1 KG Kyselina Hyaluronová Toner Starostlivosti o Pleť, Sérum Proti Starnutiu a Vráskam Mosturizing Podstate Leštenie Series1000ml Salón Krásy 1 KG Kyselina Hyaluronová Toner Starostlivosti o Pleť, Sérum Proti Starnutiu a Vráskam Mosturizing Podstate Leštenie Series1000ml Salón Krásy 1 KG Kyselina Hyaluronová Toner Starostlivosti o Pleť, Sérum Proti Starnutiu a Vráskam Mosturizing Podstate Leštenie Series1000ml Salón Krásy

1 KG Kyselina Hyaluronová Toner Starostlivosti o Pleť, Sérum Proti Starnutiu a Vráskam Mosturizing Podstate Leštenie Series1000ml Salón Krásy

€41.19
Skladom
w14748

    Hmotnosť Balenia: 1.6kg (3.53lb.)
    Veľkosť Balenia: 26cm x 25cm x 25cm (10.24in x 9.84in x 9.84in)
    Typ Jednotky: Kilogram
  • Pohlavie: Unisex
  • Položka Druh: Toner
  • Číslo Modelu: Iné
  • Funkcia: Anti-Aging,Hydratačné,Zubov
  • NET WT: 1000 ml
  • Zložka: kyselina hyaluronová

  • 1 KG Kyselina Hyaluronová Toner Starostlivosti o Pleť, Sérum Proti Starnutiu a Vráskam Mosturizing Podstate Leštenie Series1000ml Salón Krásy Zariadení, Veľkoobchod

    Funkcie: Pridané vlhkosti, rýchle opravy poškodených buniek na povrchu. Anti-alergie, osviežujúci a čistú pokožku.Podstatou prírodnej kyseliny hyalurónovej molekuly, ktoré podporujú absorpciu kože a zlepšenie pleti prirodzenú ochranu bariéru a hlboké vody pridať vlhkosti, aby sa pleť hladký a lesklý, čím pokožku jemnú a starostlivosť najviac.

    Pleti: všetky typy pleti, najmä pre suchú pokožku, suché, drsné, matnej pleti.

    Použitie: Po očistení na tvár,aplikovať správne množstvo na tvár,masážou až do úplného absorbovať ,a hotovo.

    Balenie Obsahuje:1000ml (1 KG), kyselina Hyaluronová toner

    Čas použiteľnosti:3 roky

    USD 58.00 /kilogram USD 58.00 /kilogram USD 48.00 /kilogram USD 16.00 /kilogram USD 78.00 /1 kilogram. Objednávky budú spracované a odoslané do 24 až 48 hodín po platbe je jasné. 2.Povedzte nám, prosím, vašu aktuálnu adresu po vašu platbu do 1-2 dní; inak, budeme loď vašej položky, na základe vášho Escrow adresu, takže uistite sa, že je to správne. 3. Doprava zadarmo: Všetky položky, s dopravou zdarma bude zaslal náš vlastný spôsob dopravy, ktoré trvá 7-25 pracovné dni, aby sa dospelo závisí od konkrétnej krajiny.Pre Brazília bude až 60 dní, niekedy. 4. Niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie. Tak prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas. Ak nechcete prijímať položky do tridsiatich dní, prosím, kontaktujte nás, a potom budeme vám pomôžu sledovať. 1.Akceptujeme Escrow platba len, a musí byť doručené do 3 dní od dátumu nákupu. 2.DÔLEŽITÉ! PREČÍTAJTE SI, PROSÍM! Kupujúci sú zodpovední za dovozného cla, colných poplatkov a daní, ak existuje. Prosím, informujte sa u svojho countrys vlastný úrad určiť ďalšie náklady uložiť na položku pred kúpou. 3.Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody, oneskorené alebo iné otázky, ktoré je zodpovedný za prepravné služby.

    1.Ponúkame 14 dní vrátiť politike. Prosím, kontaktujte nás do 14 dní t od dátumu, kedy dostanete vašej objednávke, ak máte nejaké otázky, s výrobku a chceli by sa vrátiť.

    2.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše www.planetsport.sk ID.

    3.Vrátime vám PLNÚ PLATBU, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.planetsport.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

    4.Kupujúci je zodpovedný za vrátenie lodné náklady.

    Snažíme sa o spokojnosti zákazníkov v najlepšej možnej. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte a napíšte naše služby špecialistov 24 Hodín Denne, 7 Dní v týždni. Odpovieme vám čo najskôr. Ak žiadna odpoveď do 24 Hodín, prosím, skontrolujte spam vo vašej e-mailovej schránky.

    Vysoko oceňujeme vašu POZITÍVNU spätnú väzbu. Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc. Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Servisu, normálne tak budeme snažiť v našich silách vyriešiť akýkoľvek problém, ktorý máte.

    Prosím, NENECHÁVAJ negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, ak ste nedostali položky do 30 dní, pretože sme sa zmienili, dodacia lehota opakovane.

    Budeme udržiavať vysoké štandardy excellenceand usilovať o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

    Štítky: salón darček, starostlivosť tlačidlo, salón pre starostlivosť o pleť, Lacné salon darček, Vysoká Kvalita starostlivosti tlačidlo, Čína salon starostlivosti o pleť Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty