DoreenBeads 800PCs strieborné farebné Korálky Šperky koncovky 8.5x1.4 mm (B00876)

DoreenBeads 800PCs strieborné farebné Korálky Šperky koncovky 8.5x1.4 mm (B00876)

€1.44 €1.01
Skladom
w15189

    Hmotnosť Balenia: 0.044kg (0.10lb.)
    Typ Jednotky: veľa (800 ks/lot)
    Veľkosť Balenia: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
  • Číslo Modelu: B00876
  • Položka Druh: Šperky Zistenia
  • Názov Značky: DoreenBeads
  • Materiál: kov
  • Šperky Zistenia Typ: Guľôčky Čiapky
  • Kovy Typ: Zliatiny Zinku

  • Doprava Zadarmo! 800PCs Strieborné Pozlátené Korálky Šperky koncovky 8.5x1.4 mm Materiál: Zliatiny(Olovo a nikel zadarmo) Veľkosť Cca :9 mm Dia.

    Otvor veľkosť :1 mm Hrúbka: 1,5 mm

    prevod : 1 palec = 25,4 očakávané mm alebo 1 mm = 0.0393 palcový Farebný Strieborné Pozlátené Množstvo dostanete 800 tejto položky v zozname cenu Časť Č. B00876 Poznámka.

    O NÁS

    Cesta naše šperky dodanie podnik začal v roku 2001 , keď tam boli iba 2 členov do nášho tímu. Teraz sme vyvinuli na tím, s viac ako 300 zamestnancov v Ázii , Európe a Amerike . A sme hrdí na to poskytnúť korálky a šperky Dodávky zákazníkom na celom svete. Sme stále spomínam si, ako nadšení, keď sme dostali prvé, aby v roku 2001, ktoré motivovalo nás milovať, aby každý z vás.

    Ako návrat k príležitosť, ktorú nám dali, sme na začiatku nášho podnikania na www.planetsport.sk, aby sme našim dobré body a služby viac a viac zákazníkov.

    Balenie Detail

    Každú objednávku sa odosielajú pomocou Bublinkové obálky alebo multil ayer kartón . Chráni položky z poškodenia v tranzite, keď dosiahne každý zákazníci'hand.

    O Dopravu

    Platobné metódy

    Stačí cítiť istotu zaplatiť nás prostredníctvom www.planetsport.sk Escrow prostredníctvom Visa , MasterCard , QIWI , Western Union , a Bankové Prevody . Vaša platba je len prepustený na nás po potvrdení dostanete tovar.

    Spätnú Väzbu A Po-Predajný Servis

    To je ocenil, že by ste mohli nechať nás pozitívne ohlasy, ak ste spokojní s našimi položky a služby. Stačí, neváhajte a kontaktujte nás na prvom čas, keď sa stretávajú žiadny problém, máme viac ako desať rokov cenné skúsenosti v tejto oblasti, ako výsledok môžeme vyriešiť akýkoľvek problém pre vás. Prosím, nenechávajte negatívnu spätnú väzbu alebo otvoreného sporu. Dôverujte nám, žiadne nehody bude vyriešený .

    Štítky: šperky zakončenia, šperky koncovky, koncovky, Lacné šperky zakončenia, Vysoko Kvalitné šperky koncovky, Čína koncovky Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Nikolaishimyanskii

      Excellent quality and fast delivery

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty