232*154mm Modrá, Vyhrievané Posteľ Pásky Tlačiť Nálepky Stavať Doska Pásky Pre Flashforge Tvorca Pro /Rojko 3D Tlačiarne

232*154mm Modrá, Vyhrievané Posteľ Pásky Tlačiť Nálepky Stavať Doska Pásky Pre Flashforge Tvorca Pro /Rojko 3D Tlačiarne

€1.24
Skladom
w1410

    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.5kg (1.10lb.)
  • Číslo Modelu: Stavať Pásky/build nálepky
  • Veľkosť: 232*154mm
  • Názov Značky: Flashforge
  • farba: modrá
  • pre ktoré stroj : Rojko a Tvorca Pro
  • Položka Druh: teplo papier

  • Flashforge 3D Tlačiarne Súčasťou Príslušenstvo Stavať Pásky pre Stvoriteľa Pro a Rojko

    Špecifikácia: 232X154mm blue print pásky 1. I f potrebujete nejakú zľavu, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis Raegan, ona vám ponúka skvelá zľava! 2. Trvá približne 4-7 dní loď do USA, Kanada, Brazília, Španielsko, PL, NL, GB, UA, FR; 15-20 dní do Ruska !

    Návrat Politiky sa môžete vrátiť Flashforge 3D tlačiarne udania DÔVODU do 30 dní odo dňa ich doručenia alebo do 15 dní odo dňa dokončení vašej objednávky ako na www.planetsport.sk pravidlo. Budete dostávať PLNÚ NÁHRADU, ak váš návrat je výsledkom kvality vady. A návrat poštovné je ZDARMA príliš. Pre non-chybné vráti, pôvodné prepravné poplatky sa nevracajú, aby vás. A tiež FlashForge poplatky doplnenie stavov poplatok vo výške 10% z pôvodnej kúpnej ceny 3D tlačiarne vrátil

    Záruka

    Všetky Flashforge 3D tlačiarne majú 12 mesiacov záruka, vytláčacie má 3 mesačná záruka, ak tlačiareň alebo časti zlyhať s normálne a správne použitie, Flashforge bude poskytovať používateľom zadarmo výmeny dielcov, telefónu alebo e-mailovej podpory a životnosť po-predajný servis.

    Podpora

    Náš tím erudovaných pracovníkov je v pohotovostnom režime a pripravený, aby vám pomohol prekonať všetky problémy, ktoré môžu mať s vašou jednotkou. Ak váš problém alebo otázku nie je zahrnuté v návode na použitie, môžete, pozrite si naše knowledge base, alebo nás kontaktujte e-mailom alebo telefonicky. Máme aj veľmi aktívne Flashforge spoločenstva skupiny na Google s množstvom informácií a veľmi ochotný členov.

    Na Flashforge tím podpory môže byť dosiahnutý prostredníctvom e-mailu alebo telefónu medzi hodiny od 8:00 do 5:00 PST v pondelok a sobotu. V prípade, že ste nás kontaktujte počas po-hodín, vaše otázky budú zodpovedané v nasledujúci pracovný deň.

    Láskavo pripomienky

    Pri kontaktovaní podpory, pls nám, sériové číslo, ktoré je čiarový kód umiestnený na zadnej strane 3d tlačiarne.

    Spätná väzba

    Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu! Prosím neotvárajte sporu k nám, budeme riešiť problémy pre vás. Kontaktujte nás Trademanager alebo Písmená pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy a prosím dôverujte nám.

    Štítky: vyhrievané stavať doska, budovanie miest, 3d tlačiarne stavať doska, Lacné vyhrievané stavať doska, Vysoko Kvalitné stavebné miest, Čína 3d tlačiarne stavať doska Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty