Zberateľskú Staré Handwork Tibete striebro Budhistické Meč /Rituál Dýku socha z tibetskej ,Dlhý 19 CM Zberateľskú Staré Handwork Tibete striebro Budhistické Meč /Rituál Dýku socha z tibetskej ,Dlhý 19 CM Zberateľskú Staré Handwork Tibete striebro Budhistické Meč /Rituál Dýku socha z tibetskej ,Dlhý 19 CM

Zberateľskú Staré Handwork Tibete striebro Budhistické Meč /Rituál Dýku socha z tibetskej ,Dlhý 19 CM

€42.61 €34.09
Skladom
w11581

    Veľkosť Balenia: 26cm x 10cm x 10cm (10.24in x 3.94in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 0.4kg (0.88lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Materiál: bronz
  • Názov Značky: JINHONGBO
  • Regionálne Funkcie: Čína
  • Tému: Maskot

  • Vitajte v našom obchode

    Môj drahý priateľ, Všetky moje položky sú čínske umenie dekorácie, To môže byť zberateľské, zbieram ich od ľudovej, Tak som sa uistili, že existencia reálne, Ale to nie je antik, Ak je nejaký problém, keď dostanete balík, prosím neváhajte a kontaktujte nás . Som rád, že sa musí riešiť to, priateľský. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!Ak nie ste 100% spokojní s nákupom, jednoducho vrátiť položky A získať úplne vrátenie peňazí Alebo budeme radi exchange. zahŕňajú náklady na dopravu ,ak sa chcete vrátiť položku. Prosím, kontaktujte nás získať sledovacie číslo predtým, než som sa vrátiť všetky peniaze. Tovar bez položka číslo, nebudú akceptované.

    Spätná väzba:

    Môj Priateľ Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

    Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

    To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

    Štítky: meč, meč, meč zbierky, meč, dýku, Lacné meč meč, Vysoko Kvalitný meč zbierky, Čína meč, dýku Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Nata Vlg

      thanks seller

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty