AINGSLIM Mini LED Fotografie Flash Light Up Selfie Svetelná Lampa Noci Telefón Krúžok Pre iPhone SE 5 6 6 Plus, LG, Samsung, HTC, LG AINGSLIM Mini LED Fotografie Flash Light Up Selfie Svetelná Lampa Noci Telefón Krúžok Pre iPhone SE 5 6 6 Plus, LG, Samsung, HTC, LG AINGSLIM Mini LED Fotografie Flash Light Up Selfie Svetelná Lampa Noci Telefón Krúžok Pre iPhone SE 5 6 6 Plus, LG, Samsung, HTC, LG AINGSLIM Mini LED Fotografie Flash Light Up Selfie Svetelná Lampa Noci Telefón Krúžok Pre iPhone SE 5 6 6 Plus, LG, Samsung, HTC, LG AINGSLIM Mini LED Fotografie Flash Light Up Selfie Svetelná Lampa Noci Telefón Krúžok Pre iPhone SE 5 6 6 Plus, LG, Samsung, HTC, LG AINGSLIM Mini LED Fotografie Flash Light Up Selfie Svetelná Lampa Noci Telefón Krúžok Pre iPhone SE 5 6 6 Plus, LG, Samsung, HTC, LG

AINGSLIM Mini LED Fotografie Flash Light Up Selfie Svetelná Lampa Noci Telefón Krúžok Pre iPhone SE 5 6 6 Plus, LG, Samsung, HTC, LG

€4.11 €4.94
Skladom
w11106

    Hmotnosť Balenia: 0.05kg (0.11lb.)
    Veľkosť Balenia: 15cm x 15cm x 3cm (5.91in x 5.91in x 1.18in)
    Typ Jednotky: kus
  • Číslo Modelu: RR17
  • Veľkosť (Šxvxh): 57*40*27 (mm)
  • Napätie/Prúd: DC 5V/ 1A
  • Displej: No
  • Package: Áno
  • pracovná doba: 3 hodiny
  • TTL: No
  • Zdroj Napájania: stavať v nabíjateľná batéria
  • Názov Značky: AINGSLIM
  • Kompatibilné Fotoaparátu Značky: Mobilný Telefón Značky
  • Hmotnosť: 10g
  • Produkt Materiálu: ABS/PC
  • Zdroj Svetla: 9 Zvýrazniť LED

  • AINGSLIM Mini LED Fotografie Flash Light Up Selfie Svetelná Lampa Noci Telefón Krúžok Pre iPhone SE 5 6 6 Plus, LG, Samsung, HTC, LG

    Funkcie : VIESŤ K NABÍJATEĽNÁ 3 ÚROVNE JASU: Vezmite selfies kdekoľvek, tmavé nočné kluby, politické Strany, Kempovanie a pod. S týmto nabíjateľná selfie krúžok svetla sme sa nikdy nebudete musieť starať tmavé prostredie znova. S 3 rôzne úrovne jasu, nájdete dokonalé osvetlenie, potrebné pre vaše fotografie. BLIKAJÚCE SVETLÁ: Dlho stlačte vypínač, kontrolka bliká. Nastavenie Lampy / SOS. Uľahčia ŽIVOT: Žiadne ďalšie starosti, výmena batérií, Nie viac starať o hľadanie dokonalé osvetlenie, Budete môcť robiť videá v noci, alebo mať veľkú selfies v tmavých oblastiach; môžete ho použiť s vaším zadná kamera mať vysokou vernosťou fotografie; môžete ho použiť tiež ako pochodeň, núdzové svetlo, ktoré tvoria svetlo a ešte viac! KOMPAKTNÝ A ĽAHKÝ. Vrecko veľkosti a veľmi kompaktný, že to nebude trvať veľa miesta v taške. Vziať so sebou kdekoľvek idete a zaznamenať všetky šťastné chvíle vo vašom živote!

    Zoznam balíkov: 1 x Krúžok LED Svetlom. 1 x USB dátový kábel. 1 x príručka pre Používateľa.

    Zásielky A Platieb:

    1. Budeme sa dodáva pozemok v 1-7 dní od zaplatenia.

    A tieto formy platby sú prijímané www.planetsport.sk: Kreditná karta, TT, Western Union a Qiwi peňaženky.

    2. Zásielku je zadarmo doručenie prostredníctvom Predávajúceho Spôsob Dopravy, ak hmotnosť balíka je viac ako 2 kg alebo veľkosť balenia je väčší ako 90 CM, použijeme EMS atď, alebo lode s dvoma pozemky alebo viac parciel leteckou poštou.

    3. Dodacia lehota:

    1) Dopravná rozvinutých krajinách je o 7-45 dní.

    2) Vzdialených krajinách je o 2 až 9 týždňov.

    4. Ak kupujúci chcete použiť viac rýchlejší spôsob dopravy, ako EMS, DHL, atď, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.

    5. Pokyn:dodacia lehota je závislá na kupujúceho colné odbavenie čas alebo vyššej Moci. Ak kupujúci neprevezme tovar v dlhej dobe, dúfame, že môže kupujúci kontaktovať vášho colné alebo miestnu poštu, aby si tovar hneď.

    O Colné:

    1. S cieľom zabezpečiť dostanete vašu objednávku bez alebo nižšie dovozné clo, budeme deklarovať ako "Dar" s nižšou hodnotou, ktoré nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhovú hodnotu výrobku a môže sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov.

    2. Alebo by ste mohli nechať odkaz povedzte nám, koľko by sme mali podať colné vyhlásenie . Sme radi, že nasledovať vášho návodu.

    3. Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

    4. Dodávatelia nie sú zodpovední za oneskorenie spôsobené colnými oddelenie vo vašej krajine.

    5. Dodatočné náklady alebo meškanie sa môže vyskytnúť počas medzinárodného obchodu. Úprimne dúfam, že nebudete používať dodatočných dovozných nákladov alebo colné odbavenie meškanie ako dôvod pre podanie žiadosti o refundáciu alebo odchode negatívnu spätnú väzbu.

    Po-predajný Servis:

    Budeme kontrola kvality tovaru pred expedíciou. Ak sa vyskytnú nejaké nečakané problémy stať, dúfame, že sa vyriešiť problémy s kupujúcim prostredníctvom prostrediu v nasledujúcich spôsobov:

    1. Ak je kvalita problém, môže kupujúci podať argumentovať v 15days po prevzatí tovaru, je kupujúci povinný poskytnúť fotografie alebo videa a iné dôkazy, aby predávajúci pre identifikáciu.

    2. Man-made poškodený, kupujúci prevziať na seba plnú zodpovednosť.

    3. Produkt kvalitu spracovania programu:

    1) kupujúci vrátiť tovar nám a zodpovedný za návrat poštovné náklady; po obdržaní tovaru ,zašleme nový produkt na kupujúceho a zaplatiť za odoslať lodné náklady.

    2) v prípade, Ak tovar (celková cena vrátane poštovného je menej ako 10USD) má problémy s kvalitou, budeme odoslať nový produkt kupujúci v ďalšej objednávke, ak kupujúci neplánujete urobiť novú objednávku v krátkom čase, môže kupujúci zaplatiť odoslať prepravné náklady, a požiadať, aby odoslať nový produkt.

    Spätná väzba:

    1. Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité.

    2. Ak ste spokojní s našimi položky, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu na nás. Necháme pozitívnu spätnú väzbu na vás neskôr.

    3. Kontaktujte nás e-mailom alebo nášho obchodného manažéra: Vážení Wu, pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme jednať s vami vyriešiť akýkoľvek problém, akonáhle je to možné.

    Štítky: fotografie flash, bleskové svetlo, krúžok, noc selfie, Lacné fotografie flash, Vysoko Kvalitný flash light krúžok, Čína noc selfie Dodávateľov.

  • Recenzie (5)

    • Browncoat13

      all good! to seller claims no. good and shines меленькая backlight

    • Killer Respect11

      though creia it WHITE He was become More dull very good figment it very happy attached PHOTOS three Levels power

    • Shustov Wc

      very fast delivery but is not very luminous.

    • Odamin Hayaletisin

      This product is super! :)

    • Zalimhan

      perfect! all in working condition. thank you very much

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty