Nový Príchod Zmiešané Klenot Kameň Liečivých Bod Perličiek Kameň Prívesok Na Náhrdelník Príslušenstvo 7pcs/veľa,nechajte msg vybrať farbu Nový Príchod Zmiešané Klenot Kameň Liečivých Bod Perličiek Kameň Prívesok Na Náhrdelník Príslušenstvo 7pcs/veľa,nechajte msg vybrať farbu Nový Príchod Zmiešané Klenot Kameň Liečivých Bod Perličiek Kameň Prívesok Na Náhrdelník Príslušenstvo 7pcs/veľa,nechajte msg vybrať farbu Nový Príchod Zmiešané Klenot Kameň Liečivých Bod Perličiek Kameň Prívesok Na Náhrdelník Príslušenstvo 7pcs/veľa,nechajte msg vybrať farbu

Nový Príchod Zmiešané Klenot Kameň Liečivých Bod Perličiek Kameň Prívesok Na Náhrdelník Príslušenstvo 7pcs/veľa,nechajte msg vybrať farbu

€12.36
Skladom
w113061

    Hmotnosť Balenia: 0.2kg (0.44lb.)
    Veľkosť Balenia: 10cm x 5cm x 4cm (3.94in x 1.97in x 1.57in)
    Typ Jednotky: veľa (7 kusov/lot)
  • Pohlavie: Unisex
  • Kameň Metóda Liečby: Prírodné
  • Jemné alebo Módne: móda
  • Štýl: Trendy
  • Číslo Modelu: Drahokam Prívesky
  • Kovy Typ: Medi
  • Položka Druh: Prívesky
  • Prívesky Typ: Solitaire
  • Miesto Pôvodu: Guangdong, Čína (Pevninská Časť))
  • Materiál: Semi-precious Stone
  • Hlavný Kameň: Kameň Bod
  • Tvar\vzor: Rastlina

  • USD 39.00 /kilogram

    Poštovné A Balné Poštovné:

    Poštovné: letecky Mail ( 10-25 pracovných dní )

    tým, EMS (O 7 dní, môže byť sledované)

    spoločnosťou UPS (O 4 pracovné dni, môžu byť sledované)

    1-dodávame všetky naše položky po celom svete EMS/UPS/DHL, alebo Hong Kong poštou ,poštovné spôsobom bude závisieť od celkového objemu objednávky.

    2-vzorky budú odoslané prostredníctvom Hong Kong post Letecky.

    3-EMS/UPS (pre veľké objednávky)

    Tovar vám bude zaslané po stránke vertify platba do 24 hodín. To zvyčajne trvá 3-7 pracovných dní pre dodanie.

    4-HongKong Príspevok (pre malé poradí).

    Prepravné a manipulačné náklady, je rovnaký na celom svete (vrátane Hong Kong ).Budeme loď položka (y) do 2 dní s paušálnu SADZBU ALEBO doporučenou POŠTOU z HONG KONG po potvrdenia prijatia platby.Všetky naše položky sú štandardné paušálne prepravné náklady .To zvyčajne trvá 10 až 20 pracovných dní pre dodanie .Niekedy ako custome problém a počasie problém ,že sa omešká na niekoľko dní .To môže byť až okolo 30 dní.

    Pôvodné História

    Sme popredným výrobcom a vývozcom šperky , s viac ako 14-ročné skúsenosti v Guangzhou, Čína.Naše hlavné produkty patria: Semi Precious Stone a striebro jewery, ako aj z nehrdzavejúcej ocele, šperky. Máme takmer viac ako 50-100 zručný ručné rezanie pracovníkov float s nároky, a takmer 50 rezacích strojov. A dali sme veľký technologický dôraz na spracovanie výber, rezné, ručné práce, leštenie a vŕtanie sprevádzať prísna kontrola kvality.

    Sme špecializovaný v Semi Precious Stone/drahých kameňov, perly,cabochons,tvárou korálky,šišky,prívesky,náramky,prstene,jewelries,telo jewelries,drahokam rezbárske práce ect.

    Naše kamene zahŕňajú hlavne Larimar,Tyrkysová, Malachit,Lapis Lazuli,Rhodocrosite,Hawk ' s eye,Tigrie oko,Moonstone,Sunstone, Kyanite,Chrysocolla,Chrysoprase, Ružový Opál,Modrá Chalcedony,Modrá Čipky Achát,Pyritom,Bronzite,Ruby Zoist, Carnelian, Čierny Achát/Onyx, Červený Jaspis, Ametyst, Tigrie Oko, Bloodstone, Indickej Achát, Zelená Aventurine, Dalmation Jaspis, Ružový Kremeň, Fluorite, Unakite, Amazónie, Rhodonite, Goldstone, Snowflake Obsidián, Crazy Čipky Achát, Labrodorite, Ocean Jaspis, Leopardskin Jaspis, Sodalite, Obraz Jaspera, Mookiate, Nové Jade, Údená Quartz, a Krištáľovo/Jasný Kremeň,Labradorit ?, úplne viac ako 150 druhov prírodných jaspis a achát.

    Vráti A Spätnej Väzby:

    Sme presvedčení, že naše položka bude spĺňať a predčí vaše očakávania. Avšak, ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste úplne spokojní, môžete vrátiť vaše objednávky v lehote 30 dní odo dňa zakúpenia. Položka musí byť vrátený v jej pôvodnom stave, unworn a v nezmenenej podobe, v žiadnom prípade. Sme nezakrývajte návrat poštovné a len obchode úveru sa vydáva na návrat.

    Sme očakávať POZITÍVNE ohlasy a 5-star rating od vás, ak ste spokojní s našimi výrobkami. Ak zistíte nejaké problémy na položku, ktorú dostal, prosím, kontaktujte nás pre vypracovanie pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo nízke DSR hodnotenie. Budeme sa snažiť ponúknuť vám tie najlepšie riešenia.

    Upozornenie : Vážení zákazníci: Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte nás kontaktovať a my vám radi odpovedať na všetky správy, do 1 pracovného dňa. Nie sme prácu na víkendy a sviatky, ale my sa ozveme čo najskôr v pondelok. Takže prosím, láskavo čakať na našu odpoveď a nenechávajte zlé spätnú väzbu alebo súbor prípade než sa dostane odpoveď. Ďakujeme vám za vašu trpezlivosť!

    Štítky: prívesok psa, prívesok parfum, kamenný pás, Lacné prívesok psa, Vysoká Kvalita prívesok parfum, Čína kameň pás Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty