JIEYER 5.5 JIEYER 5.5 JIEYER 5.5

JIEYER 5.5 " Pre SONY Xperia Z5 Premium LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. s montážou Rámu Obrazovky Z5 PLUS E6853 E6883+lepidlo

€24.73 €22.50
Skladom
w14548

    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.2kg (0.44lb.)
    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Názov Značky: JIEYER

  • Kontrola kvality: Všetky mobilné telefóny, náhradné diely prešla QC kontrolu pred odoslaním, z ; Dodacia lehota: Po vaša platba bola verfied ok, my vám pomôžeme pripraviť loď položiek v 24-36hours asap; záruka na Výrobok : dáme Všetky Náhradné diely troch mesiacov záruky ; Balené prísne s Anti-statický taška a pena box Sme sa zamerali ponúkajú rôzne vysoko kvalitný mobilný telefón, LCD Package: Pevný Ochranný Box+Vašej objednávky položky Priateľské Pripomienka Špeciálne zručnosti a techniky potrebné pre správnu inštaláciu. Odporúčame spracovať vaše repairment za pomoci kvalifikovaného technika. Pripomienky: 1), Keď ste spokojní s položku, ktorú sme poslali ste, prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre DSR. Necháme pozitívnu spätnú väzbu na vás príliš. 2) v Prípade akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní, prosím, kontaktujte nás cez Správu alebo e-mail a my sa budeme snažiť, aby ste ho vyriešili. Prosím, nenechávaj neutrálne alebo negatívne spätné väzby bez komunikácie s nami a my sa budeme snažiť vyriešiť problém.Ďakujem. Č Adresa sa zmení po pozrite sa na to. Všetky objednávky bude odoslaný v rámci 2 obchodný deň na celom svete , prosím, kliknite na platby a doprava kartu zistiť, prepravné náklady, na vašom mieste by sme len poplatok najvyššie prepravné poplatky pre prvú položku pri objednávke viacerých položiek.Ak máte problém získať objednávky, prosím e-mail nás usps len ponúknuť dodanie číslo potvrdenia namiesto sledovania číslo, tak to nebude sledovať, kým nie je doručená.

    Štítky: Dotykový Displej Digitalizátorom., Displej, screen dotknite sa položky, Lacné dotykový displej digitalizátorom., Vysoko Kvalitný displej, Čína screen dotknite sa položky Dodávateľov.

  • Recenzie (4)

    • Sutasha 87

      did not test them yet, but it looks good

    • Talia Delfin

      free shipping TOUCH not working

    • Algo Piter

      I did not receive the item and did not get the money back.

    • NYCrusader

      the seller send me the item that is not as described

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty