HD CCD SONY Zadná Kamera Pre Nissan Qashqai J10 J11 / Dualis Inteligentné parkoviská Skladby Zadnej strane NTSC / RCA AUX 580 TV Riadkov HD CCD SONY Zadná Kamera Pre Nissan Qashqai J10 J11 / Dualis Inteligentné parkoviská Skladby Zadnej strane NTSC / RCA AUX 580 TV Riadkov HD CCD SONY Zadná Kamera Pre Nissan Qashqai J10 J11 / Dualis Inteligentné parkoviská Skladby Zadnej strane NTSC / RCA AUX 580 TV Riadkov

HD CCD SONY Zadná Kamera Pre Nissan Qashqai J10 J11 / Dualis Inteligentné parkoviská Skladby Zadnej strane NTSC / RCA AUX 580 TV Riadkov

€54.19 €35.77
Skladom
w111023

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 0.3kg (0.66lb.)
  • Shell Materiál: Plastové
  • Typ Alarmu: Príslušenstvo,Vozidlo Zálohy Kamery
  • Dĺžka Video Kábla: 6M
  • Názov Značky: Liandlee
  • Drôt alebo Bezdrôtové: Drôt
  • Druh Materiálu: ABS
  • Objektív Materiál: Plast + Sklo

  • Inteligentné Parkoviská Skladby, Parkovacie Zadné Zálohy Zadnej Strane Fotoaparátu

    Pre Nissan Qashqai J10 J11 / Dualis

    NTSC (Predvolené), PAL / RCA AUX / HD CCD 580 TV Riadkov / Nočné Videnie / Water-Proof / Široký Uhol

    Vstavaný Gyroskop Senzor !

    Miesto inštalácie: Vyhradené Otvor Pre Kameru (Prosím, uistite sa, že vaše auto je s týmto hole)

    Upozornenie: Ak potrebujete Fotoaparát v PAL systém, keď miesto aby, stačí napísať správu "je Potrebné PAL".

    Pre Nissan Qashqai J10 J11 / Dualis

    Plug nahradiť priamo, všetky potrebné príslušenstvo káble a zástrčky príde.

    Nezahŕňa žiadne monitor alebo displej. Skontrolujte, či je monitor, ktorý máte, je s RCA alebo AUX konektor.

    Inteligentné Parkoviská Skladby, Parkovacie Zadné Zálohy Zadnej Strane Fotoaparátu

    Pre Nissan Qashqai J10 J11 / Dualis

    Inteligentné Parkoviská Skladby, Parkovacie Zadné Zálohy Zadnej Strane Fotoaparátu

    Pre Nissan Qashqai J10 J11 / Dualis

    Funkcia:

    HD Vysokej Kvality 50% Plastická a 50% Okuliare, Šošovky

    3089 CCD Kvalitný Čip, Viac Jasné, na Noc

    Rozlíšenie 580 TV Riadkov, 860 * 576 Efektívnych Pixelov

    Predvolené NTSC TV systém PAL Voliteľné systému.

    Plný Voliteľné Konektory Pre Rôzne Displej Obrazovky!

    Upozornenie: Ak chcete používať Pinov konektora, môže sa pripojiť s autom pôvodné zobrazenie obrazovky, ktorá je bez RCA alebo AUX konektor, ale potrebuje odbornú Elektrikára, ktorý vie, čo drôt je pre video znamenia drôtu, video zemi drôtu, a detekčný vodič.

    Najlepší Výkon Relé Ochrany!

    Úplné Sady, Všetky Potrebné Príslušenstvo Vodičov Prísť!

    Vysoká Kvalita Špecifikácie!

    Inštalácia Schéma zapojenia, Jednoduchá Inštalácia !

    Inteligentné Parkoviská Skladby, Parkovacie Zadné Zálohy Zadnej Strane Fotoaparátu

    Pre Nissan Qashqai J10 J11 / Dualis

    Aby Proces:

    O Platby:

    Prijímame najviac populárne spôsoby platby cez www.planetsport.sk ESCROW.

    O preprave Zásielky budú usporiadané v 3~7 pracovných dní po platbe je prázdny, tak dlho, ako kupujúceho, údaje a dodaciu adresu je potvrdené. Uveďte, prosím, právo psč a platné telefónne číslo, aby sa zabránilo oneskorenie pri preprave. Zvyčajne sme loď Doprava Zadarmo / Po Registrované Air Mail , DHL, FEDEX, EMS, ARAMEX --- je pre Kupujúcich.. Vráti a Zárukách Sme osobitne sľubujú všetky kupujúci všetky objednávky 1 rok "bezpodmienečné vrátiť" politika všetky naše zadná kamera. Ak tovar bol poruchy alebo poškodený, poslať späť k nám, vám bude vrátená v plnej výške, alebo nahradiť iné nové na vás! Kupujúci Poplatky návrat lodné náklady. Spätná väzba Zákazníka uspokojivé je náš konečný cieľ. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu. Ak máte problém, alebo otázku, kontaktujte nás, prosím, pred otvoriť spor, alebo ponechanie ľubovoľného typu spätnej väzby. Všetky správy alebo e-maily budú zodpovedané v rámci jedného pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-odoslať váš e-mail alebo sťažnosti na našu správu. Je to ocenia, že ak nám poskytnete dobrú spätnú väzbu. Nebudeme poskytnúť žiadne po-predajný servis, aby kupujúci, ktorý predložiť akýkoľvek spor, alebo nám dal zlé spätnú väzbu, bez hovorí k nám ako prvý.

    Inteligentné Parkoviská Skladby, Parkovacie Zadné Zálohy Zadnej Strane Fotoaparátu

    Pre Nissan Qashqai J10 J11 / Dualis [ Kupujúcemu Oznámenie ] 1) Spojené Štáty kupujúcich, zašleme balík "Špeciálna linka Singapur príspevok" ktorý je doprava zadarmo a rýchlo (asi 2 týždne)! 2) ruskej Federácie kupujúcich, zašleme balík "Špeciálna linka Singapur príspevok" ktorý je doprava zadarmo a rýchlo (asi 2 týždne)! 3) Spojené Kráľovstvo, Francúzsko, Nemecko, Itay a Španielsko kupujúcich, zašleme balík "Špeciálna linka Singapur príspevok" ktorý je doprava zadarmo a rýchlo (asi 2 týždne), nie je potrebné platiť žiadne vlastné dane ! Nemecko kupujúci, ak si vybral DHL prepravu spôsobom, uveďte vaše PHP alebo EORI číslo. Všetkých európskych krajinách kupujúci, ak si vybral loď, DHL, budete musieť zaplatiť colný daňová povinnosť pre balík hodnote až $25. 4) Middel Východe krajiny kupujúcich, prosím, musí opustiť P. O Box, alebo poštou balík je pravdepodobne vráti miestnej pošty. Saudská Arábia kupujúci musieť poskytnúť kópiu/podvod prijímača ID vláde colné ak výbere ARAMEX express. 5) Brazília kupujúci, ak si vybral DHL doprava spôsobov, musí poskytnúť svoje daňové číslo pre DPH alebo CPF. 6) nemáme loď na akékoľvek APO/francúzskej polynézie adresy. 7) Vzdialenej oblasti poplatok vylúčené , na adresy uvedené v odľahlých oblastiach, na DHL/UPS (webové stránky, bude účtovaný extra US$35.

    Štítky: kamera pre nissan qashqai, HD CCD, ccd sony, Lacné kamera pre nissan qashqai, Vysoká Kvalita hd ccd, Čína ccd sony Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty