Veľa 50pcs Eko papiera, pero,plastové klip zelený koncept ekologických guľôčkové pero veľkoobchod,vlastnú propagáciu loga darček

Veľa 50pcs Eko papiera, pero,plastové klip zelený koncept ekologických guľôčkové pero veľkoobchod,vlastnú propagáciu loga darček

€12.28
Skladom
w15208

    Veľkosť Balenia: 15cm x 8cm x 8cm (5.91in x 3.15in x 3.15in)
    Typ Jednotky: veľa (50 ks/lot)
    Hmotnosť Balenia: 0.39kg (0.86lb.)
  • Číslo Modelu: WP002
  • Dorminat farba: Červená,Oranžová,Čierna,Modrá a Zelená na možnosť
  • Novinka: No
  • Reklamné Pero Telo Typ: ECO pero
  • Miesto Pôvodu: Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))
  • farba: červená, zelená, modrá, čierna, oranžová
  • Materiál: Papier barel,Plastový klip
  • Použitie: Reklamné Pero
  • Vymazateľné Alebo Nie: No
  • Písanie Bod: 1.0 mm
  • Reklamné Pero Typ: Logo Pero
  • Farby: Čierna
  • Druh: Guľôčkové Pero

  • Vitajte! Funkcie: 50pcs ECO pero zahrnuté farieb, ktorý je podľa možnosti čo Môžeme urobiť, logo tlač na toto pero a tlač trvá možnosťou nastaviť poplatok a extra čas spracovania,detail pls kontaktujte nás. Resycled papier barel,resycled plastový klip a súčasti Náplň s čiernym atramentom s hladké písanie Dĺžka jednotlivých produktu:cca.14 cm (5.512 palcový) Priemer jednotlivých barel:cca.1 cm(0.39 palca) W osem jednotlivých produktu:cca.5.6 g (0.012 libier)

    Vďaka za Nákupy

    Ak chcete, aby váš nákup jednoduché a rýchle, ako je to možné, prosím, nájdete v obchode pravidlami uvedenými nižšie

    Platby:

    Odporúčame ESCROW platba v tejto dobe. Prosím, poraďte sa najprv nás, či chcete zaplatiť cez iné metódy. Č Daň z Predaja sa vyžaduje pre túto položku. Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek dovozné dane alebo cla, ktoré MÔŽU byť uložené vo vašej krajine colného úradu.

    Komunikácia Prvý:

    Sme radi, komunikácia a všetky druhy správ, ktoré sú vítaní. Reagujeme svoju správu do 24 hodín .Prepravné môže byť vypnuté v dovolenku, ale stále sme reagovať vašej správy aj to je v dovolenku. Sme nemusí prijať iné?s správ pre systém blok, členenie, atď. V tomto prípade by ste, prosím, napíšte nám E-mail, aby sa zabránilo akejkoľvek zle. Sme check a reagovať na náš mail do 24 hodín, rovnako.

    Poštovné a balné:

    Odporúčame, aby ste používali potvrdil loď na adresu . Zanechajte nám vaše telefónne číslo. k nám lode, adresa alebo v správach. To by mohlo robiť pomôcť v plynulú dodávku a balíkové bezpečné. Všetky položky (vrátane prioritných poštovné) sú predmetom 1-3 pracovný deň, manipulácia s obdobím predtým, než sú odoslaný. Budeme vás informovať všetkých zákazníkov prostredníctvom e-mailu, akonáhle ich objednávky sa dodávajú. Medzinárodná doprava čas v podstate závisia od doprava program a svoje miesto. To je tiež veľmi závisí od kuriér a miestnych zvykov/povinnosti. A na dovolenku, zlé počasie a pod. môže spomaliť dopravu. Šetríme vaše peniaze, a nie na položku ceny, ale aj na poštovného. Snažíme naše môže vybrať správne expedičné program pre vás a turbo spracovanie príspevku. Primerané poplatky sa môžu trvá v prípade, že chcete rýchle prepravné program ako naša v tomto zozname. Ak áno, prosím kontaktujte nás pred tým, aby platby. Ospravedlňujem sa ak poštovné oneskorené akýmkoľvek spôsobom a aj to je mimo našej kontroly. Budete vzťahuje sa na naše prepravné protection program .

    Záruka a Vrátenie:

    Všetky naše výrobky boli prísne kontrolované výrobcov a našich vlastných QC pred odoslaním. Bez Problémov - Našou najvyššou prioritou je poskytovať čo najlepšie služby; to je dôvod, prečo chceme mať najlepšie politiky návratu k dispozícii. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, môže vrátiť vec na vrátenie peňazí. Vracia, musí byť v pôvodnom stave. Po obdržaní vráteného tovaru, sme sa pripíše na váš účet do 7 pracovných dní. Prepravné náklady nie sú zahrnuté v vrátený cenu. V snahe vrátiť tovar, musíte kontaktujte nás na žiadosť Return Merchandise Authorization.

    Servis a Pripomienky:

    Vieme, že tajomstvo beh úspešného podnikania je vedenie naši zákazníci spokojní. Sme vyrazili, aby sme našim zákazníkom prvotriedne služby! Tiež môžete byť istí, že vaše dôverné informácie, zostane len to, že - dôverné . Vaše meno bude nikdy byť distribuované, predať, alebo prenajať. Ak ste mali nejaké neuspokojivé sa s nami, prosím kontaktujte nás prvý. Negatívny alebo neutrálny spätnú väzbu nemôže vyriešiť problém a nemôže priniesť žiadne najlepší zážitok z nakupovania.

    Štítky: darčeková krabička klip art, pero darčekovej krabičke, pero rybársky prút nastaviť, Lacné darčeka klip art, Vysoko Kvalitné pero darčekovej krabičke, Čína pero rybársky prút nastaviť Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty