Obrovské prsia silikónové prsia formy popruh 2000 g falošné prsia kremíka prso pre mužov cosplay transgender Obrovské prsia silikónové prsia formy popruh 2000 g falošné prsia kremíka prso pre mužov cosplay transgender Obrovské prsia silikónové prsia formy popruh 2000 g falošné prsia kremíka prso pre mužov cosplay transgender Obrovské prsia silikónové prsia formy popruh 2000 g falošné prsia kremíka prso pre mužov cosplay transgender Obrovské prsia silikónové prsia formy popruh 2000 g falošné prsia kremíka prso pre mužov cosplay transgender Obrovské prsia silikónové prsia formy popruh 2000 g falošné prsia kremíka prso pre mužov cosplay transgender

Obrovské prsia silikónové prsia formy popruh 2000 g falošné prsia kremíka prso pre mužov cosplay transgender

€99.57 €89.61
Skladom
w118275

    Veľkosť Balenia: 25cm x 30cm x 10cm (9.84in x 11.81in x 3.94in)
    Typ Jednotky: Pár
    Hmotnosť Balenia: 2.5kg (5.51lb.)
  • Použitie: Žena Mastektómii Crossdresser Transsexuáli Transvestiti Drag Queen
  • Veľkosť: About FF cup / 6XL / Size 12
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Štýl: Silikónové prsia s podprsenka popruhy
  • Hmotnosť: 2000 g
  • Položka Druh: Prsia Formulár
  • Názov Značky: QIAOZHOU
  • Odev starostlivosť: Ručné umývanie len
  • Číslo Modelu: LTSTD-2000
  • farba: Nahé Tón Pleti & Tan tón Pleti
  • Množstvo: 1 pár
  • Predaj Modelu: Maloobchod & Drop Shipping & Veľkoobchod A Továreň Na Priamy Predaj
  • Materiál: Silikónové
  • Tvar: Slza Tvar

  • Funkcie: 1. Silikónové prsia formulára je vyrobený zo 100% lekárskeho silikónu a najvyššej kvality. 2. Formulár je život-ako hmotnosť a cítiť sa ako skutočný prsia. 3. Silikónové prsia s ramienkami, jednoduché nosenie, č podprsenka potrebné. 4. Bezpečnosť opakované použitie a jednoduché čistenie ručné umývanie len. Špecifikácie: Dĺžka: 19.5 cm/ 7.7" Šírka: 32 cm/ 12.6" Výška: 8 cm/ 3.1" Hmotnosť páru : 2000g/ 4.4 Ibs Farba: Nahé skin / Opálenie obsah balenia: 1x 2000g/pár Slza Tvar Silikónové Prsia s Ramienkami Poznámka: tovar je balený tajne . Nikto nemohol vedieť, čo je vo vnútri. PLATBY

    Mnohé spôsoby platby, ktoré sú k dispozícii, ako Kreditné Karty,WebMoney,Qiwi Peňaženky, Boleto,SOFORT Bankovníctva, TT a Western Union . Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.planetsport.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým prijatí vašej objednávky.

    DOPRAVA

    1. Prepravné náklady: náklady Na dopravu neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

    2. Čas v tranzite: Normálne, DHL,FEDEX,UPS dodacia lehota: 4~10 dní; EMS: 15~27 dní;Ovzdušia Príspevok: 10~60 dní . Nie sme zabezpečili, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

    3. Položka Doba Spracovania: Väčšinou, Budeme posielať položky do 2~7 pracovných dní akonáhle sa vaša platba je dokončená .(Na dlhšiu dovolenku, v Číne alebo v iných faktorov bude omeškania)

    4. Vzdialená plocha: Všetky náklady nemal vrátane vzdialenej oblasti dodatočné poplatky ; ak je vaša adresa je vzdialené oblasti jeden, kupujúci majú zaplatiť príplatok pred odoslaním, alebo pošleme na iné spôsoby dopravy, ako je EMS alebo Poštou Air Mail.

    5. Import Daň: kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clá a dovozné dane.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.

    NÁVRAT POLITIKY

    Prosím, kontaktujte nás do 3 dní od doručenia objednávky, ak sa chcete vrátiť, Alebo vráti miestneho colného ak ste tak neurobili colné odbavenie, mali by ste zaplatiť dodatočné prepravné poplatky, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave, žiadne použitie, žiadne poškodenie .

    Spätná VÄZBA

    Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

    Ak máte akékoľvek problémy, prosím neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

    Štítky: silikónové prsia, obrovské prsia, Prsia formy, Lacné silikónové prsia, Vysoká Kvalita obrovské prsia, Čína prsia formy Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Barbiebbabdasdmn

      Fantastic! The material is very soft and feel like real boobs...and the store service was excelent!

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty