Ewelink Dooya DT52S Elektrické Opony Motor 220V Otvorené Zatvorením Okna Záclony Sledovať Motor Smart Home Motorizované 75W Záves Motora Ewelink Dooya DT52S Elektrické Opony Motor 220V Otvorené Zatvorením Okna Záclony Sledovať Motor Smart Home Motorizované 75W Záves Motora Ewelink Dooya DT52S Elektrické Opony Motor 220V Otvorené Zatvorením Okna Záclony Sledovať Motor Smart Home Motorizované 75W Záves Motora Ewelink Dooya DT52S Elektrické Opony Motor 220V Otvorené Zatvorením Okna Záclony Sledovať Motor Smart Home Motorizované 75W Záves Motora

Ewelink Dooya DT52S Elektrické Opony Motor 220V Otvorené Zatvorením Okna Záclony Sledovať Motor Smart Home Motorizované 75W Záves Motora

€63.13 €56.82
Skladom
w14086

    Typ Jednotky: Súbor
    Veľkosť Balenia: 100cm x 10cm x 5cm (39.37in x 3.94in x 1.97in)
    Hmotnosť Balenia: 1.5kg (3.31lb.)
  • Použitie: Opona Materiál
  • Textílie Typ: -
  • Materiál: Hliníkové Zliatiny
  • Druh: Záclonové Tyče, Pásy A Príslušenstvo
  • Technics: -
  • Číslo Modelu: DT52S 75W
  • Vzor: -
  • Posuvné Zariadenie: Všeobecné Kladka
  • Záclonové Tyče, Pásy A Príslušenstvo Typ: Opona Skladby
  • Opona Príslušenstvo Typ: Opona Kravatu Chrbtom & Strapce
  • Štýl: Moderné
  • Názov Značky: eWelink
  • Typ Inštalácie: Viditeľné Stopy

  • USD 1.30 /meter

    Elektrické Záves Motora DT52S 75W Smart home Elektrické Opony Motor 220V, iba Ak opony trať je viac ako 4,5 m dôrazne odporúčame, aby 75w motora skontrolujte, či záves motora život už Hlavné Funkcie: • Pripojiteľná s externými silný prúd spínača : Vo väčšine hotelov projektov, normálne zákazník vyžaduje, aby sa použiť silné prepnúť z jednej značky na ovládanie osvetlenia a elektrických okien záclony. Štyri-core kábel vedený štandardný záves na motor má schopnosť spojiť sa s silný prúd spínača alebo centrálny riadiaci systém. Tiež je k dispozícii na externe pripojiť s silný prúd spínača iných značiek • Elektronické Limit : Tento motor s elektronickým limit, nie je potrebné nastaviť limit pozície pomocou ruky, to značne skracuje ladenie čas. Elektronické obmedzenie funkcie môžete automaticky zmazať limit rozdiel každý deň a udržať presný limit pozície na dlhú dobu.

    • Odolnosť a stop funkcia : Pri používaní ruku vytiahnuť otvára alebo zatvára opona, záves sa automaticky zastaví, ak spĺňajú odpor.

    • Zapnutie a vypnutie - Manuálne Funkcie : Keď je vypnuté napájanie, len to, ako to robíme na bežné ručné opony, môžeme ľahko vytiahnuť opony otvoriť a zatvoriť.

    • S dlhú životnosť, odolné na použitie : Naša spoločnosť používa vysoká pevnosť synchrónne pás, s anti-aging a kyseliny-odolnosť funkciu.Tento systém môže udržať svoj tvar po 15000 krát " používať. Má 20 rokov " life span, ak vypočítaná 2 krát za deň.

    Platba 1.Môžete platiť cez Moneybookers, Visa, MasterCard a bankový prevod, alebo uhradiť s vybranými debetné karty. 2. KÚPIŤ VIAC, VIAC ŠETRIŤ! Ak si kúpite viac ako 10 kusov,dáme dobrý väčšinu cenu, vitajte na dotaz. 3.Ak máte problémy s vykonaním platby, prosím, kontaktujte nás, alebo www.planetsport.sk o pomoc. Poštovné 1 robíme doručenie rôznymi spôsobmi, vrátane air mail, DHL express, UPS express, Fedex express TNT express a EMS express. Vaša objednávka bude odoslaná v rámci sľúbil čas.Takto je všeobecné dodať čase iný spôsob dopravy Letecká pošta(Vzduch Parcely): O 7-30 dní(Ale to trvá dlhší čas na dosiahnutie Brazília, Rusko, atď.) Express: O 2-10 pracovných dní ( Dodacia lehota je pre referenčné ) 2.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť,a to najmä počas prázdnin. 3.Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. 4.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel. 5.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Záruka 1. 1 rok Výroba je Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prevzatí) 2. Všetky výrobky boli kontrolované, skúšané a zabalené v dobrom stave pred dodaním.Chybný tovar Musí BYŤ oznámené a vrátil sa na nás v záručnej dobe(a v pôvodnom balení.).dáme vám o priznanie ID.Medzitým Prosím, povedzte nám, čo vada,na odstránenie nesprávneho používania. 3. Kupujúci je zodpovedný za Vrátenie expedičný poplatok. Zákaznícky servis Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka.Sme cherich každý zákazník. Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Žiadame, aby ste nás kontaktovali Bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu,aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém. Sme veľmi radi, že ste nám môže dať 5 spätnú väzbu hviezda.Vďaka za vašu podporu.

    Štítky: opona sledovať motora, Elektrické Záves Motora, Záves Motora, Lacné záclony sledovať motora, Kvalitné elektrické záves motora, Čína záves motora Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Reznaya Mebel

      неточное product description, it can be controlled from which is not clear or remote control

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty