150pcs 30ml E Kvapalné Fľaša PE Plastové Fľaše S Kvapkadlom Detská Spp a dlhé jemné tipy Očí, Kvapalina Fľašu 150pcs 30ml E Kvapalné Fľaša PE Plastové Fľaše S Kvapkadlom Detská Spp a dlhé jemné tipy Očí, Kvapalina Fľašu 150pcs 30ml E Kvapalné Fľaša PE Plastové Fľaše S Kvapkadlom Detská Spp a dlhé jemné tipy Očí, Kvapalina Fľašu 150pcs 30ml E Kvapalné Fľaša PE Plastové Fľaše S Kvapkadlom Detská Spp a dlhé jemné tipy Očí, Kvapalina Fľašu 150pcs 30ml E Kvapalné Fľaša PE Plastové Fľaše S Kvapkadlom Detská Spp a dlhé jemné tipy Očí, Kvapalina Fľašu 150pcs 30ml E Kvapalné Fľaša PE Plastové Fľaše S Kvapkadlom Detská Spp a dlhé jemné tipy Očí, Kvapalina Fľašu

150pcs 30ml E Kvapalné Fľaša PE Plastové Fľaše S Kvapkadlom Detská Spp a dlhé jemné tipy Očí, Kvapalina Fľašu

€36.53 €27.40
Skladom
w13372

    Hmotnosť Balenia: 1.99kg (4.39lb.)
    Veľkosť Balenia: 10cm x 12cm x 10cm (3.94in x 4.72in x 3.94in)
    Typ Jednotky: veľa (150 ks/lot)
  • Číslo Modelu: 30mlPE
  • Položka Druh: Fľašiach

  • PE 30ml Plastové Fľaše S Kvapkadlom Detská Čiapka Kvapkadla Fľaše Pre Elektronické Cigarety eGo Prázdna Fľaša

    Popis výrobku :

    Vysoká kvalita nízka cena

    Výhodnejšie re-vyplniť

    Materiál je enviromental chránené

    Materiál: PE

    Kapacita: 30 ML (3ml, 5ml, 10 ml, 15ml, 20ml, 50ml, 60ml, 100ml, 120ml pre choise)

    Patrí: fľaše, spp a vymeniteľné zátky

    Spp Typ: Detská Čiapka

    Tipy Typ: Plastové Kvapkadla

    Spp Farba: Biela, Čierna, Červená, Žltá, Modrá, Oranžová, Zelená, Svetlo Zelená, Fialová, Ružová, Tmavo-Modrá

    Doprava spôsobmi: DHL,Fedex , UPS, TNT, EMS.

    Milí kupujúci, prosím, poznámku farby, ktoré si chcete objednať, mix, aby k dispozícii,prosím, bez kontaktu s nami. Inak budeme prinášať náhodne s rôznymi farbami. Ďakujeme !

    Sme professinal dodávateľa na www.planetsport.sk spotrebnej elektroniky andother produkty, každú jednu položku, ktorú kúpite od nás bol testovaný pred poštovné a môžeme zaručiť kvalitu.Ako skúsený dodávateľ môžeme package tovaru v kartóne box s EPE, ktoré by sa zabránilo, aby sa vaše položky od niektoré neočakávané škody efektívne počas pôrodu. Sme priami miestnej továrni na predmestí v meste Shenzhen, ktorý má najväčší elektronickom trhu v Číne, preto môžeme prodive competitve cena a veľmi najlepšie serive vo všetkých aspektoch.

    Budeme Loď vašej objednávky v priebehu 2 až 5 pracovných dní po zaplatení zúčtované ako sme už takmer všetky položky instock. EMS:Položka dodané z EMS, dostanete k väčšine krajín do 7 až 10 dní. DHL:Položka dodané z DHL, dostanete k väčšine krajín do 6 až 8 dní. Pre Fedex IE alebo DHL doprava, môžeme providethe platné sledovacie číslo ďalší deň svojho orderis dodáva.

    Pracovné dni: Od nedele do piatku ponúkame 7/24 plný úväzok služby,neváhajte a kontaktujte ma,ak máte akýkoľvek problém na mojom výrobku. Váš dotaz budú odpovedali do 8 hodín. Tovar vám bude dodaný do 3-5 pracovných dní po obdržaní overenie platby. Prosím kontaktujte nás v 30-50 dní od vyexpedovania ak nechcete dostávať náš položky.Otherewise,by sme zvážiť, že položka bola prijatá. Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

    Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

    Štítky: kvapkadla plastové, spp fľašu, fľaša 15 ml, Lacné plastové kvapkadla, Vysoká Kvalita spp fľašu, Čína fľaša 15 ml Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Marlet1987

      very fast delivery

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty