Kvalitné Auto Styling Keychain Chaveiro Carro Módne Llavero Coche Llaveros Pre Mužov Suveníry, Propagačné Predmety Auto Spoločnosti Kvalitné Auto Styling Keychain Chaveiro Carro Módne Llavero Coche Llaveros Pre Mužov Suveníry, Propagačné Predmety Auto Spoločnosti Kvalitné Auto Styling Keychain Chaveiro Carro Módne Llavero Coche Llaveros Pre Mužov Suveníry, Propagačné Predmety Auto Spoločnosti Kvalitné Auto Styling Keychain Chaveiro Carro Módne Llavero Coche Llaveros Pre Mužov Suveníry, Propagačné Predmety Auto Spoločnosti Kvalitné Auto Styling Keychain Chaveiro Carro Módne Llavero Coche Llaveros Pre Mužov Suveníry, Propagačné Predmety Auto Spoločnosti Kvalitné Auto Styling Keychain Chaveiro Carro Módne Llavero Coche Llaveros Pre Mužov Suveníry, Propagačné Predmety Auto Spoločnosti

Kvalitné Auto Styling Keychain Chaveiro Carro Módne Llavero Coche Llaveros Pre Mužov Suveníry, Propagačné Predmety Auto Spoločnosti

€4.70 €2.35
Skladom
w118997

    Veľkosť Balenia: 17cm x 15cm x 8cm (6.69in x 5.91in x 3.15in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.1kg (0.22lb.)
  • Jemné alebo Módne: móda
  • Štýl: Trendy
  • Tvar\vzor: Námestie
  • Pohlavie: Unisex
  • Kovy Typ: Zliatiny Zinku
  • Názov Značky: Sk Meida
  • Položka: Keychain Auto Design
  • Číslo Modelu: AGK-90
  • Položka Druh: Kľúčové Reťaze
  • Materiál: Zliatiny Zinku

  • Kvalitné Auto prívesok,je to dobrý bod pre darčeky, suveníry,a podpora pre automobilové spoločnosti.

    Materiál:zliatiny zinku

    Balenie: jeden poly taška

    Miesto pôvodu: Čína

    Doprava:

    Tovar bude odoslaný do 7 pracovných dní po platby prijaté.(Vezmite prosím na vedomie, niekedy to môže nemajú pripravené zásob,ktoré bude trvať niekoľko dní a viac).

    Doprava v Číne Post Air Mail, dostanete k väčšine krajín, v 20-55 pracovných dní. Závisí od destinácie a objektívnych faktorov, niekedy to môže trvať dlhšie.

    Colné dane a cla

    1. Dovozné clá, dane a iné vlastné nabíjačky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravných poplatkov. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

    2. Zvyčajne sme odoslať tovar v nižšiu hodnotu, aby sa zabránilo dane pre kupujúceho. Avšak, dane určuje kupujúci " krajina vlastné, nie u nás, v rôznych krajinách má rôzne sadzby dane, takže ak všetky dane vyskytnúť, ak kupujúci by mal vydržať.

    3. Pls poraďte sa so svojím Krajiny Colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

    Návrat Politiky

    Chceme, aby ste boli úplne spokojní s nákupom.Ak z nejakého dôvodu by ste sa chceli vrátiť, alebo vymeniť položky, budeme radi, aby tak urobili.ale je zákazník povinný uhradiť prepravné poplatky,Náhrady a výmeny sú prijímané na položky, ktoré sa v rovnakom stave, prijaté.Po obdržaní vráteného položky,sme si odpočítať náklady na dopravu a dať vrátenie peňazí na účet zákazníka bezodkladne.

    Spätná väzba:

    Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s položkami môžete objednať, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek. Ak nie ste spokojní s položkami môžete objednať, kontaktujte nás, prosím, pred otvorením sporu alebo odchode negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne vyriešiť.

    Budeme radi odpovieme na akékoľvek otázky, ktoré môžete mať, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

    MÔŽETE TIEŽ ZÁUJEM: Šperky Reťaze Voľne 70cm Dlhé 2 mm Loptu Reťazca Náhrdelník 10 MM Veľký Otvor Kovové Korálky Dištančné AB Crystal 300PCS Kovový Prívesok Klipy & Prívesok Spony 200pcs/veľa Brincos Bijuterias Háčiky na Náušnice

    200pcs/veľa Pozlátené Kvet Kovové Guľôčky Čiapky 10 mm 8 mm Fimo Ílu Polyméru Dištančné Voľné Korálky 4*6 mm Abs Pol Perly Flatback Slza Korálky 6x8mm Módne Nepriehľadné Farebné Plastové Korálky

    Štítky: darčeky pre najlepšími priateľmi, reťaz veľkoobchod, Reťaz Náramok, Lacné darčeky pre najlepšími priateľmi, Vysoko Kvalitné reťaze veľkoobchod, Čína reťazca náramok Dodávateľov.

  • Recenzie (4)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty