Real Foto Iskrivý Zlato Sequines Bridesmaid, Šaty, Sexy Morská Panna V Krku S Špagety Popruhy V Zadnej Dlho Nevesty Slúžka Šaty Real Foto Iskrivý Zlato Sequines Bridesmaid, Šaty, Sexy Morská Panna V Krku S Špagety Popruhy V Zadnej Dlho Nevesty Slúžka Šaty Real Foto Iskrivý Zlato Sequines Bridesmaid, Šaty, Sexy Morská Panna V Krku S Špagety Popruhy V Zadnej Dlho Nevesty Slúžka Šaty Real Foto Iskrivý Zlato Sequines Bridesmaid, Šaty, Sexy Morská Panna V Krku S Špagety Popruhy V Zadnej Dlho Nevesty Slúžka Šaty Real Foto Iskrivý Zlato Sequines Bridesmaid, Šaty, Sexy Morská Panna V Krku S Špagety Popruhy V Zadnej Dlho Nevesty Slúžka Šaty Real Foto Iskrivý Zlato Sequines Bridesmaid, Šaty, Sexy Morská Panna V Krku S Špagety Popruhy V Zadnej Dlho Nevesty Slúžka Šaty

Real Foto Iskrivý Zlato Sequines Bridesmaid, Šaty, Sexy Morská Panna V Krku S Špagety Popruhy V Zadnej Dlho Nevesty Slúžka Šaty

€112.92 €79.04
Skladom
w14312

    Veľkosť Balenia: 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 1.5kg (3.31lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Miesto Pôvodu: Jiangsu V Číne (Pevnina)
  • Silhouette: Morská Víla/Trumpet
  • Veľkosť: Standard or Custom Made
  • Názov Značky: Suruimei
  • Pasu: Prírodné
  • Veková Skupina: Dospelý
  • Dĺžka Šiat: Poschodie-Dĺžka
  • farba: Rovnako ako picuture alebo voliteľné
  • Skutočné Obrazy: Áno
  • Výstrih: V-Neck
  • Textílie Typ: Sequin
  • Vstavaný Podprsenka: Áno
  • Rukáv Štýl: Spp Rukáv
  • Dekorácie: Sequined
  • Módny Prvok: Backless
  • Osobitné Poznámky: Plus Veľkosť/ Naliehavé, Aby Nás Prosím Kontaktujte
  • US Veľkosť: 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W
  • Položka Druh: Bridesmaid, Šaty
  • Číslo Modelu: DQ8A4879
  • Rukáv Dĺžka(cm): Bez rukávov
  • Fit: Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť

  • Vitajte V Našom Obchode

    Vážený Zákazník: Vitajte v našom obchode! Sme professional OEM a ODM, s továrni v Suzhou,Čínsky najväčší svadobné šaty& večerné šaty trhu . Boli sme špecializujúca sa na výrobu svadobné šaty,večerné šaty,šaty ples...rokov a máme vlastný profesionálny a skúsený pracovný tím , Dizajn Elite,Profesionálne Vzor Značku ,Seamstresses······ Kúpite od nás , dostanete 1)Odborná a enthusiasatic služby zákazníkom ; 2)Rýchle manipulácia čas vašej objednávky; 3)Bezpečné a rýchle medzinárodná doprava; 4)Vysoká kvalita produktu s rozumnou cenou; 5)Dôkladné Po predaji služby zákazníkom; 6)Zľava cena pre pravidelných zákazníkov . 7) OEM sú k Dispozícii, Kupujúci' Štítky Akceptovať. 8) Spoľahlivé Platobné Viazaný, Western Union, Bankový Prevod, atď. 9) Nie Minimálna Veľkosť Objednávky.

    Tvrdá práca , len pre svoj ideálny veľký deň !

    Tento štýl veľmi elegantné šaty. Šaty sú vyrobené z mäkkej a pohodlné textílie, ktorá odhaľuje prirodzené krivky tela. Tvar je super. My sme to len mohli urobiť štandardnou veľkosťou šaty, ale tiež, aby podľa svojich vlastných meraní. D o neváhal a viac, aby sa tento vysoko kvalitné šaty domov s minimálne peniaze. Skutočný tovar bude 95% zhodné s fotografiou.

    1. Farba grafu

    2. Tabuľka veľkostí

    Prosím, vyberte si vašu veľkosť

    Ako Merať

    Rameno Výška poschodia:Meranie od rameno k podlahe.

    Plné Poprsie:meria okolo naplno časť poprsie.

    Pás:po Prvé tie kúsok pásky alebo reťazec okolo prirodzenú súčasť svojho pása.To by bolo trup na najmenší bod. Nechajte reťazec v mieste, zatiaľ čo budete robiť po zvyšok svojho merania, ako budete potrebovať, je pre referenčné s niektorými ďalšími meraniami.

    Hip:odmerajte okolo bokov na najširšom mieste, všimnite si, ako ďaleko od pása dole, že ste meranie.

    Vonkajšie Nohy:Meranie od string/stuhou okolo pása k podlahe. Prosím, uistite sa, že máte topánky podobné do výšky na tie, ktoré máte v úmysle nosiť na váš svadobný deň.

    Dĺžka ramena:Meranie od rameno na zápästie.

    Predné Dĺžka Ramenný Pás:Meranie od istého bodu na rameno, prejdite dole cez vrchol vaše bradavky pás.

    Dĺžka Ramena na poprsie:Opatrenie z hornej rameno na bradavky.

    Plece pri pleci:Meranie od rameno na rameno späť .

    Plné Poprsie= palcoch alebo centimetroch Pás= Boky= Hornej Poprsie= Pod Poprsie Bradavky na Bradavky= Vpredu Dĺžka Rameno na Poprsie= Ramenný Pás= Dĺžka rameno na Ramene= Vonkajšej Nohy= (od pása poschodí s vašou svadobné topánky na) Rameno na Podlahe= (od ramena k podlahe s vašou svadobné topánky na) Šaty Color=

    Upozornenie!

    (1) Prosím, riaďte sa pokynmi na meranie a zmerať sami opatrne. Po úhrade mi ,prosím, povedzte mi, presné meranie na 24 hodín , aby ste mohli prijímať šaty rýchlo !Ak potrebujete inú farbu alebo špeciálne požiadavky, prosím, kontaktujte ma prostredníctvom E-mailu.

    (2) Farba sa môže líšiť medzi rôznymi CRT a LCD obrazoviek.

    I m úprimný predávajúceho, Všetky šaty boli byť ako 95% podobný ako picuture ,ak ste žiadosť 100% rovnaké ako na obrázku ,prosím, nerobte platby

    (3) Ak nie sme online, môžete si vybrať na svojpomocné nakupovanie, úschovňa nám svoje informácie, budeme sa v ďalšom prostredníctvom telefónu alebo E-mailový kontakt, aby ste rozpoznať relevantné problémy. Ďakujem vám podporu.

    Platby

    kreditnej karty, banka bankové prevody; western union

    Zásielky

    Spôsoby Dopravy

    Náklady

    Odhadovaný Čas Doručenia

    Sledovanie Webových Stránok

    EMS

    Najlacnejšie

    O 15 pracovných dní potom, čo expedície

    www.ems.com

    TNT

    Stredná

    O 5 pracovných dní potom, čo expedície

    www.tnt.com

    DHL

    Vyššie

    O 3-4 pracovných dní potom, čo expedície

    www.dhl.com

    UPS

    Najvyššie

    O 2-3 pracovných dní potom, čo expedície

    www.ups.com

    FedEx

    Najvyššie

    O 2-3 pracovných dní potom, čo expedície

    www.fedex.com

    Návrat

    Pred dodaní položky, musíme zistiť veľkosť a potvrďte položky dokonalý. Keď sa zobrazí položka, ak nájdete akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás do 48 hodín. Ceníme si vašu trpezlivosť & pochopenie, prosím kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. sme veľmi radi, že vyriešiť všetky problémy.

    Ak budeme robiť zle, veľkosť a farbu, bude akceptovať vrátenie a späť.

    Spätná väzba

    Sme veľmi radi, že prácu za vás, a všetky naše úsilie je zamerané na získanie viac a viac lepšie služby pre podporu vašich potrieb šaty alebo podnikania. Takže vaše láskavo a spokojných komentáre vrátil sú pre nás veľmi dôležitá, a že určite pomôže, obaja sme v budúcnosti obchodnej spolupráce. A vašu rýchlu pozitívne spätná väzba je veľmi vítané, veľmi pekne vám ďakujem.

    Štítky: zlato sequin bridesmaid, šaty, sequin bridesmaid, šaty, Bridesmaid, Šaty, Lacné zlato sequin bridesmaid, šaty, Vysoká Kvalita sequin bridesmaid, šaty, Čína bridesmaid, šaty Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty