Česť Žien Catsuit Čierny Latexový Kaučuk Mačací Fantasy Vysoký Golier Longsleeved

Česť Žien Catsuit Čierny Latexový Kaučuk Mačací Fantasy Vysoký Golier Longsleeved

€74.18 €62.94
Skladom
w15305

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 30cm x 25cm x 1cm (11.81in x 9.84in x 0.39in)
    Hmotnosť Balenia: 0.3kg (0.66lb.)
  • Materiál: Latex
  • Položka Druh: Telo Oblek
  • Veľkosť: XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL
  • Vzor Typ: Pevné
  • Názov Značky: LarpGears
  • Pohlavie: Ženy

  • Dobrý deň! Vitajte v našom obchode!

    Čierne latexové catsuit bez ponožky, rukavice bez

    Lepené ručne vyrábané zo 100% čistého latexu. Je špeciálne určené na ťahanie-si-v a push-ste-sa na všetkých správnych miestach. Hrúbka celkom 0,40 mm(0.016 palcový) je optimálne pre obe flexibilitu a endurability. Pri nosení na tele (alebo použiť priamo maľovanie) má tendenciu byť kože-tesný, produkovať "druhá koža" efekt

    Funkcie

    -Najlepšej kvality s približne 100% záruka spokojnosti!

    -0.40 mm hrubé—vysoká úroveň flexibility (0,3 mm,0.6 mm,0.8 mm a 1 mm sú tiež k dispozícii)

    -Všetky veľkosti sú k dispozícii. Prispôsobenie je veľmi vítaný

    -MIN je 1pc pre každú položku, dodacia lehota je do 10-20 dní.

    Pls. vyberte si svoju obľúbenú farbu z nižšie uvedených farieb graf:

    Nosenie

    Vo všeobecnosti latexové šaty sú navrhnuté tak, aby boli tesný. Preto môžu byť ťažké, aby sa dal bez pomoci mazivom. Existujú 3 hlavné spôsoby prípravy latex catsuit pre nosenie. (1) Zľahka prachu vo vnútri odevu s mastenec pred uvedením na, pretože túlavých mastenec a prachu je veľmi viditeľný proti gumy.

    (2) Používať silikónové-založené mazivo ako "Eros Bodyglide" alebo "Eros Kult Obliekanie Pomoci". Použiť tenký povlak na vnútornej strane odevu a pokožky ak je to potrebné.

    (3) štátny príslušník tretej metóda na zníženie alebo odstránenie vysokého trenia latex pri obliekaní je chlorinate gumy.

    Gumené môže ľahko byť označené alebo roztrhané s nechtami ak nadmerná sila sa používa pri odstraňovaní vášho odevu. Uistite sa, že váš odev je dobre namazaný alebo talced. Môžete tiež chcieť nosiť pár ľahké bavlnené rukavice, aby sa zabránilo poškodeniu

    Pri manipulácii s latex s holými rukami, uistite sa, že sú čisté pred prichádza do kontaktu s váš odev. Uvedomte si, že guma môže byť znečistený trvalo hnedá, ak je v kontakte s medi, mosadze alebo bronzu - starostlivosť s medené mince

    Nikdy nevystavujte latex na esenciálne oleje

    Nikdy nevystavujte váš odev do otvoreného plameňa a požiaru, ako gumené popáleniny

    Leštenie

    Váš odev sa boli doručené unshined. Shine, odporúčame vám použiť silikónové založené poľský, napríklad "Eros Bodyglide" alebo " Eros Kult Obliekanie Pomoci

    Nikdy lesk pomocou nábytok poľských a vyhnúť olejové mazadlá a krémy, ako tieto zničiť gumy.

    Nie rub vonkajší povrch vášho odevu príliš tvrdý, alebo hrubé plátno, ako lesklý povrch môže byť trvalo poškriabaný.

    Čistenie

    Môžete prať gumy odevy do čistých, teplej vody. Vyhnúť detergenty a mydlá. Vždy utrite preč prebytočnú vodu s mäkkou utierkou a nechať vysušiť bytu alebo zavesil na kvapkanie suché. Guma sa môže poškrabaný, ak sa trela príliš ťažké, takže sa byť jemný.

    Nikdy bubnové suché, suché čistenie alebo železa váš odev.

    Skladovanie

    Latexové šaty sú najlepšie uložené zavesil v skrini, ďaleko od zdrojov tepla, svetla (najmä jasného slnečného svetla a silné UV svetlo, ktoré bude rozkladať svetlo farebné oblečenie), kovy, oleje, rozpúšťadlá, tuky a oheň. Vyhýbajte sa vlhkým skladovacie podmienky Doručenia štandardné dopravcu používame, je Čína Príspevok Registrované Letecky, ak potrebujete položku naliehavo, dôrazne odporúčame zaplatiť 16USD extra pre urýchlenie EXPRESS , Ktorý potrvá približne 15 dní .

    Vráti

    Ak nie ste spokojní s produktom, ktorý ste dostali, prosím, kontaktujte nás, a my sa pokúsime vyriešiť za vás. sme nenechá spokojní, pretože naše chyby.

    O spätná Väzba: je veľmi dôležité, aby nás oboch, ak ste spokojní s našimi položky a služby, prosím, pomôžte, aby po pozitívnej spätnej väzby pre nás, budeme to isté na vás. Láskavo poznamenať, že neakceptujeme negatívnu spätnú väzbu. Ak nie ste spokojný / á s našimi položky, prosím, nedávaj nás negatívnej spätnej väzby, ihneď, najprv nás kontaktujte, my vám rýchle riešenie. Ďakujem vám veľmi pekne! Prajeme vám pekný nakupovanie cesty v našom obchode !!(*^-^*)

    Štítky: latexový kaučuk catsuit ženy, čierne gumové catsuit, latexový kaučuk catsuit, Lacné latexu catsuit ženy, Vysoko Kvalitné čierna guma catsuit, Čína latexu catsuit Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty