KAISH 45mm, Čistý Kosti Matica Ploché Dno Štrbinový 5 String Basová Gitara Kosti Matica 45x6 KAISH 45mm, Čistý Kosti Matica Ploché Dno Štrbinový 5 String Basová Gitara Kosti Matica 45x6 KAISH 45mm, Čistý Kosti Matica Ploché Dno Štrbinový 5 String Basová Gitara Kosti Matica 45x6

KAISH 45mm, Čistý Kosti Matica Ploché Dno Štrbinový 5 String Basová Gitara Kosti Matica 45x6

€3.62 €3.26
Skladom
w1130

    Hmotnosť Balenia: 0.01kg (0.02lb.)
    Veľkosť Balenia: 18cm x 18cm x 3cm (7.09in x 7.09in x 1.18in)
    Typ Jednotky: kus
  • Číslo Modelu: Matica
  • Druh: Matica
  • Názov Značky: KAISH

  • Farba: Biela

    Rozmer: 45x6x9/8 (mm)

    String Rozteč : 35mm

    Dôležitá poznámka: možno budete musieť piesku alebo prehĺbiť sloty, poľských a maticu, keď si ju nainštalovať. (Prosím skontrolujte rozmer pred vami, aby položky)

    1x Kosti Matica

    Platba musí byť doručená do 7 dní po ukončení aukcie, ktorý sa skončil. budeme posielať čo najskôr po zaplatení.

    Dodávame do 2 pracovných dní . Väčšina našich položky sú dodávané prostredníctvom obyčajných ekonomiky Vzduchu zverejniť bez sledovania odkaz, ak chcete pridať sledovanie odkaz na balení, ďalších $4.00, bude potrebné pre lodnú dopravu. Prosím venujte veľkú pozornosť, aby sa tento termín ešte pred zakúpením.

    Sedliak prijať kombinovať dopravu. Ak chcete, aby žiadosť o veľkoobchodnej ponuke, kontaktujte nás, prosím, potvrďte poplatky za doručenie prvý.

    Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci ' s zodpovednosť. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

    Budeme loď na adresu, ktorú ste zadali počas platobného procesu, skôr než váš PayPal doručovaciu adresu.

    Toto je medzinárodná príspevok z Číny na celom Svete.Normálne dodacia lehota 10-20 dní Spojených Štátoch a vo veku 15-25 pracovných dní pre ostatné krajiny, prosím štedrý pochopiť, že.

    Skontrolujte, či vaše objednávky ihneď po ich prijatí. Všetky nároky (poškodený, chýbajúci alebo zle položiek) musia byť podané do 7 dní od dátumu ich prijímať.

    Chybné Poradie:

    Ak objednávku, ktorú dostal od výrobcu chyby, prosím, napíšte nám fotky z chybného položku okamžite. Chceme vám poslať späť chybný dielec predtým, než sme sa loď, ktorú náhradu. Hneď ako obdržíme chybný dielec a kontrolovať ho, budeme sa dostať náhradu na jeho ceste k vám.

    Poškodený v Tranzite:

    Skontrolujte, či váš balík(y) predtým, než ste to prijať. Ak vidíte akékoľvek škody a/alebo dôkazy, manipulácie, na vonkajšom obale je POTREBNÉ uistiť sa, že dodávka človek robí záznam z tejto škody na doručení. Keď sa uistíte, že záznam o poškodení je o doručení, povedzte dodávky ovládač, že odmietnete prijať poškodený balík, potom kontaktujte nás ihneď. Hneď, ako sme potvrdiť našu dopravcu, uvidíme získať náhradu na jeho ceste k vám.

    Chýba Objednávky:

    Ak ste dostali čiastočnej objednávky, ihneď nás kontaktujte. V tomto prípade, prosím, napíšte nám fotky z čiastkových, aby ste dostali. Hneď, ako potvrdzujeme naše prepravné dept., budeme si náhradu na jeho ceste k vám.

    Nesprávne Objednávky:

    Ak dostanete tovar, ktorý ste si neobjednali, ihneď nás kontaktujte. V tomto prípade, prosím, napíšte nám fotky položky, ktoré ste dostali. Hneď, ako potvrdzujeme naše prepravné dept., budeme si náhradu na jeho ceste k vám.

    V slove, Ak máte akékoľvek problémy, prosím kontaktujte nás najskôr!! budeme riešiť vaše problémy čo najskôr. Prosím neotvárajte sporu zľahka pred obráťte sa na nás, že to nevedie k vyriešeniu problému. Vďaka za pochopenie!

    Vážime si všetkých obchodov s našimi zákazníkmi, ak ste spokojní s našimi položky a služby, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu a nám dať 5 hviezdičiek skóre. Ak máte problémy, uistite sa, prosím, kontaktujte nás prvý a budeme sa snažiť vyriešiť problémy.

    Ak máte akékoľvek otázky, alebo problémy, neváhajte nás kontaktovať,Sme vám odpoveď vám do 24 hodín. Prosím, pozrite si naše podmienky a popisy starostlivo prečítajte si cenovú ponuku.

    Štítky: kosti matica, Gitara Kosti Matica, gitara kosti, Lacné kosti matica, Vysoká Kvalita gitara kosti matica, Čína gitara kosti Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Hawken84

      ok

    • Mirka1321

      free extra long but very good product.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty