Tlač Minimalistický Biela Umelec Orchidea Abstraktnú olejomaľbu na Plátne, Plagát, Pop Art Stenu Obrázok pre Obývacia Izba Dekor Cuadros Tlač Minimalistický Biela Umelec Orchidea Abstraktnú olejomaľbu na Plátne, Plagát, Pop Art Stenu Obrázok pre Obývacia Izba Dekor Cuadros Tlač Minimalistický Biela Umelec Orchidea Abstraktnú olejomaľbu na Plátne, Plagát, Pop Art Stenu Obrázok pre Obývacia Izba Dekor Cuadros Tlač Minimalistický Biela Umelec Orchidea Abstraktnú olejomaľbu na Plátne, Plagát, Pop Art Stenu Obrázok pre Obývacia Izba Dekor Cuadros Tlač Minimalistický Biela Umelec Orchidea Abstraktnú olejomaľbu na Plátne, Plagát, Pop Art Stenu Obrázok pre Obývacia Izba Dekor Cuadros Tlač Minimalistický Biela Umelec Orchidea Abstraktnú olejomaľbu na Plátne, Plagát, Pop Art Stenu Obrázok pre Obývacia Izba Dekor Cuadros

Tlač Minimalistický Biela Umelec Orchidea Abstraktnú olejomaľbu na Plátne, Plagát, Pop Art Stenu Obrázok pre Obývacia Izba Dekor Cuadros

€3.29 €2.56
Skladom
w118525

    Hmotnosť Balenia: 0.5kg (1.10lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 30cm x 7cm x 7cm (11.81in x 2.76in x 2.76in)
  • Technics: Sprej Na Maľovanie
  • Domáce Dekorácie pre Obývacia Izba Moderne: Obrázok pozadia cuadros dekoratívne Plátno bez rámu Maľovanie
  • Číslo Modelu: PC3966
  • Rám: Môžeme urobiť zarámované maľovanie príliš
  • Druh: Plátno Potlače
  • Štýl A Techniku, Domáce Dekorácie Maľovanie: Vysoko Kvalitné Digitálne Tlačené jedinečný darček pre deti domova
  • Balenie: Valcované Trubice Graffiti Dizajn Abstraktné Wall Art
  • Podpora Base: Plátno
  • Moderný Pop art Domov Stenu Decor: plagát vytlačí x izba, obývacia izba Kvet Cuadros Decoracion
  • Produkt useage: Domov,Dom,Obývacej Izby,Spálne,Kancelárie,Kaviarne,Hotely
  • Predmety: Kvet
  • Prispôsobený veľkosť a dizajn: ok Unframe Moderné Plátno na Maľovanie na Stenu Art Print olejomaľba
  • Materiály: Nepremokavé plátno a pigmentový atrament
  • Pôvodný: Áno
  • Bez rámu: Vytlačené plátno iba( bez rámu)
  • Veľkosť (Palce): 30x30 cm, bez rámu, 40x40 cm, bez rámu, 50x50 cm, bez rámu, 60x60 cm, bez rámu, 70x70 cm, bez rámu, 50x60 cm, bez rámu
  • Štýl: Abstrakt
  • Názov Značky: YWDECOR
  • Médium: Nepremokavé Atrament
  • Tvar: Námestie
  • Rám režim: Bez rámu
  • Formulár: Jeden
  • Materiál: Plátno
  • Kvet Wall Art Nástenné Plátno Tlačiť: Rovnako ako originálny Dizajn Farebné Nástenné Maľby Obrázok

  • Tlač Minimalistický Biela Umelec Orchidea Abstraktnú olejomaľbu na Plátne, Plagát, Pop Art Stenu Obrázok pre Obývacia Izba Dekor Cuadros

    Vytlačené Maľovanie Veľkosť:

    30X30CM

    40X40CM

    50X50CM

    60X60CM

    70X70CM

    50X60CM

    Alebo iné veľkosti, kontaktujte nás, budeme vás citovať cenu

    Celková Plátno Veľkosť:

    Sme maľovať extra 5 cm na každej strane každého panel pre frameing , napríklad maľovanie veľkosť 40x60cm , celková plátno veľkosť je : (5+40+5) x (5+60+5) = 50x70cm

    Materiály :

    nepremokavé polyster canvs a pigmentový atrament

    Doba spracovania :

    1-2 dni po potvrdení platby

    Ako svetelné efekty, farba objekty možno trochu odlišné od obrázky, maľovanie nie je handmade, je vytlačený zo strojov. Ak si kúpite veľkosť 70x160cm Plátno, Maľovanie , vám bude doručený maliarske plátno veľkosť je celkom plátno veľkosť :70x160cm Sme maľovať extra 5 cm na každej strane každého panel pre frameing , napríklad maľovanie veľkosť 70x160cm , celková plátno veľkosť je : (5+70+5) x (5+160+5) = 80x170cm

    Cena plátno, vytlačí sme kótované je bez rámu alebo unstretched ,len vytlačené plátno iba potom , čo ste dostali .

    Budete musieť nájsť niekoho, kto Rám pre vás ,môžete si vybrať akýkoľvek druh rámu.

    I f môžeme zarámovať a poštovné , prepravné náklady, musí byť veľmi vysoká ,takže väčšina zákazníkov sú radi, že ho kúpiť bez rámu .

    Dúfam, že to je v poriadku pre vás príliš . Nižšie uvedené Fotografie sú Zmontované Maľba /Zarámované Maľovanie na Zavesenie na Stenu .

    Oni sú naozaj pekné a vyzerá skvele , Budete milovať .

    Všetky plátno tlačí Ceny sú pre unstretched alebo bez rámu ,

    ale ponúkli sme extra 5 cm na každej strane pre frameing , ako vyššie obrázky .

    Po prijatí vytlačené plátno je pre vás ľahké položiť niekoľko pracovníka rám pre vás .

    Ak zarámované strane maľba bude vyzerať takto .Pretože ak by sme zarámované tu , prepravné náklady, bude veľmi drahé.

    Ak potrebujete zarámovať plátno, vytlačí a môže dovoliť vysoké prepravné náklady,prosím, povedzte nám ,sme radi, že vám citovať

    lodné náklady .

    Sme Výrobca plátno, vytlačí a olejomaľby v Yiwu City ,Zhejiang ,Čína . Naše Výrobné rozkladá na ploche 3500 metrov štvorcových , máme 8 nastavuje Digitálne Tlačové Stroje a 53 umelcov . Máme 8 rokov Medzinárodných obchodných Od roku 2008 , Môžeme loď do Vzduchu a Mora Kontajnera ,Ak máte v pláne kúpiť viac , prosím kontaktujte nás , my vám pošleme naše najnovšie katalógy a najlepšiu cenu .

    Môžete Zaplatiť Prostredníctvom Kreditnej Karty alebo iné Súkromné Banky Kartu cez Alipay Priamo , môžete tiež platiť cez Western Union alebo Paypal alebo T/T Banka prevod Peňazí, Prosím, dajte nám vedieť, ak máte akékoľvek otázky . Vďaka .

    - Všetky objednávky bude dodaný von do 3-5 pracovných dní po vaša platba potvrdená,Ak niektoré Modely máme Skladom , môže loď v jeden deň ,Vaše objednávky bude dodaný prostredníctvom Príspevku Registrovaný Air Mail, EMS, Epacket, DHL, FedEx alebo UPS.

    -Zvyčajne dodacia lehota bude trvať asi 7-30 pracovných dní. To závisí od destinácie a iných faktorov, ak nechcete prijímať svoj pozemok do mesiaca, ihneď nás prosím kontaktujte. Naša cena nezahŕňa dovozné dane, a tie sú zodpovedné za ciel.

    -Všetky naše položky bude odoslaný na adresu ponúkané kupujúcich, potvrďte prosím vašu adresu starostlivo pred platby. Môžete nám zanechať správu, ak chcete zmeniť adresu pred máme loď z vášho pozemku. Akonáhle je dodávaný, to sa nedá zmeniť nič viac.

    -On-line sledovania k dispozícii. Sledovacie číslo webové stránky a budú ponúkané raz dodaní položky.

    Prosím, uistite sa, že ste vybrali Správnu Veľkosť a Farby pred potvrdenie platby.

    Vrátime vám ak vrátite on položky do 7 dní od prevzatia bez udania dôvodu. Avšak, Je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich Pôvodných Podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a nebudeme vrátenie peňazí v plnej výške, Ak sa to stalo , kupujúci uplatniť Nárok s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu .

    Nechajte nám spätnú Väzbu s 5 Hviezdičkami, ak ste spokojní s našimi položiek a služieb, Vaša pozitívna spätná väzba je veľmi užitočné pre ostatných kupujúcich a usa .

    Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby , kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, Budeme sa snažiť vyriešiť problém na čase, aby si bola šťastná . Ďakujem vám veľmi pekne .

    Štítky: www.planetsport.sk, www.planetsport.sk, on-line nakupovanie, Automobilový priemysel, Telefóny A Príslušenstvo, Počítače A Elektronika, móda, Krása A Zdravie., Dom A Záhrada, Hračky A Športové, Svadby & Udalosti.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty