Super MB Star C5 SD Pripojenie pre osobné a nákladné automobily s najnovším softvérom 2018.03 rýchlo 240gb ssd s cf30 notebook ram 4g pripravený na použitie Super MB Star C5 SD Pripojenie pre osobné a nákladné automobily s najnovším softvérom 2018.03 rýchlo 240gb ssd s cf30 notebook ram 4g pripravený na použitie Super MB Star C5 SD Pripojenie pre osobné a nákladné automobily s najnovším softvérom 2018.03 rýchlo 240gb ssd s cf30 notebook ram 4g pripravený na použitie Super MB Star C5 SD Pripojenie pre osobné a nákladné automobily s najnovším softvérom 2018.03 rýchlo 240gb ssd s cf30 notebook ram 4g pripravený na použitie Super MB Star C5 SD Pripojenie pre osobné a nákladné automobily s najnovším softvérom 2018.03 rýchlo 240gb ssd s cf30 notebook ram 4g pripravený na použitie Super MB Star C5 SD Pripojenie pre osobné a nákladné automobily s najnovším softvérom 2018.03 rýchlo 240gb ssd s cf30 notebook ram 4g pripravený na použitie

Super MB Star C5 SD Pripojenie pre osobné a nákladné automobily s najnovším softvérom 2018.03 rýchlo 240gb ssd s cf30 notebook ram 4g pripravený na použitie

€75.00
Skladom
w118538

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
    Hmotnosť Balenia: 8.0kg (17.64lb.)
  • Hardvéru Verzia: Najnovšie
  • Funkcia: Teamviewer podporu
  • Položka Druh: Auto Diagnostické Káble a Konektory
  • Položka Hmotnosť: 6kg
  • Druh Materiálu: Plastové
  • Externé Testovanie Certifikácia: CE
  • notebook ram: cf30 4g
  • Moc: 5w
  • Verzia Softvéru: Najnovšie
  • Materiál: Metal&Plastové
  • farba: Ako zobraziť
  • Elektronické: Áno
  • Položka Dĺžka: 23inch
  • Špeciálne Funkcie: diagnostický nástroj
  • Položka Výška: 23inch
  • Názov Modelu: Mb star c5
  • Názov Značky: RCOBD
  • Záruka: 1 rok
  • Položka Šírka: 23inch
  • Pevný Disk: 240gb ssd
  • Napätie: 12v 24v

  • MB SD C5 Zoznam Balíkov 1. 1pc x C5 Multiplexer 2. 1pc x OBDII 16PIN Kábel 3. 1pc x 38PIN Kábel 4. 1pc x 14PIN Kábel 5. 1pc x 8PIN Kábel 6. 1pc x Lan Kábel 7. 1pc softvéru v ssd 8. 1pc x cf30 notebook 4g druhej ruky

    Prosím všimnite si, prosím!!!

    1. Prosím, nevkladajte batérie pre c5, bude napájaný keď je pripojený k automobilovej

    MB SD Pripojenie C5: Nové MB Kompaktný 5 Funkcií 1. Nové MB SD Pripojiť Kompaktný 5 Star Diagnóza podpora bezdrôtovej diagnostikovať; 2. Nové MB SD Pripojiť Kompaktný 5 Star Diagnostika, nie len podporu K linka diagnostike a MÔŽU AUTOBUS,ale aj UDS diagnostikovať protokol. Pretože starý MB STAR C4 základná doska nemajú UDS čip, takže staré MB STAR C4 môže nepodporuje; 3. Multiplexer teraz pomocou Lan kábla na pripojenie 4. Konektor prijať Vojenské rýchle vymeniť technológie, je možné podporiť 10.000 krát vytiahnuť zástrčku, viac stabilné; 5. Všetky core accosseries prijať nové originálne balenie čip, a 24-hodinový test, záruka kvality produktov; 1.Podpora Bezdrôtovej 2. Podporuje Multi-Jazyk: Anglický/Bulharčina/Danish/Grécky/Španielsky/Francúzsky/Taliansky/Kórejčina/Polish/Romanuan/Serbo-Croatian/ Turečtina/Czech/Nemecký/Dokončiť/Hyngarian/Japonské/Holandčina/Portugalčina/Ruština/Švédsky/Čínskej 3. Podpora Autá Po Rok 2000 4. Podpora off-line a on-Line Programovania, Ak Chcete Urobiť on-Line, Prosím, kupujte Tejto Online SCN Kódovanie Služby

    najnovší softvér, ssd 240GB SSD

    1) Multi-Jazyky

    Angličtina, Čínština, Čeština, Dánčina, Nemčina, Gréčtina, Spainsh, Fínčina, Francúzština, Maďarčina, Taliančina, Japončina, Kórejčina, Holandčina,Poľština,Portugalčina,Rumunčina,Ruština,Serbo,Slovenské,Slovinské,Švédske, Turecké

    CF30 notebook 4g druhej strane dotykový displej

    Ak vaše miesto patrí na vzdialené miesto v DHL ,prosím, pridajte 35USD forthe diaľkové poplatok.Každý výrobok bol testovaný pred odoslaním vašich makesure je prevádzka dobrých podmienok!

    Poznámka: dúfame, že prídete o čas, ale keďže toto je medzinárodná dodávka, doprava čas bude vysoko závisela od kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ďakujeme za pochopenie.

    Láskavo Poznámka:Ak vaša krajina z Rusko,Brazília,Argentína a na Ukrajine.Prosím, vyberte si EMS.

    Doprava

    1-2 Bussiness dní pre vybavenie objednávky a po prijatí platby.

    Dodacia lehota je cca 2 až 5 dní prostredníctvom UPS, DHL a EMS.15-30 dní prostredníctvom HK POST VZDUCHU na celom Svete.Trať Č nebude poskytnutá zákazníkovi po tovar bol odoslaný.Ak máte akékoľvek žiadosti o vyhlásenie hodnota alebo popis.Prosím informujte nás.

    Nebudeme niesť zodpovednosť za zlyhanie dodávky pretože prijímač nie je na adrese.A potom by mohli prihlásiť prepravný doklad.

    Poznámka:dúfame, že prídete o čas, ale keďže toto je medzinárodná dodanie.Dodacia lehota bude veľmi závislá na kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti.Ďakujeme za pochopenie.

    Návrat Politiky:

    Ak nie ste spokojní so svojím nákupom .Prosím conract nás rýchlo.Prosím neotvárajte spor, alebo opustiť zlé spätnú väzbu priamo.To nie je najlepší spôsob, ako vyriešiť problém.Môžeme zmeniť jednu,ale kupujúci je zodpovedný za vrátenie prepravné náklady do 10 dní.

    Ak máte všetky položky, problém,kontaktujte nás rýchlo,budeme sa snažiť vyriešiť to do 24 hodín.Prosím, nenechávajte zlé spätnú väzbu, než sa obrátite na nás.To nie je najlepší spôsob, ako vyriešiť problémy.Ďakujeme!

    Deklarovaná cena zahŕňa hodnotu tovaru ,balenie, náklady a dane z vývozu.To nezahŕňa medzinárodné dovozné clá.

    Záruka:Jeden rok

    Package budú odoslané prostredníctvom najrýchlejšie a najlacnejšie DHL

    Položky budú starostlivo skontrolovať pred zaslané.

    Budeme používať vzduchové bubliny zabaliť položky opatrne

    O colnej problémy a Dane:

    1,obráťte sa na svojho krajín vlastné politiky pred objednaním a povedzte nám, čo je vaše požiadavky faktúry.Máme dobré skúsenosti vôľa, ale nie sme zodpovední za akékoľvek poplatky spôsobené tým, že váš krajín vlastné.Prosím, byť dobre známe.

    2,Prosím, zanechajte nám správy, ak máte nejaké špeciálne požiadavky na vyrovnanie.Inak budeme deklarovať 45% cena za jednotku(o$100-$300)uložiť dane.

    Ocenia za vašu pozitívnu spätnú väzbu

    Veľmi Dôležité Tipy:

    Máme veľa skúseností v oblasti ciel zúčtovania,

    Prosím, povedzte nám, čo je najlepšia cena pre vás za vyhlásený za hodnotu balíka.Takže sa môžete vyhnúť platiť vysoké dane.

    Štítky: super mb star c5, c5 sd pripojenie, hviezda c5, Lacné super mb star c5, Vysoká Kvalita c5 sd pripojenie, Čína star c5 Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty