Dophee 1pc Domáci Šijací Stroj Pätky Kovové Dvojité Welting Cording Potrubia Noha/Nohy Spevák Brother, Juki Dophee 1pc Domáci Šijací Stroj Pätky Kovové Dvojité Welting Cording Potrubia Noha/Nohy Spevák Brother, Juki Dophee 1pc Domáci Šijací Stroj Pätky Kovové Dvojité Welting Cording Potrubia Noha/Nohy Spevák Brother, Juki Dophee 1pc Domáci Šijací Stroj Pätky Kovové Dvojité Welting Cording Potrubia Noha/Nohy Spevák Brother, Juki Dophee 1pc Domáci Šijací Stroj Pätky Kovové Dvojité Welting Cording Potrubia Noha/Nohy Spevák Brother, Juki Dophee 1pc Domáci Šijací Stroj Pätky Kovové Dvojité Welting Cording Potrubia Noha/Nohy Spevák Brother, Juki

Dophee 1pc Domáci Šijací Stroj Pätky Kovové Dvojité Welting Cording Potrubia Noha/Nohy Spevák Brother, Juki

€1.54 €1.15
Skladom
w114971

    Hmotnosť Balenia: 0.013kg (0.03lb.)
    Veľkosť Balenia: 9cm x 5cm x 3cm (3.54in x 1.97in x 1.18in)
    Typ Jednotky: kus
  • Použitie: Pletenie
  • Názov Značky: dophee
  • Veľkosť: 2.2 cm x 1.65 cm/0.87"x0.65"(L * W)
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Druh: Šijací Stroj Časti

  • Funkcie:

    100% zbrusu nový.

    Môžu byť použité na šitie cik-cak.

    Závesné pre jednoduché šitie cez švy a nerovné povrchy.

    Používajú na šitie v tesnej blízkosti zipsy, pracky, cording, potrubia, atď.

    Tunel groove ľavej ihly dole všetky kovové pätky.

    Kompatibilné s šijacie stroje,ako Feiyue,Brat,Spevák,JANOME,Juki,atď.

    Materiál:Nehrdzavejúca Oceľ

    Veľkosť:2,2 cm x 1.65 cm/0.87"x0.65"(L * W)

    Zoznam Balíkov:

    1 x Potrubia Nohy

    Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme ISSUEA NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.planetsport.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

    12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

    Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.planetsport.sk!

    Naše úradné hodiny sú 9:00 do 6:00 p.m. (GMT+8) od pondelka do soboty. A naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Peking) ak máte akékoľvek otázky,prosím neváhajte a kontaktujte nás na www.planetsport.sk správu,budeme sa snažiť odpovedať na vaše otázky, do 48 hodín. počas prázdnin,pre odkladu odpovedať,ospravedlňujeme sa hlboko.

    Štítky: potrubia cording nohy, dvojité nohy welting, Nohy pätky, Lacné potrubia cording nohy, Vysoká Kvalita, dvojité nohy welting, Čína nohy pätky Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty