Prírodné Lapis Lazuli krásne 13x18mm Oválne kameň hot predaj voľné Korálky diy Šperky robiť 15 palcov A++ GE4011 Prírodné Lapis Lazuli krásne 13x18mm Oválne kameň hot predaj voľné Korálky diy Šperky robiť 15 palcov A++ GE4011

Prírodné Lapis Lazuli krásne 13x18mm Oválne kameň hot predaj voľné Korálky diy Šperky robiť 15 palcov A++ GE4011

€8.27 €2.90
Skladom
w113763

    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.05kg (0.11lb.)
  • Jemné alebo Módne: móda
  • Položka Priemer: 13x18mm
  • Položka Druh: Korálky
  • Položka Tvar: Okrúhly Tvar
  • Číslo Modelu: GE4011
  • Položka Hmotnosť: about 50g
  • Názov Značky: HUANHUAN ŠPERKY
  • Materiál: Kameň
  • Vonkajší Priemer: 13mm

  • O Nás Naša spoločnosť má 10 rokoch prevádzky v histórii, najmä v veľkoobchodné a maloobchodné podnikanie vytvoriť rôzne DIY / šperky, doplnky, ako jeden prevádzkový režim, vhodné pre všetky hotové výrobky firmy práve otvorené našom obchode, budú môcť hľadať svoje obľúbené s korálkami, aby sa viac ideálny účelom ruke hotové reťazca, uvítala, že široké masy zákazníkov a láska DIY šperky podnikania, ak sa chcete pripojiť, vašu podporu a spoluprácu. Budeme pokračovať v aktualizácii pokrok, vytvoriť šperky priemyslu vytvoriť win-win budúcnosti.Naše hlavné produkty: prírodný kameň, náhrdelník, náramok, prívesok, koraly, perly, Striebro, doplnky a rôzne DIY šperky ect. Zákazníci Oznámenie Ďakujeme vám za zakúpenie 1.Ak vaše celkové poradie sa pod $5,pošleme poštou (bez sledovania počtu informácie,o 20-40 dni, aby sa dospelo); 2.Ak vaše celkové poradie je 5 dolárov na $200,zašleme Čína Príspevok Doprava (o 20 až 40 dní),USA poslať EUB(o 10-20 dní),s informáciami,ale v niektorých krajinách treba ísť na post extrahovať poriadku; 3.Ak vaše celkové poradie je viac ako 200 dolárov alebo viac,zašleme DHL,EMS,UPS (o 7days).vyberieme dopravy v súlade s klientom oblasti; 4.Ak nerozumiete,pošlite nám, prosím, správu,odpovieme vám do 24-48 hodín,prosím, pochopiť rozdiely v jednotlivých krajinách. 5.veľkosť, alebo fit otázky:veľkosti sú ilustrovať na konkrétnych meraní v podrobnej špecifikácie.Prosím, skontrolujte špecifikácie skôr ako zadáte objednávku.Obvykle povolenú rozdiely vo veľkosti, ktoré sú približne 0,5 palca na meranie.Ak zistíte veľkosť tovar nesedí,môžete sa priamo obrátiť na nás. 6.Farba nezhody:rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené niektorými iných dôvodov, ako je farba odraz v monitor,osvetlenie,backgrund ect.Avšak,ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby,prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné. 7.Príčinou obchod na niektoré produkty je pod $8 nie je poskytovať registrácie, ak potrebujete registrácia produktu, prosím kontaktujte nás, aby predtým som vám pošleme odkaz na registráciu. Ďakujeme vám za pochopenie a spoluprácu. Spätná väzba&Nás Kontaktujte náš succeess, záleží na vašej spokojnosti,takže spätná väzba je pre nás veľmi dôležité,prosím písať dobrú spätnú väzbu na nás, ak ste spokojní s našimi tovar a služby,ktoré budeme robiť, že pre vás tiež.Ďakujem vám veľmi pekne !

    Sme alaways oceniť a pokúsiť sa starostlivosť o našich vážených zákazníkov,prosím, dajte nám možnosť vyriešiť akýkoľvek problém, ktorý môže narušiť a zmariť ste.prosím, pošlite nám E-mail skôr, než budete chcieť odísť negatívnej spätnej väzby, alebo spor na www.planetsport.sk,sme si istí, že vás bude uspokojivé s našou odpoveďou.Vaše porozumenie a podporovať sa, aby nám v pohybe vpred,Ďakujem!

    USD $ 6.29 USD $ 7.39 USD $ 1.98 USD $ 6.39 USD $ 6.99 USD $ 38.99 USD $ 14.99 USD $ 7.69

    Štítky: Oválne Kameň, DIY Šperky Robiť, prírodné lapis lazuli, Lacné oválne kameň, Vysoká Kvalita diy šperky robiť, Čína prírodné lapis lazuli Dodávateľov.

  • Recenzie (5)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty