2 KS hotových weiliang audio Napodobniť dartzeel NHB108 zosilňovač rada 2 KS hotových weiliang audio Napodobniť dartzeel NHB108 zosilňovač rada 2 KS hotových weiliang audio Napodobniť dartzeel NHB108 zosilňovač rada 2 KS hotových weiliang audio Napodobniť dartzeel NHB108 zosilňovač rada

2 KS hotových weiliang audio Napodobniť dartzeel NHB108 zosilňovač rada

€81.60 €77.52
Skladom
w119377

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
    Hmotnosť Balenia: 0.8kg (1.76lb.)
  • Názov Značky: GZbotolave
  • kanály: 2 (2.0)
  • Package: Áno
  • Druh: Domov Zosilňovač
  • Maximálny Výkon Na Kanál: 50w

  • Jednoduchý obvod hlas originál ,to je konsenzus väčšina nadšencov,návrh koncepcie swiss dartzeel je to tak. Väčšina hudobný nadšenec chcete kopírovať ,a zistili, že doska nie je nestabilná ,ale nakoniec sa porovnať s originálom ,a našiel tam sú väčšie SuperCapacitor bolo zriadené v zosilňuje okruhu ,a to by sa stala viac stabilný . Tento zosilňovač rada je napodobňované podľa pôvodných schematický diagram

    Tu je schematický diagram

    Zosilňuje PCB veľkosť:80*115mm thickness1.5 mm

    možno skutočný produkt dostanete, nie je odlišný od pic,pretože sme zlepšili to teraz ,použijeme si.emens a pana.sonic a fa.la kapacita

    Tu je pôvodný pcb fotografie, aby ste ich mohli porovnať s tým Sign-off inštrukcie

    Prosím, otvorte svoje pozemky a pozrite sa na tovar .Váš tovar v obale, možno bol poškodený v tranzite, alebo počas procesu vykládky alebo z iných dôvodov, dokonca aj vonkajší stav, balenie je v poriadku. Môžete kontakt so zákazníkom a odmietnuť zásielku, ak zistíte, že tovar má nejakú škodu alebo iný s opísané na webovej stránke. Inak nebudeme zodpovedá za škodu, po prihlásení sa na zásielku.

    Medzinárodné zákazníkov - vezmite Prosím na Vedomie:

    Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci\\ \ 's zodpovednosť.

    Prosím, informujte sa u vašej krajine\\ \ 's colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

    Tieto poplatky sa obyčajne zhromažďované poskytovanie nákladnej dopravy (poštovné) spoločnosť alebo ak vyberiete položku hore - nenechajte sa zmiasť ich ďalšie poplatky za dopravu.

    Prosím, buďte v kontakte s lodnej dopravy po vás objednávania,ak pozemky sú vrátil do Číny,kvôli lodnej dopravy nemohli kontaktovať úspešne ,alebo doručiť parciel, aby ste neúspešne ,prepravné náklady, nebude vrátená.pretože lodnej dopravy vyhral\\ \ 't return nám doprava platba,prosíme o pochopenie za to.

    Štítky: Zosilňovač Rada, zosilňovač audio, rada zosilňovač, Lacné zosilňovač rada, Kvalitný zosilňovač zvuku, Čína rada zosilňovač Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty