Super heavy korálkové off white/blakc/čisté biele svadobné šaty textílie, čipky 51 Super heavy korálkové off white/blakc/čisté biele svadobné šaty textílie, čipky 51 Super heavy korálkové off white/blakc/čisté biele svadobné šaty textílie, čipky 51 Super heavy korálkové off white/blakc/čisté biele svadobné šaty textílie, čipky 51 Super heavy korálkové off white/blakc/čisté biele svadobné šaty textílie, čipky 51 Super heavy korálkové off white/blakc/čisté biele svadobné šaty textílie, čipky 51

Super heavy korálkové off white/blakc/čisté biele svadobné šaty textílie, čipky 51" šírka

€41.13
Skladom
w120034

    Typ Jednotky: dvore
    Veľkosť Balenia: 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
    Hmotnosť Balenia: 0.4kg (0.88lb.)
  • šírka: 130cm
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Číslo Modelu: LN1601WT
  • Materiál: 100% Polyester
  • Textílie Typ: Organza
  • Dekorácie: Korálky
  • Typ Produktu: Čipky
  • farba: Black, Čisto biele, Off white
  • Technics: Vyšívané

  • Cena:

    Cena je pre 1yard.1 yard=130 cm široký*dĺžka 91 cm

    ak si kúpite viac ako 1 yard,je zvyknutý byť rez. sme tiež, aby veľkoobchod,začína 15 metrov.ak chcete, veľkoobchod, kontaktujte ma.

    Materiál:

    Polyester,korálky

    Pevné Širokú :

    130 cm alebo 51 centimetrov.

    farba:3 farby,vybrať farbu, ktorú potrebujete

    Čierna farba

    Mimo biela farba

    Doprava:

    doprava v Číne post air mail;ak potrebujete loď iným spôsobom,len ma kontaktovať.a ak vás 5yards alebo mor textílie z môjho obchodu, som vám pošle na vás, FedEX,UPS,DHL, alebo EMS(v NIEKTORÝCH KRAJINÁCH je ZVYKNUTÝ BYŤ)

    Použitie pre

    Šaty,oblečenie a niektoré ďalšie

    Rim:

    Dve strany sú rovnaké

    Ak chcete vidieť viac pekné tkaniny, stačí prísť na :

    mimochodom, táto položka máme viac ďakujem 100 metrov na sklade,ak potrebujete viac ako 1 yard,kontaktujte nás, odpovieme vám do 12 hodín. Vitajte na naše webové stránky, naše výroba a predaj high-end módne svadobné šaty textílie dopravu, sme prijímať lásku, veľkoobchod a maloobchod, prijať vlastné. Ak potrebujete veľkoobchod, alebo máte akékoľvek iné otázky môžete nás kontaktovať Wihte naše iCloud coconeary, Alebo Imessage , viber, whatsapp kontakt 008618664600900

    Doprava

    Poznámka:DHL/UPS/Fedex Express zvyčajne trvá približne 3-5 pracovných dní do cieľa. A to je asi tak 5-8 pracovných dní od EMS alebo TNT. Hongkong Post Air Mail a Hongkong Post Vzduchu Parcely trvá 7 až 30 dní na loď, aby na celom svete.

    1. Budeme odoslať tovar do 3 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená. Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

    2.Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek poistenie ,problémy a škody, ktoré spôsobené prepravnou službou takéto nehody, oneskorené alebo iné problémy. Okrem kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine. A tovar bude Označená ako "dar" alebo "vzorka" pre vaše jednoduché colné odbavenie a menej poplatkov. (ak chcete vyhlásiť go/8ods ako ostatné položky meno, alebo určiť hodnotu na zákazku, prosím, informujte nás pri vytváraní objednávky)

    Vrátenie a Záruka

    1. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jednom týždni a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu

    2. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

    3. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

    4. Pre všetky položky,prosím, zašlite prostredníctvom EMS alebo miestneho príspevok pri poslať späť.

    Spätná väzba

    1.Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

    2.Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

    3.Prosím, kontaktujte nás pred spory alebo odchode žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

    Štítky: šaty textílie, čipky, svadobné šaty textílie, čipky, Čipky Textílie, Lacné šaty textílie, čipky, Vysoko Kvalitné svadobné šaty textílie, čipky, Čína čipky textílie Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Trippleccc

      very beautiful cloth.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty