Krokodíl Odolné Súčasnosti Darčeka Prípade Náramok Náramok Šperky, Hodinky Box Vysokej Kvality Krokodíl Odolné Súčasnosti Darčeka Prípade Náramok Náramok Šperky, Hodinky Box Vysokej Kvality Krokodíl Odolné Súčasnosti Darčeka Prípade Náramok Náramok Šperky, Hodinky Box Vysokej Kvality Krokodíl Odolné Súčasnosti Darčeka Prípade Náramok Náramok Šperky, Hodinky Box Vysokej Kvality Krokodíl Odolné Súčasnosti Darčeka Prípade Náramok Náramok Šperky, Hodinky Box Vysokej Kvality Krokodíl Odolné Súčasnosti Darčeka Prípade Náramok Náramok Šperky, Hodinky Box Vysokej Kvality

Krokodíl Odolné Súčasnosti Darčeka Prípade Náramok Náramok Šperky, Hodinky Box Vysokej Kvality

€1.05 €0.74
Skladom
w14325

    Veľkosť Balenia: 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
    Hmotnosť Balenia: 0.03kg (0.07lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Položka Druh: Šperky Obale A Reklamná
  • Položka Šírka: 8.5cm
  • Šperky Balenie A Typ Displeja: Darčekové Krabičky
  • Názov Značky: JETTING
  • Položka Výška: 5cm
  • Vlastnosti Produktu: Vysoká Kvalita
  • Položka Hmotnosť: 30g
  • Číslo Modelu: Krokodíl Odolné Súčasnosti Darčekovej Krabičke
  • Položka Dĺžka: 9cm
  • Materiál: Kožené

  • Funkcia:

    100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

    Množstvo:1PC

    Ideálne darčeky pre priateľov a rodinu.

    Elegantný dizajn darčeka pre náramok hodinky šperky.

    Darčeky, darčekové krabice, značku hodiniek box.

    S penovou podložkou vnútri.

    Farba:červené Víno

    Veľkosť:90*85*50mm

    Obsah Balenia:

    1PC Sledovať Okno(bez maloobchodnom balení,Sledovať neobsahuje)

    Platby:

    Vážení zákazníci ,akceptujeme Alipay a iné Escrow.V súčasnosti môžete platiť pomocou Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankový prevod.

    Naučte sa, ako zaplatiť pomocou kreditnej karty .

    Naučte sa, ako platiť Bankovým Prevodom,

    Naučte sa, ako zaplatiť pomocou Western Union ® , .

    Naučte sa, ako platiť s inými spôsobmi.

    Shippment:

    Zvyčajne,objednávka bude odoslaná do 3 pracovných dní.Predvoleného sledovania zásielky je Letecky(20-35 dní), ak potrebujete rýchlejšie spôsoby, iní, napríklad EMS/DHL/TNT/Fedex, atď. sú k dispozícii, ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

    O dodacej lehoty zásielky.Najviac EÚ a USA, krajín budú doručené do 35 dní, tiež, v niektorých krajinách bude trvať dlhšie(až 60days), ako je Rusko a Brazília. Takže ak sa nemôžete dostať vašu objednávku načas, prosím, kontaktujte nás najskôr(nie je otvorený spor impetuously). V prípade, že objednávka ešte nemá dorazí do 75days(Brazília 90days), vrátime vám.

    Návrat Politiky:

    Podporujeme 1 mesiac zadarmo náhrada, ak položky sú rozdelené unartificially (potrebné dôkazy).a 6 mesiacov zadarmo repairment(musíte zaplatiť poštovné za poplatok),a 12 mesiacov zaplatili repairment(tiež musíte zaplatiť poštovné za poplatok).

    Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

    Spätná väzba:

    Pretože vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Bude to len trvať jednu minútu. Ďakujeme! Ak nie ste spokojní s našim produktom a servisu, prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akýkoľvek negatívny a neutrálny spätnú väzbu. Budeme sa snažiť uspokojiť vás. Ďakujem vám veľmi pekne!

    12288 Viac Sa Vám Bude Páčiť

    Štítky: darčeková krabička prípade, súčasná darčeka prípade, súčasná darčekové krabice, Lacné darčeka prípade, Vysoká Kvalita súčasnosti darčeka prípade, Čína súčasnosti darčekové krabice Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty