Mato kovové jazdy kolesá, reťazové kolesá časť pre Heng dlhé 3869/79-1 1/16 1:16 RC nemecký Jagdpanther/Panther G nádrže, kovové časti rc Mato kovové jazdy kolesá, reťazové kolesá časť pre Heng dlhé 3869/79-1 1/16 1:16 RC nemecký Jagdpanther/Panther G nádrže, kovové časti rc Mato kovové jazdy kolesá, reťazové kolesá časť pre Heng dlhé 3869/79-1 1/16 1:16 RC nemecký Jagdpanther/Panther G nádrže, kovové časti rc Mato kovové jazdy kolesá, reťazové kolesá časť pre Heng dlhé 3869/79-1 1/16 1:16 RC nemecký Jagdpanther/Panther G nádrže, kovové časti rc

Mato kovové jazdy kolesá, reťazové kolesá časť pre Heng dlhé 3869/79-1 1/16 1:16 RC nemecký Jagdpanther/Panther G nádrže, kovové časti rc

€7.25
Skladom
w15165

    Veľkosť Balenia: 23cm x 16cm x 7cm (9.06in x 6.30in x 2.76in)
    Hmotnosť Balenia: 0.5kg (1.10lb.)
    Typ Jednotky: Súbor
  • Pre Typ Vozidla: Nádrž
  • Použitie: Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
  • RC Diely a Accs: Motor, Súčasti
  • Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení: Serva
  • Číslo Modelu: MT012A-2
  • Upgrade Diely/Príslušenstvo: Kolesá
  • Nástroj Dodávky: Montáž Category
  • Materiál: kov
  • Štyri-Pohon kolesa Atribúty: Shell/Šasi/Krídla/Head
  • Názov Značky: MATO HRAČKY

  • Popis: Kovové jazdy kolesá, reťazové kolesá pre Heng Dlho 3869-1/3879-1 1/16 Nemecko Jagdpanther nádrž alebo Panther G nádrže.

    Táto položka sa používa s Mato kovové skladby spoločne. Nemôžeme sľúbiť sa zmestí iných značiek dobre.

    Balenie obsahuje:

    Kovové Jazdy Kolesá x2

    Kovové Jazdy Kryty Kolies x 2

    Skrutky

    Obrázok detaily:

    Porovnanie so skutočným kolesá:

    Zásielky:

    1. Milí priatelia, budeme loď tovaru EMS, ePacket, FEDEX, DHL a pod. Pre rôzne krajiny sme sa vybrať rôzne lodné spoločnosti. Ak niektorá zo spoločností odmietnete alebo zadajte, prosím, dajte nám vedieť.

    2.Môžeme kombinovať predmety uložiť prepravné náklady, kontaktujte nás, ak je to potrebné.

    3. Poznámka: Ak sa nachádzate v Južnej Amerike krajín, prosím, uistite sa, že môžete vymazať colné sami.Alebo môžeme navrhnúť nemáte miesto v poradí.

    Ospravedlňujeme sa, ale nie sme zodpovední za colné poplatky, dane alebo akékoľvek dodatočné dane zapojené.

    Vracia:

    1. Ak nie ste spokojní s produktom, ktoré ste kúpili na Mato Zásuvke, nie je možné vrátiť to pre vrátenie peňazí do 7 dní od doručenia položka(prepravné poplatky vylúčené). Kontaktujte nás, prosím o vašu žiadosť. Vezmite prosím na vedomie, že návrat žiadosť nebude akceptovaná, ak sme sa dopracovali 7 dní po obdržaní vášho položky. Fyzické škody na výrobok zaniká produkty záruka.

    2.Všetko sa vracia, musí byť vyhotovené v jeho orignal stave a balenie.

    3.Prosím, dajte nám do 3 pracovných dní nazerať do vrátenej položky a usporiadať ich výmenu alebo vrátenie peňazí.

    4.Žiadne tovar vrátený na nás neoprávnené budú zamietnuté. Pri návrate produktu, môžete tiež sú zodpovední za poistenie vrátili položky. Mato Zásuvky nebude zodpovedná za akékoľvek prepravné straty alebo poškodenia z vašej strany. Žiadny tovar bude prijatý na výmenu alebo vrátenie bez povolenia.

    5.Severná Amerika klienti môžu vrátiť ich výrobky boli poskytnuté našim zástupcom v Kanade, ale nie v Číne, budeme pýtať našich agent nám pomôžu zariadiť výmenu za vás. Bolo by výhodnejšie pre vás.

    6.Všetky položky sa vráti, ktoré boli označené, alebo dodávané ako "DOPRAVA ZADARMO" v čase nákupu, budú vrátime 80% ceny výrobku(expedičný poplatok vylúčené). Expedičný poplatok sa vracia len v prípade, ak výnos je výsledok našej chybe.

    Spätná väzba:

    Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby. My sa budeme snažiť riešiť problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás najprv, ak budete mať akékoľvek problémy.

    Štítky: RC Časti, kovové rc, jazdné kolieska, Lacné rc časti, Vysoko Kvalitné kovové rc, Čína jazdy kolesa Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty