Pre Xiao Redmi 3s puzdro Silikón Telefón Prípadoch pre Xiao Redmi 3s Kryt pre Xiaom Redmi 3 Pro puzdro pre Redmi 3S tašky Pre Xiao Redmi 3s puzdro Silikón Telefón Prípadoch pre Xiao Redmi 3s Kryt pre Xiaom Redmi 3 Pro puzdro pre Redmi 3S tašky Pre Xiao Redmi 3s puzdro Silikón Telefón Prípadoch pre Xiao Redmi 3s Kryt pre Xiaom Redmi 3 Pro puzdro pre Redmi 3S tašky Pre Xiao Redmi 3s puzdro Silikón Telefón Prípadoch pre Xiao Redmi 3s Kryt pre Xiaom Redmi 3 Pro puzdro pre Redmi 3S tašky Pre Xiao Redmi 3s puzdro Silikón Telefón Prípadoch pre Xiao Redmi 3s Kryt pre Xiaom Redmi 3 Pro puzdro pre Redmi 3S tašky Pre Xiao Redmi 3s puzdro Silikón Telefón Prípadoch pre Xiao Redmi 3s Kryt pre Xiaom Redmi 3 Pro puzdro pre Redmi 3S tašky

Pre Xiao Redmi 3s puzdro Silikón Telefón Prípadoch pre Xiao Redmi 3s Kryt pre Xiaom Redmi 3 Pro puzdro pre Redmi 3S tašky

€0.91 €1.41
Skladom
w113646

    Hmotnosť Balenia: 0.04kg (0.09lb.)
    Veľkosť Balenia: 14cm x 16cm x 2cm (5.51in x 6.30in x 0.79in)
    Typ Jednotky: kus
  • Funkcie: Móda 3D Vytlačené Mäkké Silikónové Mobilný Telefón Tašky
  • Materiál: 3D TPU Gél gumy Mäkký Silikónový obal pre Xiao Redmi 3 Pro
  • Feature1: Darček pre Ženy, mužov, dievčatá, chlapcov
  • Kompatibilné Značky: xiao
  • Veľkosť: 5.0inches
  • funkcia 3: Zviera Ultra Thin Tenký Priehľadný Rám Soft Kremíka Prípade
  • Kompatibilný Model Xiao: Redmi 3s
  • Funkcia: 3D Tlač Mäkké Silikónové Priehľadný Rám pol zabalené vybavené Prípade
  • funkcia 2: Ultra Tenká, Mäkká Kremíka Horskej Krajiny Prípade
  • vhodné pre model Telefónu: pre Xiao Redmi 3s 3Pro
  • Názov Značky: Salanheo
  • Dizajn: 3D Tlač Karikatúra, zvierat, Hôr. Krajina pes, Mačka Kvet Prípade
  • Štýl: Módne, Luxusné, Elegantné, Najnovšie Roztomilý Funda pre Redmi 3s
  • Drop shipping: Podpora kontaktujte ma za dobrú cenu
  • Prípad Typ: Telefón Tašky & vybavené Prípadoch & pol zabalené prípade
  • Druh: Vybavené Prípade
  • Maloobchodnom Balení: No

  • pre Xiao Redmi 3 pro 3s Telefón Prípadoch 3D Kvet Mäkké TPU Silikónový Kryt pre Fundas Xiao Redmi 3 pro/ Redmi 3s Telefón Späť Cove Prípade Capa

    1. Model telefónu: Telefón puzdro pre Xiao Redmi 3 pro / pre Xiao Redmi 3s 5.0"

    2.Materiál: Vyrobený Z Vysoko Kvalitnej Mäkkej TPU Gél Gumy 3.Funkcia: Modré Svetlo Kože + Tiger, Leopard Zvierat Kvetinový Vzor + Ultra Slim + Mäkké, Pružné 4.Štýl: Cool Fashion Mágia Štýlový Unikátny Mobilný Telefón Prípade Kryt Plášťa Fundas Coque 5.Funkcia: Back Protector nárazuvzdorný + voči Poškriabaniu + Protišmykových +Nečistotami-odolná voči Našej Skupiny Výhody>>> 1. Poskytujú reálne obrázky pre predajcov ! 2. Drop Shipping Podporu! Zmiešané Farby Podporu! Veľkoobchod Podporu! 3. Rýchle doručenie do 1-3 pracovných dní + Rýchle reakcie

    - 100% Zbrusu Nových Prípadov

    - Vyrobený z vysokokvalitného Materiálu

    - Módny dizajn, Ľahký a Odolný

    - Chráňte svoje cenné investície z poškriabaný a škody

    - Packed s funkciou opp taška

    - Prípade mobilného Telefónu * 1 ( nemusia zahŕňať telefón)

    kupujúci zobraziť:

    -- Sme podporu zmiešané farby objednávky, ak si chcete kúpiť sadu rôznych farieb, prosím, určiť farbu a počet v správe, alebo nás kontaktujte on-line, budeme loď podľa vašich vybrané položky. Vitajte na veľkoobchod .

    -- Ruský priateľ, Prosím, vyplňte príjemcu, úplný názov v poradí, v dôsledku novej politiky ruskej colnej, inak by ste pravdepodobne nebude prijímať package konečne. Vďaka za pochopenie

    -- Prijímame len Alipay . Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

    -- Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

    -- Zásielky podporu Čína príspevok air mail , Epacket , EMS , DHL .

    -- Objednávky budú spracované včasné po zaplatení overenie.

    -- My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

    -- Ak ste si dostal tovaru do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás na rozšírenie dilivery dátum , vďaka

    -- Sme profesionálny výrobca prípade mobilného telefónu v Číne. Naše výrobné môže produkovať veľa druhov telefóny, príslušenstvo.

    -- Ponúkame na predaj telefón príslušenstvo celého sveta, zákazníkov veľmi páči dizajn našich výrobkov . Povedali, že výrobky sú najlepšie, čo majú splniť. Väčšina z nich udržať veľmi dlhodobej spolupráce s nami.

    -- Naši profesionálni a skúsení technici boli špecializujúca sa na telefón prípade viac ako 5 rokov, vedia presne, aké dizajn je vhodný pre ľudí a aký dizajn by kvality lepší . myslíme si, že to bude najväčšia podpora pre našich zákazníkov, sme si istí, že môžete rozšíriť svoje podnikanie rýchlo v budúcnosti na veľmi dlhé obdobie a ďalšie oblasti.

    -- Ponúkame našim klientom najlepšiu kvalitu telefón výrobku tak, že môžu zarobiť najväčší zisk. Máme prísne QA a QC systému. Opravu sadzby náš produkt je pod 1‰ .

    -- Silné výrobné kapacity : 50000 ks za mesiac, ktoré by mohli poskytnúť všetky prispôsobené dizajn telefónu prípade, alebo balíku na vyžiadanie.

    Štítky: Prípad PRE Xiao, Telefón prípadoch, Prípad pre Xiao Redmi, Lacné prípade pre xiao, Vysoko Kvalitný telefón prípadoch, Čína prípade pre xiao redmi Dodávateľov.

  • Recenzie (4)

    • Edilsovol

      spb parcel to more шла month. case perfect fit to your phone. silicone soft, perfect облегает phone, расстроил but just case print, clear picture and beautiful, simple but after become the first tried on отколупываться and peeling off. this baby so waiting, upset and up. do not recommend.

    • Hardkoreplaya

      case good quality sitting tight, hole all match, color bright, 2 weeks after use not облазит. krasnodar months walking more true

    • Rafarda P2k

      заказадо with time, дошло my hands to 28 days, all satisfied, high quality all and bright, advice

    • Shilov81

      case excellent влитой like sat, no запахв, i have second such. looking not the seller which only sent 2 week, has come it very fast. заказала february 13, 9 march st received.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty