10 metrov 5/8 10 metrov 5/8 10 metrov 5/8 10 metrov 5/8

10 metrov 5/8" Rose Gold Fólie Kôň White Násobne Viac pružnosti Kôň Tlač NEPRIATEĽ Elastické pre Dievča Vlasy Kravatu DIY Páse s nástrojmi Vlasy Príslušenstvo

€3.28 €2.72
Skladom
w112792

    Typ Jednotky: veľa (10 Metrov/lot)
    Hmotnosť Balenia: 0.06kg (0.13lb.)
    Veľkosť Balenia: 2cm x 2cm x 2cm (0.79in x 0.79in x 0.79in)
  • Typ Produktu: Pásky
  • Technics: Tlačené
  • Vzor: Kôň
  • Číslo Modelu: GS132
  • Textílie Typ: Satin
  • Štýl: Jednu Tvár
  • šírka: 5/8"
  • Materiál: Spandex / Nylon

  • 10 metrov 5/8" Rose Gold Fólie Kôň White Násobne Viac pružnosti Kôň Tlač NEPRIATEĽ Elastické pre Dievča Vlasy Kravatu DIY Páse s nástrojmi Vlasy Príslušenstvo

    Poznámka 1: Ak objednávku 2 dávky(20yards), dostanete 5% zľavu automaticky!!!

    Poznámka 2: Ak NEPRIATEĽ, aby suma je 10USD alebo viac, celá objednávku bude dodávaný doporučenou Air Mail alebo ePacket.

    Názov položky: Jazda na Tlač Násobne Viac pružnosti, NEPRIATEĽ Páse s nástrojmi M aterial: Nylon+Spandex, Eco-freindly; W idth: 5/8"(1.55 cm); C olor: ako na obrázku; M v poradí: 10yards/veľa/farba; P objednávacie výhody: Vysoká kvalita, super elasticita, dobrá cena, výborné služby; U šalvia: DIY pokrývku hlavy, vlasy kravatu, hlavový most, DIY náhrdelník, náramok a ďalšie doplnky do vlasov..

    Sme profesionálne továreň v dodávateľskom násobne viac pružnosti(a DIY vlasy kravatu&hlavový most), a máme veľa rôznych štýlov, ako sú pevné, vytlačiť, zviazať farbivo, kovové, čipky, fólie a lesk...spolu viac ako 600colors. Pls neváhajte a kontaktujte ma, ak máte záujem, sme radi, že môžeme posielať farebné grafy si môžete vybrať, ďakujem!

    Vezmite prosím na vedomie: Pružná farba sa môže mierne líšiť vzhľadom na monitory.

    Platobné termín akceptujeme VIAZANÝ, akékoľvek iné platobné podmienky, pls, neváhajte nás kontaktovať. Zľavu poskytujeme dobrý prospech zľava pre veľké množstvo objednávky, pls neváhajte a kontaktujte ma, ak máte záujem, ďakujem! Spätnú väzbu, Ak máte satistied s naše produkty a služby, môže si pls dajte nám 5 star a dobré komentáre! Ak je nejaký problém, o produktoch, pls, neváhajte a kontaktujte nás prvé, budeme sa snažiť odpovedať vám a riešiť problém hneď, ako je to možné! Ďakujeme!

    Štítky: vytlačené nepriateľ elastické, vytlačené nepriateľ, 10 dvore, Lacné vytlačené nepriateľ elastické, Vysoko Kvalitné tlačené nepriateľ, Čína 10 dvore Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty