Biela/Ivory Svadobný Závoj, 2 Vrstvy Dlho Katedrála Dĺžka Čipky Svadobný Závoj S Hrebeňom Svadobných Doplnkov veu de noiva MD 4025 Biela/Ivory Svadobný Závoj, 2 Vrstvy Dlho Katedrála Dĺžka Čipky Svadobný Závoj S Hrebeňom Svadobných Doplnkov veu de noiva MD 4025 Biela/Ivory Svadobný Závoj, 2 Vrstvy Dlho Katedrála Dĺžka Čipky Svadobný Závoj S Hrebeňom Svadobných Doplnkov veu de noiva MD 4025 Biela/Ivory Svadobný Závoj, 2 Vrstvy Dlho Katedrála Dĺžka Čipky Svadobný Závoj S Hrebeňom Svadobných Doplnkov veu de noiva MD 4025

Biela/Ivory Svadobný Závoj, 2 Vrstvy Dlho Katedrála Dĺžka Čipky Svadobný Závoj S Hrebeňom Svadobných Doplnkov veu de noiva MD 4025

€32.14
Skladom
w14838

    Hmotnosť Balenia: 0.27kg (0.60lb.)
    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
    Typ Jednotky: kus
  • Použitie: nevesta
  • farba: Biela Slonovinová
  • MIN: 1 kus
  • Závoje Okraji Štýl: Čipky Okraj
  • Číslo Modelu: MD4026
  • Materiál: Polyester
  • závoj: svadobný závoj
  • Technics: Appliqued
  • Veľkosť: Custom Made
  • Závoje Vrstvy: Dve Vrstvy,
  • Položka Druh: Svadobné Závoje
  • Pohlavie: Ženy
  • Názov Značky: Večne Elegantné
  • Dodanie Typ: OEM Service

  • Skutočné Fotografie 2015 3M Biela/Ivory Krásnej Katedrály Dĺžka Čipky Okraji Svadobné Svadobné Závoj S Hrebeňom Svadobných Doplnkov MD3084

    Upozornenie: Prosím zanechať odkaz na farbu, ktorú chcete, keď ste na mieste, poradí,bez správu ,zašleme Slonoviny jeden na vás .Ďakujeme! Typ: Svadobný Závoj Funkcie: Fantastické závoj pre svadby Stav: 100% Zbrusu Nový Materiál: Tylu a Čipky Farba: Biela Alebo Ivory (Prosím vyberte si farbu, ktorá sa vám páči) Závoj Dĺžka: Prvá Vrstva:Approx29"(75 cm) Druhá Vrstva: Approx118"(3 m) Závoj Šírka: Approx59"(1,5 m) Balík obsahuje: 1* Svadobný Závoj

    Tento Svadobný Závoj,Svadobných Doplnkov,Svadobný Závoj je špičkovou kvalitou. Budete milovať!

    Skutočné Fotografie z M&D Svadbu

    Farba:

    Môžete nás kontaktovať na 2 spôsoby:

    E-Mail Trademanager :

    Viac objednávka viac zľava! Vitajte Na M&D Profesionálny Svadobný Factory Prečo Si Vybrať M&D Svadba? Boli sme zapojení do výroby a vývozu svadobné & Módne Šaty pre viac ako 10 rokov. Môžeme vlastné urobiť širokú škálu svadobných šiat, vrátane štýl, David Svadobné štýl Airecollection atď. Naše Výrobné Funkcie: 1. Vynikajúca Kvalita, Vynikajúce Textílie, Venoval Remeslu, Meranie Presné a Úplné QC systému. 2. Konkurencieschopné Ceny a Ďalšie množstvo, viac zľavu. 3. Rýchle Dodanie : Zásielky do 10 pracovných dní od objednávky. 4. Plnú Náhradu bezpodmienečne na akýkoľvek problém s kvalitou & Úplné vrátenie bude poctený & Návrat poštovné náklady bude naša zodpovednosť.

    Kupujúci Tipy

    1.Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

    2. Prosím, Kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Náš služby zákazníkom budú odpovedať vám čo najskôr. Boli tu pre vás a snažíme sa vyriešiť všetky otázky v priebehu 24 hodín. Ak nechcete dostávať náš odpoveď v čase, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a my vám odpovedať vám čo najskôr. Ďakujeme za vašu spoluprácu vopred.

    Platby :

    1. Plná platba musí byť uskutočnená najneskôr do 7 dní uvedení vašej objednávky.

    2. Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine.

    3. Akceptované spôsoby platby:

    V súčasnosti môžete platiť pomocou Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankový prevod. Viac možností platby budú k dispozícii na www.planetsport.sk v budúcnosti.

    Akékoľvek ďalšie o platbu otázky, prosím, pozri tento odkaz help.www.planetsport.sk/payment_method.html to vám môže pomôcť.

    Doprava:

    1. Package loď, akonáhle je to možné po vašu platbu, Post air mail bude trvať okolo 20-45days, niektoré coutry bude trvá 20-60 dní, EMS(7-15days),"DHL" "UPS" "FEDEX" (3-8 pracovné dni).

    2. Všeobecne, Väčšina objednávky sú spracované v priebehu 1-3 pracovných dní . Ale oneskorenie dodania by sa stalo, ako naše skladovanie zmeniť každú chvíľu, ak potrebujete naliehavo, prosím, láskavo kontaktujte nás pred kontrola zásob. Objednávky musia byť umiestnené do 5pm EST alebo sa ísť na ďalší deň\\ \ 's business.

    3. Vykonajte potvrdenie Adresu a Telefónne Číslo, ktoré necháte na nás . Telefónne Číslo je veľmi dôležité pre post office mohol kontakt s vami na čas, tak prosím, láskavo pozrieť sa na to opatrne, aby sa zabránilo zbytočnej vadí a straty môžu priniesť vám.

    4. Zákazníci sú zodpovední za akékoľvek vlastné poplatky, dovozné poplatky a cla, daní účtované ich kraji , budeme sa snažiť pomôcť vyhnúť sa alebo znížiť vlastné poplatky vyhlásiť položky ako "dar" alebo vyhlásiť nízkou hodnotou na faktúre. Ak nie ste zabezpečenie vyhral vlastné pravidlá, prosím, informujte u svojho vlastného najskôr.

    Vracia:

    Akceptovať návrat na akýkoľvek problém s kvalitou,Úplné Vrátenie bude poctený .

    Najprv nás kontaktujte, ak máte nejaké otázky po prijatí položky.

    1. Položky môžu byť vrátené do 3 dní pre problémy s kvalitou alebo nesprávne položky, ale prirodzene budeme kontrolovať všetko starostlivo z výrobkov na balenie a potvrdiť, je v dobrom stave. Ak by sa nejaká šanca, dáme vám vrátenie čoskoro po prijatí položky.

    2. Nie pre kvalitu problém vrátiť, zákazníkov zodpovednosť za odoslanie a vrátenie nákladov. Nie sme pokrytie všetkých položiek za škodu po použití alebo v dôsledku poškodenia vodou, ktorá ťažké pre nás predávať znova.

    Pozitívna spätná Väzba spätná Väzba je veľmi dôležitá. Ak ste spokojní s našimi položky a služby, láskavo post pozitívnu spätnú väzbu pre nás. Ak sú nejaké problémy, kontaktujte nás prosím v prvom rade pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu . Budeme jednať s vami vyriešiť akýkoľvek problém čo najskôr. Vďaka!

    Štítky: svadobný závoj, 2 vrstvy, svadobný závoj s hrebeňom, svadobný závoj, Lacné svadobné závoj, 2 vrstvy, Vysoko Kvalitný svadobný závoj s hrebeňom, Čína svadobný závoj Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty