a: Áno, priateľ, čo môžeme urobiť, diamant maľovanie akejkoľvek veľkosti a všetky obrázky. (search "costom" v mojom obchode)

    Otázka: Ako môžem odoslať svoje vlastné fotografie na vás?

    Odpoveď: Milý, môžete zadať centrum správ a kliknite na tlačidlo" Nahrať fotografie,"", ak chcete odoslať svoj vlastnú fotku na mňa. Ďakujeme, že ste si vybrali Oue Obchodu. sme vždy snažiť poskytovať vysoko kvalitné produkty a služby. sme vždy starostlivo skontrolujte pred odoslaním tovaru, avšak produkty môžete získať odškodné počas doby dodania. ak narazíte na nejaké problémy s kvalitou, kontaktujte nás prosím najneskôr do 7 dní po prijatí tovaru. Poďme riešiť problém s vami . Z nejakého dôvodu, ak si len chcete vrátiť produktov, kontaktujte nás prosím najneskôr do 7 dní po prevzatí. aby výrobky v pôvodnom stave a zaplatiť náklady na dopravu sám, vrátime vám plnú po obdržaní vrátenej. ak sa vám páčia naše produkty, neváhajte sa nám dať 5 hviezd. ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní, prosím, nie priamo z dochádzky negatívnu spätnú väzbu, kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby ste sa spokojní.

    O Kolo diamond

    Diamond maľby: 1-Vysoká Kvalita Diamantu

    Diamond maľby : 2-HD, Maliarske plátna Vysokej defintion maliarske plátno jasnejšie.Humanizácie farba vyhľadávanie operácie pohodlnejšie.

    Diamond maľby:3-Free súpravy

    Štítky: maľovanie cross stitch, Diamond Maľovanie Cross Stitch, 5d urob si sám, Lacné maliarske cross stitch, Vysoko Kvalitné diamantové maľovanie cross stitch, Čína 5d diy Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty