1Pc Veľkosti S Zubné Akryl Organizátor pre Striekačku Živicové Lepidlo Aplikátor Dispen Nové 1Pc Veľkosti S Zubné Akryl Organizátor pre Striekačku Živicové Lepidlo Aplikátor Dispen Nové 1Pc Veľkosti S Zubné Akryl Organizátor pre Striekačku Živicové Lepidlo Aplikátor Dispen Nové 1Pc Veľkosti S Zubné Akryl Organizátor pre Striekačku Živicové Lepidlo Aplikátor Dispen Nové

1Pc Veľkosti S Zubné Akryl Organizátor pre Striekačku Živicové Lepidlo Aplikátor Dispen Nové

€22.25 €17.79
Skladom
w120881

    Hmotnosť Balenia: 0.4kg (0.88lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
  • Zložka: Aplikátor
  • NET WT: 350 g
  • Číslo Modelu: Pätnásť miliónov sto jedenásť tisíc osem sto desať
  • Veľkosť: Small
  • Položka Druh: Bielenie Zubov
  • Názov Značky: ZUCZUG

  • Vitajte v mojom obchode, nádej, že by ste sa radi pri nákupoch!

    Spoľahlivý predajca,kúpiť s dôverou!

    1. Verný predávajúceho .Zákazník je 100% spokojnosť je našou prioritou;

    2. Top Kvality . Všetky produkty budú dvakrát skontrolovať pred odoslaním, aby sa zabezpečilo, že bude najlepšie podmienky.

    3. Ideálne balenie. Poskytujeme perfektný obal služby a záruky vašej produktov budú nulové poškodeniu počas prepravy .

    Členenie položka Opis 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

    Vysoko Kvalitné akrylové dovezené z UK.

    Smart dizajn flexble

    Transparentné pre umiestnenie živice, lepidlá, striekačky, aplikátory a iné drobné náradie

    Čistá hmotnosť: 350 g Balenie Zoznam 1Pc

    môžete si Skutočnú šancu fotografie uvedené nižšie:

    Doprava 1. Objednávka bude dodávaný do 1-3 dní po vašu platbu overené. 2.Väčšina našich výrobkov je zdarma v číne post air mail ,vyhodil je približný čas doručenia číny príspevok.

    Ak by ste potrebovali tovar naliehavo prosím, vyberte si express zásielky . fúkal je iné zásielky a dodacia lehota : sledovanie webovej čína príspevok air mail, ako je to uvedené nižšie : www.17track.net/en/ Ostatné , Prosím, potvrďte na dodaciu adresu môžete dať je plná. Platba Budeme akceptovať alipay ,T/T,Western union, Money gram a ostatné, ako je uvedené nižšie:

    Ak máte akékoľvek otázky platby .neváhajte zmluvy nás . Návrat&Exchange Politiky, Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, prosím, kontaktujte nás okamžite, sme si ponúknuť vám vynikajúcu po-predajný servis .

    Ak položka je chybný, a vy musíte vrátiť to, vami a nami sa bude poskytovať prepravné náklady pol na polovicu. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky.

    Ak zásielku stratila , vrátime vám plnú peňazí sme po kontrole a potvrdení. Spätná väzba Vaša odozva je veľmi dôležité pre on-line obchod, Všetkých päť hviezd na moje hodnotenia predajcu je veľmi vítané!Na druhej strane,váš názor môže byť použitý ako nákupné odkaz na iné kupujúceho.

    Žiadny problém!Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálny/negatívny spätnú väzbu.Viete, negatívny/neutrálne spätná väzba bude bolieť oboch stranách,a nedovolí problém naozaj vyriešiť..vždy sa snažíme priniesť čo najlepšie služby pre kupujúcich,a my Sme vždy s vami spolupracovať na riešení problémov, ktoré môžu vzniknúť.

    Štítky: akryl gel lak na nechty, akryl pvc, akryl zásuvky organizátor, Lacné akryl gel lak na nechty, Vysoko Kvalitné akrylové pvc, Čína akryl zásuvky organizátor Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Generacionrap

      it probably the fast shipping all whole. all likes. thanks to seller.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty