Abstrakt Nahé Ženy Figúrka Minimalistický Polyresin Body Art Model Trofej Dekorácie, Darčekové a Remeselné Embellishment Ornament Abstrakt Nahé Ženy Figúrka Minimalistický Polyresin Body Art Model Trofej Dekorácie, Darčekové a Remeselné Embellishment Ornament Abstrakt Nahé Ženy Figúrka Minimalistický Polyresin Body Art Model Trofej Dekorácie, Darčekové a Remeselné Embellishment Ornament Abstrakt Nahé Ženy Figúrka Minimalistický Polyresin Body Art Model Trofej Dekorácie, Darčekové a Remeselné Embellishment Ornament Abstrakt Nahé Ženy Figúrka Minimalistický Polyresin Body Art Model Trofej Dekorácie, Darčekové a Remeselné Embellishment Ornament Abstrakt Nahé Ženy Figúrka Minimalistický Polyresin Body Art Model Trofej Dekorácie, Darčekové a Remeselné Embellishment Ornament

Abstrakt Nahé Ženy Figúrka Minimalistický Polyresin Body Art Model Trofej Dekorácie, Darčekové a Remeselné Embellishment Ornament

€35.44 €40.63
Skladom
w12174

    Hmotnosť Balenia: 1.6kg (3.53lb.)
    Veľkosť Balenia: 28cm x 24cm x 44cm (11.02in x 9.45in x 17.32in)
    Typ Jednotky: kus
  • Tému: Láska
  • Funkcia: Dekorácie, Darčeky, Umelecké Zbierky a so suvenírmi atď.
  • farba: Čierna
  • na mieru: Áno
  • Materiál: Živica
  • N.W.: O 0.85 kg
  • Mieste Aplikácie : Domov, Kanceláriu, Kaviareň, Bar, Hotel, stylistom a Reštaurácia atď.
  • Štýl: Moderné
  • Veľkosť: About 20cm*16cm*36cm
  • Názov Značky: ZHENGHAN
  • Aplikácia Pozícia: Stôl
  • Remeslo: Ručné Rezanie a Maľované

  • 1. Popis: Abstraktné Nahé Ženy Figúrka Minimalistický Polyresin Body Art Model Trofej Dekorácie, Darčekové a Remeselné Embellishment Ornament.

    2. Materiály: ochrana Životného prostredia živice.

    3. Farba: Čierna.

    4. Veľkosť(cm): Na zápas 20*16*36(dĺžka*šírka*výška).

    5. N.W.: O 0.85 kg.

    6. Spracovanie: Ručné rezanie a maľoval.

    7. Použitie: Dekorácie, umelecké zbierky, uznanie, narodeniny, darček, obchodné, Valentína, so suvenírmi a festival oslavuje atď.

    8. Miesto Pôvodu: Čína.

    Fotografie Zobrazujúce:

    Ďalšie figúrky a sochy, prosím !

    O balenie:

    Obklopený polystyrénu a bublina taška vo vnútri kartónu, ktorý je potiahnutý lepiacou páskou.

    O prepravnej:

    Ak máte akékoľvek otázky a/alebo požiadaviek na prepravu a/alebo prepravné šablóny, prosím, láskavo kontaktujte nás bez váhania.

    O výmenu alebo vrátenie položky:

    Skontrolujte položky, čo najskôr po obdržaní balíka. Ak položka je nefunkčné, prosím, dajte nám vedieť a odošlite obrázok do 48 hodín( od prihlásení na prijímač kópiu express). Budeme nahradiť pre vás bez váhania. Pre viac informácií, prosím, poraďte sa s nami.

    Ako pre vrátenie tovaru. Ako vieme, nie je zobrazovacie rozdiel v rôznych monitory, takže farby položky možno odchyľuje málo. A tiež, svetlo odchýli, keď sa fotografovanie možno odchyľuje farba položky. Preto musíme odmietnuť prijať váš návrat z položky ak rerurning dôvod, prečo sa tieto dve podmienky uvedené vyššie, alebo jeden z nich.

    P. S.: Návrat dôvodu, že neakceptujeme zahŕňa aj to, že položka je odlišné od očakávaní, obrázok vo vašej mysli skôr, než dostanete tovar.

    Poznámky: Veciach, ktoré nie sú uvedené vyššie, sa budú riešiť dohodou cez priateľské rokovania! Bez ohľadu na to, aké otázky alebo problémy splnili ste pre predaj, na predaj, alebo po predaji, sa, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Naše business princíp je prítomný vám príjemné nakupovanie.

    Ako vieme, že nie je nič ideálne na svete. Táto žena nie je dokonalé, tam sú možno pár škvrny a škvrny nerovnomerné farby šíri, ale je to len kúzlo na ručné remeslá a každý ručné remeslo je jedinečný na svete. Ale som si istý, že to bude ideálny pre vás vo vašej oceniť oči!

    Štítky: dary a remeslá, darček, darčeky, darček ženy, Lacné darčeky a remeslá, Vysoko Kvalitné darčekové darčeky, Čína darček ženy Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty