20pcs Medi zlatenie Reproduktorová Koncovka stĺpika Konektor pre Reproduktor, Zosilňovač 4 MM Banánových Červená Čierna 20pcs 20pcs Medi zlatenie Reproduktorová Koncovka stĺpika Konektor pre Reproduktor, Zosilňovač 4 MM Banánových Červená Čierna 20pcs 20pcs Medi zlatenie Reproduktorová Koncovka stĺpika Konektor pre Reproduktor, Zosilňovač 4 MM Banánových Červená Čierna 20pcs 20pcs Medi zlatenie Reproduktorová Koncovka stĺpika Konektor pre Reproduktor, Zosilňovač 4 MM Banánových Červená Čierna 20pcs 20pcs Medi zlatenie Reproduktorová Koncovka stĺpika Konektor pre Reproduktor, Zosilňovač 4 MM Banánových Červená Čierna 20pcs

20pcs Medi zlatenie Reproduktorová Koncovka stĺpika Konektor pre Reproduktor, Zosilňovač 4 MM Banánových Červená Čierna 20pcs

€26.37 €23.74
Skladom
w1339

    Typ Jednotky: veľa (20 ks/lot)
    Hmotnosť Balenia: 0.5kg (1.10lb.)
    Veľkosť Balenia: 23cm x 18cm x 6cm (9.06in x 7.09in x 2.36in)
  • Názov Značky: YSearchGlobal
  • Aplikácia: Audio & Video,Osvetlenie
  • Materiál: 24 k zlatenie povlak
  • Číslo Modelu: audio 46 mm

  • Popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. Kompaktný, spoľahlivý a odolný. Izolované post, vonkajšie časti izolované. Jednoduchá inštalácia pomocou skrutiek zamykanie a jednoduché použitie. Špecifikácie: Materiál: pevná tvrdej Medi s pozlátené Konektory: Solde Veľkosť: cca. 20 mm OD. dia s plastu. (max). 46 mm výška /čistej medi terminálu dĺžka:42mm obleky pre banan plug-and-12 prierez drôtu Balík v cene: 1 X 20pcs Reproduktor Rýľ Terminálu stĺpika (10pcsX čierna ,10pcs Xred) Zásielky

    1. Tovar vám bude dodaný v priebehu 4-5days po plnej úhrade.

    2. Máme loď po celom svete s paušálne poštovné podľa Hong Kong Air mail. tento medzinárodný poriadok, môže trvať dlhšie, aby sa dospelo, Zvyčajne shippment na celom svete sa používa vziať 8 do 25 pracovných dní, vylúčiť Sat & Sun.

    3. Zásielku je priamo poslať cez pravidelnú leteckú poštu.to zvyčajne trvá 10-25 pracovných dní.

    vzhľadom na rozdiely poštových služieb v rôznych aresas ,v niektorých oblastiach môže trvať dlhšie(20-60days),ako sú :Taliansko, ruská federácia, Čile, Argentína, Thajsko , aj keď sme loď položky cez leteckú poštu.preto vám odporúčame, aby kupujúci, ktorí z týchto spomína krajiny by lepšie zvoliť $2 poistenia v prípade získanie stratených.

    4.Môžeme tiež poskytnúť express poštou EMS(5-8 dní) alebo UPS(4-5 dní). Obstarávacia cena je vyššia ako štandardný poštovné, asi$ 20 alebo viac. Ak chcete poštou EMS alebo UPS, prosím, kontaktujte nás.

    5.Ak ste prišli zo vzdialených priestoru, prepravné náklady, je vysoká, takže budete musieť zaplatiť viac ! Záruka

    1. Sme zodpovední za položka škody pred dokladom. Prosím, kontaktujte nás do 30 dní od doručenia, a odfotiť na poškodené položky, vynaložíme vrátenie peňazí na poškodený tovar.

    2. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás prosím do 30 dní od doručenia a dajte nám vedieť, prečo.

    3. Tak dlho, ako vaše položky, sa ešte v úplne novom stave, budeme radi, aby vám vrátime peniaze , alebo vás môže požiadať, na položku exchange.

    4. Budeme musieť prijímať a skontrolujte, či váš návrat pred vrátenie peňazí alebo výmeny bude venovať. Návrat prepravné poplatky hradí Kupujúci. Nemáme vrátenie prepravné poplatky.

    5. Na položky, ktoré boli zakúpené s dopravou zadarmo, budeme odpočítať naše náklady na dopravu z vašej vrátenie sumy.

    6. Na urýchlenie vrátenie procesu, prosím uveďte vašej dražbe číslo položky alebo ID používateľa s váš návrat.

    Návrat

    1. Všetky výrobky boli označené a balené v dobrom stave pred odoslaním.

    2. V prípade, že to em je poškodená, informujte nás prosím do 30 dní od doručenia, sme sa nahradí novým. Žiadne Náhrady sú ponúkané.

    3. Kupujúci majú platiť pre vrátenie nákladov a budeme platiť náklady na odoslať.

    štart

    koniec

    Štítky: konektor amp, konektor 12v, konektor na sjf, Lacné konektor amp, Kvalitný konektor 12v, Čína konektor na sjf Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty