Prírodné Uhorky Maska v Prášku Hĺbkové Čistenie Detoxikácia Zubov Hydratačné hebkú Kožu Vodou, Spa, Salón Krásy 800 g Prírodné Uhorky Maska v Prášku Hĺbkové Čistenie Detoxikácia Zubov Hydratačné hebkú Kožu Vodou, Spa, Salón Krásy 800 g Prírodné Uhorky Maska v Prášku Hĺbkové Čistenie Detoxikácia Zubov Hydratačné hebkú Kožu Vodou, Spa, Salón Krásy 800 g Prírodné Uhorky Maska v Prášku Hĺbkové Čistenie Detoxikácia Zubov Hydratačné hebkú Kožu Vodou, Spa, Salón Krásy 800 g Prírodné Uhorky Maska v Prášku Hĺbkové Čistenie Detoxikácia Zubov Hydratačné hebkú Kožu Vodou, Spa, Salón Krásy 800 g Prírodné Uhorky Maska v Prášku Hĺbkové Čistenie Detoxikácia Zubov Hydratačné hebkú Kožu Vodou, Spa, Salón Krásy 800 g

Prírodné Uhorky Maska v Prášku Hĺbkové Čistenie Detoxikácia Zubov Hydratačné hebkú Kožu Vodou, Spa, Salón Krásy 800 g

€31.32
Skladom
w13079

    Hmotnosť Balenia: 1.2kg (2.65lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 23cm x 23cm x 12cm (9.06in x 9.06in x 4.72in)
  • NET WT: 800 G
  • Použitie: Celá Tvár
  • Pohlavie: Unisex
  • Zložka: uhorkový extrakt
  • Príprava: Bahno
  • Druh: Kôra Maska
  • Položka Druh: Liečba A Masky
  • Funkcia: Hydratačné
  • Číslo Modelu: Iné

  • Prírodné Uhorky Maska v Prášku Hĺbkové Čistenie Detoxikácia Zubov Hydratačné hebkú Kožu Vodou, Spa, Salón Krásy 800 g

    Zloženie : Kaolín,mastenec, kremeliny, vápnik alginate, zlúčenina,aminokyseliny, uhorkový extrakt

    Účinnosť : Rýchle pridať pleti vlhkosť a živín, posilňuje funkciu kože kolagén tkaniva, kože proti vráskam krém na plne zvýšiť schopnosť urýchliť metabolizmus pokožky, directely kože absorbovať vlhkosť a zabraňuje strate vlhkosti, takže pokožka vlhká a flexibilné plné a účinné rozklad melanínu,svetlo bielej kože, aby sa pleť znovu získali zdravie a vitalitu.

    Ako Používať:

    Aftre čistenie, trvať 20 g výrobku do čistej misy,pridajte trochu studenej vody, premiešajte 1-2 minút, kým sa zase do jednotného vložiť sklopná,potom sa rozšíril ju na tvár, rýchlejší ako dobiehajúci najskôr, nie viac ako 4 minúty. Po 20 minútach, pružnosť mäkké vložiť tvoriť celok film, jemne kôra je vypnuté, na umývanie tváre s čistou vodou. Recommende ho použiť 1-2 krát týždenne.

    Balenie Obsahuje: Uhorky Maska v Prášku 800 g

    1. Objednávky budú spracované a odoslané do 24 až 48 hodín po platbe je jasné. 2. Doprava zadarmo: Všetky položky, s dopravou zdarma bude zaslal náš vlastný spôsob dopravy, ktoré trvá 7-25 pracovné dni, aby sa dospelo závisí od konkrétnej krajiny.Pre Brazília bude až 60 dní, niekedy.Pre make up položky,ak sa rozhodnete, čína príspevok air mail alebo iné feight ,budeme stále posielať náš vlastný spôsob dopravy, ako kvapalina nie je akceptované spoločnosťou china post air mail alebo iných osôb. 3. Niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie. Tak prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas. Ak nechcete prijímať položky do tridsiatich dní, prosím, kontaktujte nás, a potom budeme vám pomôžu sledovať. 4.Kupujúci je repond platiť pre extra poštovné ak ste vyplnili zle, adresa, keď položka sa vrátil späť. 1.Akceptujeme Escrow platba len, a musí byť doručené do 3 dní od dátumu nákupu. 2.Prosím, zanechajte poznámka v objednávke pri spôsobe platby, ak máte nejaké špeciálne požiadavky 3.DÔLEŽITÉ! PREČÍTAJTE SI, PROSÍM! Kupujúci sú zodpovední za dovozného cla, colných poplatkov a daní, ak existuje. Prosím, informujte sa u svojho countrys vlastný úrad určiť ďalšie náklady uložiť na položku pred buyin

    1.Ponúkame 14 dní vrátiť politike. Prosím, kontaktujte nás do 14 dní t od dátumu, kedy dostanete vašej objednávke, ak máte nejaké otázky, s výrobku a chceli by sa vrátiť.

    2.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše www.planetsport.sk ID.

    3.Vrátime vám PLNÚ PLATBU, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.planetsport.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

    4.Kupujúci je zodpovedný za vrátenie lodné náklady.

    Snažíme sa o spokojnosti zákazníkov v najlepšej možnej. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte a napíšte naše služby špecialistov 24 Hodín Denne, 7 Dní v týždni. Odpovieme vám čo najskôr. Ak žiadna odpoveď do 24 Hodín, prosím, skontrolujte spam vo vašej e-mailovej schránky.

    Vysoko oceňujeme vašu POZITÍVNU spätnú väzbu. Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc. Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Servisu, normálne tak budeme snažiť v našich silách vyriešiť akýkoľvek problém, ktorý máte.

    Prosím, NENECHÁVAJ negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, ak ste nedostali položky do 30 dní, pretože sme sa zmienili, dodacia lehota opakovane.

    Budeme udržiavať vysoké štandardy excellenceand usilovať o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

    Štítky: maska uhorka, maska v prášku, bielenie hydratačné, Lacné maska uhorka, Vysoká Kvalita maska v prášku, Čína zubov hydratačné Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty