Gitara Krk Mahagón RoseWood hmatník 22 pražec 25.5 Trám Rod Pádlo #22 Gitara Krk Mahagón RoseWood hmatník 22 pražec 25.5 Trám Rod Pádlo #22 Gitara Krk Mahagón RoseWood hmatník 22 pražec 25.5 Trám Rod Pádlo #22

Gitara Krk Mahagón RoseWood hmatník 22 pražec 25.5 Trám Rod Pádlo #22

€48.63
Skladom
w120984

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 60cm x 10cm x 10cm (23.62in x 3.94in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 1.0kg (2.20lb.)
  • Číslo Modelu: #22
  • Názov Značky: yinfente
  • Druh: krk

  • Vitajte na Zobrazenie Mojich položky. Som vám poskytne najlepšiu položka na vás. Som novších na Sos Express. Tak som sa dať my všetci zákazník najnižšiu cenu a najlepšiu kvalitu. Získate rýchle doručenie a rýchlo reagovať. Všetky položky, ktoré budú kontrolované pre vás catrfully a skúška pre vás. Uistite sa, že dostanete položky v rámci najlepšom stave. Môžem vám zaručiť, že sa vám bude páčiť môj položka veľmi veľa.

    Elektrická Gitara Krku Funkcie:

    1 ks krku Gitary . Krk Drevo : Mahagón

    Hmatník Drevo: Javorového Dreva

    Povrchová Úprava: Nedokončených

    Vsadenie: Krásna Vykladané Stupnice, Dĺžka: o 24-3/4. ak potrebujete iné stupnice, dĺžka prosím, kontaktujte ma. Pražcov: 22 Štandardné Nikel/Strieborná Pražce

    Trám Rod Upraviť: na Čelníku alebo dnu

    Ak máte otázky pre vlastné Poplatky, Prosím, kontaktujte ma v čase. Vďaka.

    Akonáhle vaše položky príde vo vyhovujúcom stave, nechajte nám spätnú väzbu pre mňa. Ak je tam problém , prosím kontaktujte ma v čase.prosím, nie priamo nechaj ma zlé spätnú väzbu alebo nízke skóre.

    Poznámka:

    * Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú

    kupujúci je zodpovednosť.

    * Prosím poraďte sa so svojím krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred

    ponúkanie / nákup.

    Máme profesionálne gitara produkčné štúdio a veľmi skúsený gitaru učiteľ. Môžeme podľa vašich potrieb najmä, aby gitara pre chcete.

    Sme priamym maker. A vitajte v našom obchode. Môžete získať najlepšie položku s najlepšou cenou, Tiež dúfam, že viac priateľ môže byť môj partner nám pomôcť, predávať položky (napr. maloobchodník). Najlepšie položka s najlepšie ceny , dúfame, že partner s vami.

    Štítky: 22 pražcov, rosewood hmatník, KRKU GITARY, Lacné 22 pražcov, Vysoká Kvalita rosewood hmatník, Čína krku gitary Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty