Prázdne CISS Pre HP655 HP 655 pre HP Deskjet 4615/4625/3525/5525 s atramentom úrovni čip

Prázdne CISS Pre HP655 HP 655 pre HP Deskjet 4615/4625/3525/5525 s atramentom úrovni čip

€16.48 €15.23
Skladom
w13347

    Typ Jednotky: Súbor
    Veľkosť Balenia: 20cm x 15cm x 15cm (7.87in x 5.91in x 5.91in)
    Hmotnosť Balenia: 0.5kg (1.10lb.)
  • Bulk Balenie: Áno
  • Kompatibilné Tlačiarne Typu: Atramentové tlačiarne
  • farba: Iné
  • Kompatibilné Značky: HP
  • Druh: Kontinuálne Ink Systém Dodávok
  • Názov Značky: YOTAT
  • Číslo Modelu: pre hp 655

  • Prázdne CISS Na HP 655 HP655XL

    Typ: Prázdne ciss systém atramentu

    2 farba ciss atramentu biela/čierna , poštovné Náhodný

    kazety model : F alebo HP655 Kazety

    Čip: atrament úrovni čip

    Farba: BK, C , M , Y

    model tlačiarne:

    Cartridfe s ČIPOM vhodné pre trh v oblasti:

    Južná Arfica/Stredný Východ/Európa

    Obsah balenia:

    ciss atrament systém * 1set

    Ak máte akýkoľvek problém, postupujte, prosím, kontaktujte nás pred otvoriť spor, alebo nechať negatívna spätná väzba. Ďakujeme!

    Kupujúci Upozornenia:

    1. Všetky obchodné značky a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov a sú uvedené tu pre popis účely.

    2. Prosím, vyplňte vaše správne telefónne číslo, na zabezpečenie včasného dodania zákazky. Všetky kupujúcich z ruskej Federácie by mali vyplniť meno a priezvisko, alebo, nesmie byť schopný prijímať objednávky.

    3. Všetky výrobky dodané a uvedené do obrázky môžu mať niektoré drobné rozdiely(výrobok šarže, štítok, čip vzor, balenie). Obrázky sú len pre referenčné účely. Bez predchádzajúceho upozornenia. Pre viac informácií, obráťte sa na nás.

    4. Keď si kúpite objednávky od nás, prosím uistite sa, že kazeta číslo modelu zodpovedá jeden (OEM kód), ktorý používate vo vašej tlačiarne, ak sa nezhoduje atramentové kazety bude nefunguje, pretože kazety je čip nie je isté na inom trhu, hoci model tlačiarne počet môže byť rovnaké. Časté otázky: OTÁZKA: Čo dávku CIS systému patria? Celý jednotiek obsahuje Nádrž na vodu, CIS kazety, Hadice, Vákuové Čerpadlo, CIS, podporné rameno a konektory. Otázka: môžem nainštalovať prázdny, Kontinuálne Ink Systém Dodávok/Náplne do tlačiarne? Všetky CISS alebo naplniteľné atramentom kazety by nemal nainštalovaný v tlačiarni, ak chcete skúste čip pracuje alebo nie pred dopĺňanie atramentu na plný úrovni dobre, čip môže byť zablokované natrvalo, ak sa zásobník je prázdny. Neinštalujte prázdne (bez atramentu) CISS/náplne do tlačiarne, že CISS/kazety musia byť vyplnené plný atrament(tank/potrubie/atramentových zásobníkov musia byť plné atrament), potom nainštalovať do tlačiarne; v opačnom prípade, keď prázdne atramentové kazety sú vložené do tlačiarne, čip bude zablokovaný natrvalo a nemožno ju používať normálne, hoci po, že budete naplnený atramentom. Otázka: Ako to funguje? Hadica je pripojený na kazety a pohybuje sa dopredu a dozadu s tlačovú hlavu. Nepretržitý náhradný atrament, ako to je vytiahnutý z kazety. To nie dotyk vnútri tlačiarne alebo ovplyvniť normálnu prevádzku v žiadnom prípade. Otázka: citlivé, Ako je tlačiareň, na úroveň atramentu v zásobníku fľaše? Tlačiareň bude fungovať správne, ako dlho budete držať fľašu na rovnakej úrovni ako tlačiareň. Polstrovanie kazety vytvára pekný stlačením buffer tak, že tlačiareň je schopná pracovať s rôznymi atrament úrovne v fliaš. Ak zvýšite fľaše na vyššiu úroveň, môžete spustiť riziko atrament združovania na papieri. V normálnej prevádzke s fľašu sedí vedľa tlačiarne, budete mať rovnakú skvelú kvalitu tlače bez ohľadu na to, akú úroveň atramentu v zásobníku fliaš. V skutočnosti, kvalitu tlače, mali by byť rovnaké na to, čo dostanete s svieže, plné kazetové celý čas.(Bežné kazety majú tendenciu znižovať kvalitu ako atrament hladina klesne). Otázka: Keď mám náplň nádrž fľaše? Krátka odpoveď, skôr, než oni sú prázdne. Keď ste opäť na vodu, nie je vyplniť celú cestu až na okraj. Vyplňte len v 1 palec fľaše ťuknite na položku. Ak si spustite nádrž fľaše a kazeta suché, je možné re-predseda komory odstránením kazetu z tlačiarne, zapojenie výstupu diery, a opakujúce sa plnenie pokynov, avšak toto bude poskytujú pomerne chaotický pretože budete čerpanie niektoré zvyškov atramentu z kazety okrem vzduchu. Bolo by lepšie objednať náhradné panny prázdne kazety z nás.

    Štítky: ciss na hp, hp ciss, ciss na hp deskjet, Lacné ciss na hp, Vysoko Kvalitné hp ciss, Čína ciss na hp deskjet Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty