Anbbas Holič Na Holenie Kefa Jazvec Vlasy, Priehľadný Akrylový Stojan, Misa Nastaviť Anbbas Holič Na Holenie Kefa Jazvec Vlasy, Priehľadný Akrylový Stojan, Misa Nastaviť Anbbas Holič Na Holenie Kefa Jazvec Vlasy, Priehľadný Akrylový Stojan, Misa Nastaviť Anbbas Holič Na Holenie Kefa Jazvec Vlasy, Priehľadný Akrylový Stojan, Misa Nastaviť Anbbas Holič Na Holenie Kefa Jazvec Vlasy, Priehľadný Akrylový Stojan, Misa Nastaviť

Anbbas Holič Na Holenie Kefa Jazvec Vlasy, Priehľadný Akrylový Stojan, Misa Nastaviť

€16.46
Skladom
w13290

    Typ Jednotky: Súbor
    Hmotnosť Balenia: 0.237kg (0.52lb.)
    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Názov Značky: GONCON
  • Položka Druh: Holiaci Štetca
  • Sku: Trinásť milión tristo tisíc sedemdesiat jeden
  • Materiál: Faux Jazvec Vlasy + Akryl+nehrdzavejúcej ocele
  • Veľkosť: As Picture
  • Číslo Modelu: Kefa + Stojan, Držiak+Misa

  • Anbbas Holič Na Holenie Kefa Jazvec Vlasy, Čierny Akryl Stojan,Misa Set Hrnček

    Popis: Štetec: Prírodné zdravé jazvec vlasy(fuzz), č. štipľavý zápach, s nádherným tvarom a mäkkosť, aj firmy, luxusné a veľmi pohodlné proti tvár Má absorpciu vody a tepla schopnosť, dobre funguje so všetkými mydlá, ako aj všetky peny, gély alebo krémy, ideálny pre hrubé, lesklý lathering, ľahko sa čistí, a pomerne rýchlo suchý Po každom holenie vám odporúčame, aby ste dôkladne opláchnite holenie štetcom v tečúcej teplej vody, a netraste s ním a potom zavesiť na suché, Životnosť a kvalita jazvec vlasy holenie kefa je priamo súvisiacich so starostlivosťou a úctou sa im to Ideálny darček pre vášho otca, manžela, priateľa alebo pre všetky mokré holiace strojčeky hľadali rozprávkové zmes Doživotnou Zárukou Kvality! Jednoduchá, rýchla, módne holenie, nádherné svoj život z tváre! Stojan: Materiál: akryl materiál, formy výroby, anti-vplyv; Kategória: ako na obrázku Funkcia: Zavesiť na holenie štetec na prirodzené sušenie vzduchu, údržba kefa na vlasy Je potrebné holenie nástroj pre získanie vášho holenie položky organizované a jasné Ideálny darček pre vášho otca, manžela, priateľa alebo pre všetky mokré holiace strojčeky hľadali rozprávkové zmes Špeciálne navrhnutý holiaci stojan na držanie holenie kefa ľahko a stably, ktoré zabráni padaniu off a udržať ho čistý a elegantný Misa: Jedinečný Dizajn z Nehrdzavejúcej Ocele Holenie, Štetec, Miska podľa Anbbas Vyrobené z nerezovej ocele materiál, ktorý nie je hrdza jednoducho tak, že poskytuje záruku kvality pre použitie bezpečne Funkcia: lathering pena na holenie v 2 vrstvách holenie hrnček potrebné holenie nástroj pre získanie vášho holenie položky organizované a jasné Ideálny darček pre vášho otca, manžela, priateľa alebo pre všetky mokré holiace strojčeky. Môžete tiež rád...

    Platby prijímame Escrow . www.planetsport.sk podporuje Visa, MasterCard, Maestro Debetnej Karty, Western Union, a bankovým prevodom prostredníctvom bánk. Prosím, kontaktujte nás pre ďalšie informácie o tom, ako platiť alebo akékoľvek otázky týkajúce sa platby.

    Zásielka nie Sme zodpovední za nedoručila adresu. Vyhradzujeme právo účtovať prepravné opäť vrátený tovar vzhľadom na nesprávnu adresu. Tovar vám bude zaslané leteckou mail do 24-48 hodín po jasné platby (okrem víkendu & holiday).

    Čas príchodu (odhadom):

    - Spojené Štáty americké : 8-15 pracovných dní

    - Veľká Británia / Austrália / Kanada: 14-24 pracovných dní

    - Nemecko / Francúzsko / Španielsko / Eastern Europe: 18-35 pracovných dní

    - Ostatné krajiny: 25-45 pracovných dní

    Dodacia lehota je len odhad a nie je zaručená. Ak nie si, položku po 30 dňoch, prosím, kontaktujte nás pre kontrolu.

    Návrat Môžeme výmenu veci do 14 dní po tom, ako dostanete to, ak je chybný. Vrátené položky, musia mať všetky originálne balenie a príslušenstvo. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovného za žiadnych okolností. To môže trvať až 5 pracovných dní na spracovanie vašej vrátiť po prijatí vášho produktu. Neponúkame kombinovať dopravu.

    Iní pošleme na to ako osobný darček s nízkou hodnotou. Ale ak tam východov akejkoľvek colnej, bude vám platiť za to. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás pred odchodom nám neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu , budeme sa snažiť v našich silách, aby tento problém vyriešiť. Budeme veľmi ocenia za vašu spoluprácu. Vzhľadom na rozdielne časové pásmo, niekedy odpoveď na vašu správu bude v omeškaní s 24 hodín (s výnimkou víkend & holiday) .

    Štítky: holenie kefa jazvec vlasy, Jazvec vlasy, holenie kefa jazvec, Lacné holenie kefa jazvec vlasy, Vysoká Kvalita jazvec vlasy, Čína holenie kefa jazvec Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty