Pre XL 883 C Sportster Štandardné Rok 2004-2008 2005 2006 2007 Predné Brzdové Doštičky OEM New Vysoká Kvalita

Pre XL 883 C Sportster Štandardné Rok 2004-2008 2005 2006 2007 Predné Brzdové Doštičky OEM New Vysoká Kvalita

€17.26 €12.78
Skladom
w115965

    Hmotnosť Balenia: 0.39kg (0.86lb.)
    Typ Jednotky: Pár
    Veľkosť Balenia: 10cm x 16cm x 19cm (3.94in x 6.30in x 7.48in)
  • Položka Hmotnosť: 0.273kg
  • Položka Šírka: 4.85cm
  • Položka Priemer: 11.2cm
  • Položka Dĺžka: 10.36cm
  • Názov Značky: ILMBERGER CARBONPARTS
  • Položka Druh: Brzdové Disky
  • Druh Materiálu: medi, zliatiny, cín, grafit
  • Špeciálne Funkcie: Brzdy
  • Názov Modelu: FA381
  • Položka Výška: 1.094cm

  • VITAJTE NA ZPMOTO 'S SHOP

    Zbrusu Nový Vysoko Kvalitných Organických (Kevlar) Brzdové Doštičky,

    Kompatibilita: HARLEY DAVIDSON

    Ekvivalent EBC # FA381

    Tento Výpis je za jeden Pár brzdových doštičiek pre nasledovné modely:

    F= Predné - R= Zadné F&R= Predné & Zadné

    Je váš nový zdroj pre Motocykle a ATV príslušenstvo a náhradné diely. Tisíce položiek cenu právo, Ak nechcete, pozrite si to v našom www.planetsport.sk Obchod , prosím, kontaktujte nás. My pridávame nové veci dennej a môžeme zvyčajne poraziť každú cenu!!

    Tento KEVLAR podložky sú vyrobené z medi, zliatiny, cín, grafit a iné metalické prvky, ktoré sú oveľa lepšie kovový prášok miešať do štandardných ekologické podložky, poskytovať výnimočná Brzdná Sila a Dlhšiu prevádzkovú životnosť. Ideálna pod všetky koni podmienky: mokré, suché, horúce alebo studené. Vynikajúce podložky na affortable cenu. Najobľúbenejšie voľbou. Zbrusu Nový Vysoko Kvalitný KEVLAR Brzdové Doštičky . Výnimočná Brzdná Sila. Prináša bezkonkurenčnú pedál pocit.Prekročiť OEM Špecifikácie. Quiter ako iné podložky. Nízke Prachu.Ideálny pre rýchle jazdcov. Určená pre všetky počasie aplikácií a Vysoká Teplotná stabilita. Rýchle Zotavenie Brzdného Výkonu počas mokré. Azbest a nikel Zadarmo. Jednoduchá Inštalácia.

    Jednoduchá Inštalácia. Priame OEM obutie

    Package: 1 Pár x Brzdové obloženie (Ako na obrázku)

    Ponúkame aj predaj ostatných Brzdové Doštičky, Prosím, povedzte nám svoj bicykel model a roky, vďaka! Ak si nie ste istí, ktoré podložky kúpiť, kontaktujte nás.

    Brzdové doštičky a kotúče sú dôležité z hľadiska bezpečnosti a mali by byť kontrolované pravidelne. Príznaky brzdové doštičky, je potrebné vymeniť zahŕňajú: Vibračné Brúsenie Kvílením slabý výkon

    Prijímame Len Alipay . Ak kupujúci chcete omeškania platby kvôli finančným problémom, prosím, kontaktujte ma prostredníctvom www.planetsport.sk správy do 3 dní

    POZNÁMKA:Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

    Máme loď balík do 24 hodín od Čína Príspevok Air Mail alebo Hong Kong Post Air Mail,Sme loď, na Alipay adresu LEN. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Alipay je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.Máme loď po celom svete Prostredníctvom Vzduchu-Mail,Dodacia lehota je 11-28 pracovných dní.

    Sledovacie číslo bude poskytovaná.

    Doprava

    Budeme loď vašej objednávku do 24 hodín po obdržaní vašej záväznej platby.

    Krajina

    Cca. Dodacia lehota

    Spojené Štáty

    8-18 pracovných dní

    Veľká Británia / Austrália

    10-21 pracovných dní

    Kanada /Európa / Rusko

    Normálne, 14-21 pracovných dní, ale niekedy to trvá až 30 dní, z dôvodu Vlastnej Kontroly.

    Južná Ázia / Blízkom Východe

    Normálne, 14-21 pracovných dní, ale niekedy to trvá až 30 dní, z dôvodu Vlastnej Kontroly.

    Brazília / Južná Amerika

    Normálne, 14-28 pracovných dní, ale niekedy to trvá až 45 dní z dôvodu Vlastnej Kontroly.

    Urýchlené doprava: Express Mail Service je k dispozícii. Potrebujete kontaktovať nás o tejto službe.

    V prípade, že položka je poškodená, informujte nás prosím do 20 dní od doručenia, zabezpečíme reship alebo vrátenie peňazí.Kupujúci majú platiť pre vrátenie nákladov a budeme platiť náklady na odoslať.

    Ak nie ste spokojný / á s našimi položku alebo službu, kontaktujte nás pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu. Sme odhodlaní vyriešiť všetky problémy v priateľskej a uspokojivým spôsobom. Vždy sme odpovedať na správy do 2 pracovných dní (mimo povinnosť na víkend). Ak sa nechcete dostať odpoveď od nás, potom, prosím, kontrolu nevyžiadanej alebo spam schránky.

    ZPMOTO Motocykel Časti a Príslušenstvo Vývoj Co.,Ltd je popredným výrobcom a vývozcom, ktoré sa týka návrhu, vývoja a výroby motocykla časti, súčasti a príslušenstvo. Nachádzame sa v Guangzhou, ktoré blízkosti Hong Kong s najpohodlnejší dopravný prístup vzduchu express a námornú prepravu vo svete. Všetky naše častí v súlade s medzinárodnými štandardmi kvality a sú veľmi ocenil v najrôznejších trhoch po celom svete.

    Ak máte záujem o niektorý z našich produktov, alebo by chceli diskutovať o vlastné objednávky, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na formovaní úspešné obchodné vzťahy s novými klientmi po celom svete,v blízkej budúcnosti, A ak ste objednávku vo veľkom množstve, prosím, kontaktujte nás. Veľkoobchod je vítaná. Veľké Množstvo, Lepšiu Cenu.

    Štítky: polstrované oblek, pad kúpeľ, pad dieťa, Lacné polstrované oblek, Vysoko Kvalitného pad kúpeľ, Čína pad dieťa Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty