Vintage 70. Mexickej Etnických Kvetinové Výšivky BOHO Hippie Ženy oblečenie Bežné t-shirt topy blusas femininas Doprava Zadarmo Vintage 70. Mexickej Etnických Kvetinové Výšivky BOHO Hippie Ženy oblečenie Bežné t-shirt topy blusas femininas Doprava Zadarmo Vintage 70. Mexickej Etnických Kvetinové Výšivky BOHO Hippie Ženy oblečenie Bežné t-shirt topy blusas femininas Doprava Zadarmo Vintage 70. Mexickej Etnických Kvetinové Výšivky BOHO Hippie Ženy oblečenie Bežné t-shirt topy blusas femininas Doprava Zadarmo Vintage 70. Mexickej Etnických Kvetinové Výšivky BOHO Hippie Ženy oblečenie Bežné t-shirt topy blusas femininas Doprava Zadarmo Vintage 70. Mexickej Etnických Kvetinové Výšivky BOHO Hippie Ženy oblečenie Bežné t-shirt topy blusas femininas Doprava Zadarmo

Vintage 70. Mexickej Etnických Kvetinové Výšivky BOHO Hippie Ženy oblečenie Bežné t-shirt topy blusas femininas Doprava Zadarmo

€9.06
Skladom
w1227

    Veľkosť Balenia: 25cm x 22cm x 2cm (9.84in x 8.66in x 0.79in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.25kg (0.55lb.)
  • Materiál: Bavlna
  • Pre Sezónu: jar leto jeseň
  • farba: Biela
  • Farba Štýl: Prirodzené Farby
  • Oblečenie Dĺžka: Pravidelné
  • Veľkosť: One Size
  • Vzor Typ: Kvetinový
  • textílie: 100%Bavlna
  • Názov Značky: REGRTEDARLING
  • Rukáv Štýl: Svietidlo Rukáv
  • Topy Typ: Tees
  • Štýl: Etnických,historických,Príležitostné
  • Golier: O-Krku
  • Rukáv Dĺžka(cm): Pol
  • Pohlavie: Ženy
  • Číslo Modelu: Zadarmo veľkosť M L XL
  • Položka Druh: Topy
  • Dekorácie: Výšivky
  • Textílie Typ: Broadcloth

  • 3957073628902657 Predaj tovaru USA $ 19.24

    /kus USA $ 10.48

    /kus USA $ 10.99

    /kus USA $ 10.98

    /kus USA $ 16.99

    /kus USA $ 10.98

    /kus USA $ 13.65

    /kus USA $ 12.99

    /kus USA $ 12.99

    /kus USA $ 12.99

    /kus USA $ 12.49

    /kus USA $ 11.65

    /kus NÁS 22,99 dolárov

    /kus USA $ 13.49

    /kus USA $ 12.49

    /kus USA $ 12.49

    /kus USA $ 13.99

    /kus USA $ 20.99

    /kus

    Úžasné! Vtg 70. Boho Mexickej SEDLÁK kvetinový VYŠÍVANÉ mini OREZANIE hornej

    Jednoduché vintage 70. mini OSTRIHANÉ Boho Mexickej top je krásne zdobená tradičné SEDLÁK kvetinové výšivky v celom. Skladaný predné + zhromaždili bodice + polovici dĺžky rukávmi s elastické manžety + dekoračné krajky trim + U-tvarované swing hem. Tenké a pohodlné Bavlnené je ideálny pre túto sezónu.

    Skontrolujte položky podrobnosti

    Položka Stav:100% Zbrusu Nový

    Položka Farba:Biela Modrá Červená

    Položka Materiál:Bavlna

    Položka Veľkosť :Jedna Veľkosť

    Položka Package :1 X Blúzka

    1inch=2.54 cm

    Dĺžka:60cm(23.6") Prsia:100 cm(39.4")

    Rukáv:34 cm(13.4") Rameno:neobmedzený

    Na prsia (hrudník) tohto oblečenia je 100 cm.Prosím, porovnať detaile produktu veľkosť s na vás,uistite sa, že výrobku fit vás. To len, aby ste málo času,ale bude si viac spokojní so svojím položky.Ďakujeme vám za pochopenie a spoluprácu!

    Podľa medzinárodný rozmer a poprsie veľkosti tohto oblečenie, veľkosť šiat je ekvivalentné USA, veľkosť L(Veľkosť písma 14), equiva na UK veľkosti 16, ekvivalent k Európskej veľkosť 44, ekvivalent k Austrálsky veľkosť 18. Medzitým, nezabudnite zvážiť dĺžku oblečenie a iný dátum.

    POZNÁMKA 1: V Číne,tam sú niektoré oblečenie len jednu veľkosť,to nazývame Voľný veľkosť clothig. Zadarmo veľkosť znamená, oblečenie majú iba jednu veľkosť. Môžete podľa vašich poprsie veľkosti na výber.Ak vaše poprsie veľkosti výrobku rozsah údajov, svoju veľkosť a dát výrobku nie je veľmi odlišné, to sa hodí vám. Napríklad, jeden oblečenie je poprsie veľkosti je 96 CM(37.8"), Ak vaše poprsie veľkosť nie je väčšia ako 96 CM (37.8"), ani byť príliš malý, než 96 CM (37.8"),Potom toto oblečenie je vhodné pre vás nosenie. Medzitým prosím do úvahy aj to oblečenie dĺžka a iný dátum.

    Výhody bavlnené oblečenie

    Bavlnené vlákna je prírodné vlákno a jeho hlavnou zložkou je celulózy obsahujú malé množstvo dusíka-obsahuje zloženie s voskový látky a pektín. Bavlnené textílie, rôzne kontroly a praxe, textílie kontaktu s pokožkou, bez akejkoľvek stimulácie, žiadne vedľajšie účinky, blahodarný a neškodné pre človeka nosiť dlhé, dobrá hygiena výkon.

    Bavlnené oblečenie nosené, soft close, pohodlné zdravie.

    V lete môže byť dobrý absorbovať pot.

    V zime, bavlna nie je statická elektrina.

    Montáž, ako je uvedené NIE sú pripnuté na model. Nenechajte si ujsť to!! Zadarmo veľkosti.

    Zásielky 1.Všetky položky budú usporiadané lodnej dopravy v rámci 1-6 pracovných dní od prijatia platby vymazané . 2.Prosím, pozrite sa na svoj podrobné adresu a kontaktné číslo, starostlivo pred odoslať vašu objednávku.

    3.My zvyčajne ponúkajú čína príspevok air mail,epacket

    4.Akékoľvek dovozné poplatky pridať poplatky sú kupujúci zodpovednosť ,Aby vaša minimálne dane ,môžeme deklarovať ako "dar / vzorka" s nízkou hodnotou. 5.Položky prepravné číslo zásielky bude odporúča vás. Majte sa kontaktovať s miestnymi post po vašom získať sledovacie číslo. Tovar bude dodaný prostredníctvom Čína Príspevok Air Mail, epacket a o 7-35 pracovných dní môžete prijímať položky. Najprv nás kontaktujte, ak nechcete prijímať položky pre viac ako 50 dní.

    Návrat Politiky Vrátiť alebo vymeniť do 30 dní od doručené dňom.

    Žiadosť:

    1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom.

    2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení.

    3. Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci.

    Ak ste nie sú uspokojivé o výrobok dostal od nás, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis čo najskôr, ako je to možné. Pošlite nám sledovacie číslo, ak sa vám vráti váš tovar, budeme vrátenie peňazí alebo výmenu, keď sme si svoje balíka.

    Ak je položka, ktorú ste dostali, nie je presne to správne na našich webových stránkach popísané a nie sú vhodné pre vás, potom môžete prenášať na správnu veľkosť-Jedna veľkosť položka sa nehodí pre každého.

    Spätná väzba

    Sme tak hrdí na to, získa oveľa viac postive ohlasy od našich zákazníkov. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležité. Ak nie ste spokojní s našimi položky alebo máte akékoľvek obavy, po obdržaní to, PROSÍM, KONTAKTUJTE NÁS PRE RIEŠENIE . Garantujeme vašu 100% spokojnosť.

    Štítky: topy blusas, Bežné T-shirt, t-shirt feminina, Lacné topy blusas, Vysoká Kvalita bežné t-shirt, Čína t-shirt feminina Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty