Gymnastické fitness krúžky obsahovať rozšírenie skrutky pre pevné a nainštalované pre veľkoobchod a doprava zadarmo Gymnastické fitness krúžky obsahovať rozšírenie skrutky pre pevné a nainštalované pre veľkoobchod a doprava zadarmo Gymnastické fitness krúžky obsahovať rozšírenie skrutky pre pevné a nainštalované pre veľkoobchod a doprava zadarmo

Gymnastické fitness krúžky obsahovať rozšírenie skrutky pre pevné a nainštalované pre veľkoobchod a doprava zadarmo

€9.46 €7.57
Skladom
w116012

    Veľkosť Balenia: 20cm x 10cm x 2cm (7.87in x 3.94in x 0.79in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.44kg (0.97lb.)
  • Druh: fitness krúžky rozšírenie skrutka
  • Pohlavie: Muži
  • Vzor: Jumpsuit
  • Oddelenie Meno: Muži
  • farba: modrá
  • Prop Výber: vodorovný panel
  • Miesto Pôvodu: Čína

  • začiatok Cena: $7.81 Cena: $25.30 Cena: $46.27 Cena: $29.04 Cena: $8.39 Cena: $28.45

    koniec

    Toto je pár rozšírenie skrutky.

    1.pozinkované

    2. Priemer: M12

    O 340g.

    Ak používate vodorovný panel, vzhľadom na široké rozpätie výkon, lepšie použiť skrutky do fixted a nainštalovaný na vodorovnej lište, aby sa zabránilo nehodám!

    Súvisiace pokyn s :

    Nižšie podrobnosti na našej predajni môžu byť užitočné pre vás.

    -Veľkosti alebo Nosenie Problémy,

    Veľkosti sú osvetlené s konkrétne opatrenia v podrobnej špecifikácie. Prosím, skontrolujte špecifikácie skôr ako zadáte objednávku. Spravidla povolený rozdiel vo veľkosti sú appoximately 0-2 cm v meraní. Ak zistíte veľkosť produkty nie sú vhodné, môžete sa priamo obrátiť na nás.

    -Farebný Nesúlad

    Rozdiely vo farbách môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Avšak, ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím, kontaktujte nás vidieť, ak o vrátenie peňazí je možné.

    -Shippment

    1.Doprava zadarmo objednávka bude odoslaný do Číny post air mail. Ale ak objednávka viac ako 200$, budeme loď Expresná doprava zadarmo, ktoré budú doručené do 3-7 pracovných dní.

    2. Čína príspevok air mail normálne položky budú doručené do 15-45 pracovných dní od vyvesenia. Niekedy pre colné alebo počasie problém, že sa omešká. To môže byť až 30-60 dní, Brazília je dlhšie.

    -Návrat

    Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci by uistite sa, že položka vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu. a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mali snažiť vyplniť nárok woth logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedný za prepravu krmivo pre návrat položky.

    -Spätná väzba

    Ak máte akékoľvek problémy s výsledkom transakcie alebo produkt, prosím nereaguj s negatívnej spätnej väzby pred a kontaktujte nás. Sme veľmi hrdí na naše zákaznícke vzťahy a naša spätná väzba, hodnotenie a bude sa snažiť vyriešiť akékoľvek problémy.

    Odporúčame kupujúcemu nás kontaktovať, ktoré môžu obsahovať predchádzajúce diskusie, ak kupujúci majú problém na položku, aby sme mohli vedieť, čo sa stalo konkrétne a vyriešiť rýchlo.

    Štítky: krúžok jewlery, Prsteň Široký, vintage prsteň, Lacné krúžok jewlery, Vysoko Kvalitný prsteň široký, Čína krúžok vintage Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty