Nové Prírodné Špongia Vaňa Sprcha Telo Hubky Na Umývanie Tela Práčky Peeling Pad Pokožku Tela Kúpanie Masáž Nové Prírodné Špongia Vaňa Sprcha Telo Hubky Na Umývanie Tela Práčky Peeling Pad Pokožku Tela Kúpanie Masáž Nové Prírodné Špongia Vaňa Sprcha Telo Hubky Na Umývanie Tela Práčky Peeling Pad Pokožku Tela Kúpanie Masáž Nové Prírodné Špongia Vaňa Sprcha Telo Hubky Na Umývanie Tela Práčky Peeling Pad Pokožku Tela Kúpanie Masáž Nové Prírodné Špongia Vaňa Sprcha Telo Hubky Na Umývanie Tela Práčky Peeling Pad Pokožku Tela Kúpanie Masáž Nové Prírodné Špongia Vaňa Sprcha Telo Hubky Na Umývanie Tela Práčky Peeling Pad Pokožku Tela Kúpanie Masáž

Nové Prírodné Špongia Vaňa Sprcha Telo Hubky Na Umývanie Tela Práčky Peeling Pad Pokožku Tela Kúpanie Masáž

€0.73 €0.93
Skladom
w14945

    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.045kg (0.10lb.)
    Veľkosť Balenia: 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
  • Materiál: Špongia
  • Aplikácia: Telo
  • Použitie: Kúpanie
  • Produkt: Vaňa Ball/Vaňa Huba/Vaňa Kvet
  • Číslo Modelu: Sedemdesiat štyri tisíc sedemsto osemdesiat dva
  • Druh: Špongiu Kúpeľ Huba
  • Názov Značky: SANGEMAMA

  • 1. Ľahké, Odolné, Priedušné, Mäkké

    2. Čistí a revitalizuje pokožku.

    3. Jemne exfoliuje a nechcené odumreté kožné bunky

    4. Efektívne stimuluje krvný obeh a urýchľuje metabolizmus.

    5. Užite si sami s týmto špongia hubky po náročnom dni.

    6. Použitie s vaším obľúbeným mydlo alebo sprchový gél a užite si príjemný sprcha masáž.

    Špecifikácie:

    Materiál: Špongia Hubky.

    Veľkosť(cca): 15 x 10.5 x 4cm

    Farba: béžová, Ako ukazuje obrázok

    Nové Prírodné Špongia Vaňa Sprcha Telo Hubky Na Umývanie Tela Práčky Peeling Pad Pokožku Tela Kúpanie Masáž

    Nové Prírodné Špongia Vaňa Sprcha Telo Hubky Na Umývanie Tela Práčky Peeling Pad Pokožku Tela Kúpanie Masáž

    Nové Prírodné Špongia Vaňa Sprcha Telo Hubky na Umývanie Tela Práčky Peeling Pad Pokožku Tela Kúpanie Masáž, 1 x Vaňa Špongia Hubky 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

    2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

    3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

    4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

    5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

    6. Ak ste nedostali vašu orderafter 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

    7. Dodacia Lehota:

    1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme ISSUEA NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

    Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

    2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

    3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.planetsport.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

    4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. 1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

    2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S

    SKONČILA ZÁRUKA.

    Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.planetsport.sk! Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

    To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

    Štítky: vaňa fotky, vaňa tieni, Masážny sprchovací kút, Lacné vaňa fotky, Vysoká Kvalita vaňa tieni, Čína masážny sprchovací kút Dodávateľov.

  • Recenzie (3)

    • Bkrrodrigues

      I am very happy with good I received. They look exactly as on the pictures. I am also satisfied with quality. Received in 24 days.

    • Zenaidalitoagsalon

      29-30 days reached. bidet 4 solid that cost more than product

    • Fifapipkina

      tough. on the fan.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty